Zeyno Günenç

Zeyno Günenç

Son dakika Zeyno Günenç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zeyno Günenç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zeyno Günenç haber sayfamızda...

Zeyno Günenç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 145 zeyno günenç haberi bulunmuştur.
Ruhu karışık tasarımlar
Ruhu karışık tasarımlar Kanal D’nin final yapan dizisi ‘Dönence’de Verda karakterine hayat veren Didem İnselel, Akmer- kez’de tasarımı kendisine ait takılarını tanıttı.
6.12.2023 Cadde
Okan Bayülgen: Kendimle barışmaya çalışıyorum!
Okan Bayülgen: Kendimle barışmaya çalışıyorum! Şovmen ve oyuncu Okan Bayülgen, ReTouch Mag’in yeni sayısına verdiği röportajda, “Kesinlikle huysuzum. Kendimle ve her şeyle barışmaya çalışıyorum. Bunu 30-40 yıl içerisinde başarmak niyetindeyim” dedi.
18.01.2023 Cadde
Zeyno Günenç takipçilerini 38 yıl öncesine götürdü
Zeyno Günenç takipçilerini 38 yıl öncesine götürdü Ekranların en uzun soluklu dizilerinden 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Gönül' karakterine hayat veren Zeyno Günenç, babası Bilal Günenç ile fotoğrafını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
2.12.2022 Cadde
Ne yapacağını şaşırdı! Okan Bayülgen'in maske paniği
Ne yapacağını şaşırdı! Okan Bayülgen'in maske paniği Uzun yıllardır prodüktör ve yazar Selin Atasoy ile aşk yaşayan Okan Bayülgen, sevgilisiyle birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Yeni imajıyla dikkat çeken Bayülgen, maskesiz olarak görüntülenince panikleyip ne yapacağını şaşırdı. Sevgilisi Atasoy'un arkasında kalan ve maskesini takmaya çalışan ünlü isim, başarılı olamadı. Muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakan Bayülgen, hızlı adımlarla sevgilisinin peşinden gitti.
3.08.2022 Cadde
Katlı kavşak, 29 Ekim’e yetişecek
Katlı kavşak, 29 Ekim’e yetişecek Aliağa Belediyesi, İzmir-Çanakkale yolu eski garaj mevkiinde şehir trafiğine nefes aldıracak katlı kavşak (battı çıktı) projesinin inşaatına başladı.
19.07.2022 Ege
Zeyno Günenç'in acı günü! Aldığı haberle yıkıldı
Zeyno Günenç'in acı günü! Aldığı haberle yıkıldı 'Çocuklar Duymasın'ın Gönül'ü Zeyno Günenç, aldığı acı haberle sarsıldı. Ünlü oyuncu babası Bilal Günenç'i kaybetti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran oyuncu, "Seni çok seviyorum ve çok özleyeceğim, yattığın yer incinmesin" dedi.
28.06.2022 Cadde
Okan Bayülgen'den eski eşi Zeyno Günenç itirafı!
Okan Bayülgen'den eski eşi Zeyno Günenç itirafı! Okan Bayülgen, 16 ay evli kaldığı ve 1998 yılında boşandığı Zeyno Günenç'i, sunuculuğunu yaptığı programa konuk etti. Ünlü şovmen, sadece Günenç'i değil, ünlü oyuncunun Fransız eşini de övdü: Senin kocanı kıskanıyorum...
2.12.2022 Cadde
Zeyno Günenç'in gençlik fotoğrafı sosyal medyayı salladı
Zeyno Günenç'in gençlik fotoğrafı sosyal medyayı salladı Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Gönül' karakterine hayat veren oyuncu Zeyno Günenç, yıllar öncesinden çekilmiş bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu.
30.01.2021 Cadde
Okan Bayülgen kimdir, yaşı ve boyu kaç? Okan Bayülgen nereli? İşte hayatı
Okan Bayülgen kimdir, yaşı ve boyu kaç? Okan Bayülgen nereli? İşte hayatı 26 Aralık Cumartesi günü İBO Show'un konukları arasında yer alan Okan Bayülgen hakkında araştırmalar başladı. İzleyici tarafından merak edilen Okan Bayülgen'in hayatı büyük ilgi görüyor. Peki Okan Bayülgen kimdir, yaşı ve boyu kaçtır? Okan Bayülgen nereli? İşte İBO Show'un konuklarından Okan Bayülgen hakkında merak edilenler...
26.12.2020 Cadde
'Çocuklar Duymasın' dizisi için Guinness Rekorlar Kitabı'na başvuru
'Çocuklar Duymasın' dizisi için Guinness Rekorlar Kitabı'na başvuru Nevşehir Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bu akşam sahnelenecek 'İkinin Biri' adlı tiyatroda görev alacak oyuncular, Belediye Başkanı Rasim Arı'yı ziyaret etti. Tamer Karadağlı, kendisinin de rol aldığı 'Çocuklar Duymasın' dizisine yoğun ilginin devam ettiğini söyledi.
16.12.2019 Cadde
Doktorlar dizisi ne zaman başladı, ne zaman bitti? Nerede çekildi? Doktorlar oyuncuları kimler?
Doktorlar dizisi ne zaman başladı, ne zaman bitti? Nerede çekildi? Doktorlar oyuncuları kimler? 28 Aralık 2006 Tarihinde Show TV'de başlayan Doktorlar dizisi, Grey's Anatomy dizisinden uyarlanmıştır. Dizide doktorların yaşantıları ve aşkları konu edilmiştir. 14 Şubat 2011 tarihinde ise dizi ekrana veda etmiş fakat sonraki yıllarda defalarca eski bölümleri tekrar yayınlanarak ilgi görmeye devam etmiştir. Peki Doktorlar dizisi nerede ve ne zaman çekildi? Doktorlar oyuncuları kimler?
10.12.2019 Gündem
Yakın arkadaşlarıyla bir araya geldi
Yakın arkadaşlarıyla bir araya geldi 'Çocuklar Duymasın'ın 'Gönül'ü Zeyno Günenç, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
31.10.2019 Cadde
Zeyno Günenç takipçilerini 25 yıl öncesine götürdü
Zeyno Günenç takipçilerini 25 yıl öncesine götürdü Kalabalığın içinde objektife gülümseyerek poz veren bu genç kızı tanıdınız mı? Fotoğraftaki kişi oyuncu Zeyno Günenç.
18.10.2019 Cadde
İkinci sezon açıldı
İkinci sezon açıldı Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç ve Volkan Severcan’ın yer aldığı ‘İkinin Biri’ oyununun ikinci sezon açılışı, Trump Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti.
4.10.2019 Cadde
Tiyatro oyunu öncesi alışveriş keyfi
Tiyatro oyunu öncesi alışveriş keyfi Esra Sönmezer, geçtiğimiz akşam Trump AVM'de sahne aldığı tiyatro oyunu öncesi görüntülendi.
3.10.2019 Cadde
Kamuran Akkor'un tiyatro şıklığı
Kamuran Akkor'un tiyatro şıklığı Usta sanatçı Kamuran Akkor, geçtiğimiz akşam kızı Menekşe Uçaroğlu ile beraber Trump Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
11.05.2019 Cadde
Bayülgen’den eski eşine tam destek
Bayülgen’den eski eşine tam destek Şovmen Okan Bayülgen, sevgilisi Selin Atasoy'la beraber, eski eşi Zeyno Günenç’in rol aldığı 'İkinin Biri' adlı oyununu izlemeye geldi.
31.03.2019 Cadde
Bayülgen’den eski eşine tam destek
Bayülgen’den eski eşine tam destek Şovmen Okan Bayülgen, sevgilisi Selin Atasoy'la beraber, eski eşi Zeyno Günenç’in rol aldığı 'İkinin Biri' adlı oyununu izlemeye geldi.
31.03.2019 Cadde
‘İkinin Biri’ perdelerini açtı!
‘İkinin Biri’ perdelerini açtı! Tamer Karadağlı, Volkan Severcan ve Zeyno Günenç’in başrollerini paylaştığı’İkinin Biri isimli tiyatro oyunu, prömiyerini İzmir’de yaptı.
9.03.2019 Cadde
‘İkinin Biri’ İzmir’le buluştu
‘İkinin Biri’ İzmir’le buluştu Tamer Karadağlı, Volkan Severcan ve Zeyno Günenç’in başrollerini paylaştığı, Ray Cooney’nin yazdığı ve Bora Severcan’ın yönettiği ‘İkinin Biri’ adlı tiyatro oyunu, prömiyerini İzmir’de yaptı...
9.03.2019 Ege
EVİM TÜRKİYE tam gaz sürüyor
EVİM TÜRKİYE tam gaz sürüyor Almanya’da başlayan Evim Türkiye Fuarı geniş bir katılımla devam ediyor. Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları ve yabancılar ile gayrimenkul firmalarını buluşturan fuarda ön satış sözleşmeleri yapılıyor
10.02.2019 Ekonomi
Emlak sektörünün Avrupa çıkarması
Emlak sektörünün Avrupa çıkarması Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın ilki, Almanya’nın Düsseldorf kentinde başladı. Pazar akşamına kadar sürecek fuarda, Türkiye’nin önde gelen 76 firmasının 100’den fazla projesi, Türk vatandaşları ve yabancılarla buluşuyor.
9.02.2019 Ekonomi
Evim Türkiye Fuarı emlak satışları ile başladı
Evim Türkiye Fuarı emlak satışları ile başladı Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Türkiye'nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının katılımıyla Almanya'nın Düsseldorf kentinde başladı. Avrupa'nın birçok ülkesinden gurbetçinin akın ederek projeleri yakından inceleme fırsatını yakaladığı fuar üç gün sürecek. Yoğun ilgi gören fuarda firmaların, gurbetçilere emlak satışları da başladı.
8.02.2019 Ekonomi
Evim Türkiye Fuarı emlak satışları ile başladı
Evim Türkiye Fuarı emlak satışları ile başladı Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Türkiye'nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının katılımıyla Almanya'nın Düsseldorf kentinde başladı. Avrupa'nın birçok ülkesinden gurbetçinin akın ederek projeleri yakından inceleme fırsatını yakaladığı fuar üç gün sürecek. Yoğun ilgi gören fuarda firmaların, gurbetçilere emlak satışları da başladı.
8.02.2019 Ekonomi
Gayrimenkul sektörünün kalbi Evim Türkiye’de
Gayrimenkul sektörünün kalbi Evim Türkiye’de Türkiye’nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının yer alacağı Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, bugün Almanya’nın Düsseldorf kentinde kapılarını açıyor. Ziyaretçiler, 10 Şubat’a kadar sürecek fuarda sergilenecek projeler arasından ev, iş yeri ve dükkân seçeneklerini inceleyerek, fuara özel indirimler ve kampanyalardan da yararlanarak, en uygun koşullarda satın alabilecekler.
8.02.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Zeyno Günenç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.