Lider olmanın sırrı nedir?
Lider olmanın sırrı nedir? Lider olmanın sırrı nedir? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
17.01.2018 Sağlık
İlişki koçu ne yapar?
İlişki koçu ne yapar? İlişki koçu ne yapar? Papatya Somer sordu, Profosyenel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
17.01.2018 Sağlık
İhanet nasıl unutulur?
İhanet nasıl unutulur? İhanet nasıl unutulur? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
17.01.2018 Sağlık
Hedef nasıl belirlenir?
Hedef nasıl belirlenir? Hedef nasıl belirlenir? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
17.01.2018 Sağlık
Hayır demek neden önemlidir?
Hayır demek neden önemlidir? Hayır demek neden önemlidir? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
17.01.2018 Sağlık
Hayatımızın amacı nasıl bulunur?
Hayatımızın amacı nasıl bulunur? Hayatımızın amacı nasıl bulunur? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver  cevapladı:
17.01.2018 Sağlık
Eğitim koçluğu nedir?
Eğitim koçluğu nedir? Eğitim koçluğu nedir? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
17.01.2018 Sağlık
Doğru eş nasıl seçilir?
Doğru eş nasıl seçilir? Doğru eş nasıl seçilir? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
17.01.2018 Sağlık
Anı yaşamak ile geleceği planlamak arasındaki denge
Anı yaşamak ile geleceği planlamak arasındaki denge Anı yaşamak ile geleceği planlamak arasındaki denge nasıl korunur? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
17.01.2018 Sağlık
Zayıf yönleri keşfetmek için neler yapılabilir?
Zayıf yönleri keşfetmek için neler yapılabilir? Zayıf yönleri keşfetmek için neler yapılabilir? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
15.01.2018 Sağlık
NLP unutkanlığa iyi gelir mi?
NLP unutkanlığa iyi gelir mi? NLP unutkanlığa iyi gelir mi? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
15.01.2018 Sağlık
NLP yöntemi nasıl sonuç verir?
NLP yöntemi nasıl sonuç verir? NLP yöntemi nasıl sonuç verir? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
15.01.2018 Sağlık
NLP ile sınav kaygısı yenilir mi?
NLP ile sınav kaygısı yenilir mi? Özellikle genç yaş dönemi için en büyük problemlerden biri de sınav kaygısı. Çocukların üzerindeki baskı giderek arttıkça bu durum derslerini de etkileyebiliyor. Peki sınav kaygısı nasıl yenilir? NLP ile sınav kaygısı yenilir mi? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
15.01.2018 Sağlık
NLP bağımlılığa iyi gelir mi?
NLP bağımlılığa iyi gelir mi? NLP bağımlılığa iyi gelir mi? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçlukve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
15.01.2018 Sağlık
Korkuyla nasıl başa çıkılır?
Korkuyla nasıl başa çıkılır? Korkuyla nasıl başa çıkılır? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
15.01.2018 Sağlık
İlişkide bağımlılık sorunu nasıl çözülür?
İlişkide bağımlılık sorunu nasıl çözülür? İlişkide bağımlılık sorunu nasıl çözülür? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
15.01.2018 Sağlık
Başarılı kariyerin sırrı nedir?
Başarılı kariyerin sırrı nedir? Başarılı kariyerin sırrı nedir? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
15.01.2018 Sağlık
Nlp yönteminin farkı nedir?
Nlp yönteminin farkı nedir? Nlp yönteminin diğer kişisel gelişim yöntemlerinden farkı nedir? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
12.01.2018 Sağlık
NLP Yöntemi özgüveni arttırır mı?
NLP Yöntemi özgüveni arttırır mı? NLP Yöntemi özgüveni arttırır mı? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
15.01.2018 Sağlık
NLP'yi kendimize uygulayabilir miyiz?
NLP'yi kendimize uygulayabilir miyiz? NLP'yi kendimize uygulayabilir miyiz? Papatya Somer sordu,  Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
12.01.2018 Sağlık
NLP ile etkili iletişimin yolları
NLP ile etkili iletişimin yolları NLP ile etkili iletişimin yolları neler? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
12.01.2018 Sağlık
NLP Herkese uygulanabilir mi?
NLP Herkese uygulanabilir mi? NLP Herkese uygulanabilir mi? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
12.01.2018 Sağlık
NLP nasıl uygulanır?
NLP nasıl uygulanır? NLP nasıl uygulanır? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
12.01.2018 Sağlık
Kariyer planlamasında NLP'nin etkisi
Kariyer planlamasında NLP'nin etkisi Kariyer planlamasında NLP'nin etkisi nedir, Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
12.01.2018 Sağlık
İş yerinde motivasyon sağlama yolları neler?
İş yerinde motivasyon sağlama yolları neler? İş yerinde motivasyon sağlama yolları neler? Papatya Somer sordu Profesyone Koçluk ve NLP Uzmanı Berna Türköver cevapladı:
12.01.2018 Sağlık