Yeteneklerini sergilediler
Yeteneklerini sergilediler Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) İzmir Şubesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda özel bir sanat gecesine imza attı.
13.05.2023 Ege
“Sevgi alternatif  iyileştirme biçimi”
“Sevgi alternatif iyileştirme biçimi” “Zalim İstanbul” dizisinde izlediğimiz Berker Güven, “Sosyal katmanı olan projeler ilgimi çekiyor. Nedim’i oynamak da tüm bedensel engelliler adına farkındalık yaratmak için  fırsattı. Onu etten kemikten biri haline getirme konusunda kendime güvendim” diyor.
28.04.2019 Pazar
“Gerçek mutluluğu bu karakterle tanıdım”
“Gerçek mutluluğu bu karakterle tanıdım” “Babam” filminde zihinsel engelli bir genç olan Arif’i canlandıran Berker Güven: “Arif’le geçirdiğim sürede sosyal hayatta mutlu olmaya imkan vermediğimizi anladım. Gerçek mutluluğun ne demek olduğunu biraz daha tanıdım bu karakterle”
13.10.2017 Cumartesi
Oyuncular ziçev’i unutmadı
Oyuncular ziçev’i unutmadı ‘Babam’ filminin başrol oyuncuları Melisa Şenolsun ve Berker Güven önceki gün Ziçev’i (Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı) ziyaret etti.
1.10.2017 Cadde
Vestel’in Engel Tanımayan Projesi  Birleşmiş Milletler’de Tüm Dünya’ya Anlatıldı
Vestel’in Engel Tanımayan Projesi Birleşmiş Milletler’de Tüm Dünya’ya Anlatıldı Vestel Erişilebilirlik Projesi, Birleşmiş Milletler Genel Merkezi’nde ülke temsilcileriyle paylaşıldı. 13 – 16 Haziran tarihleri arasında New York’tadüzenlenen,BM Engelli Hakları Sözleşmesi Taraf Devletler Konferansı’na,Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Zorlu ve Vestel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tunç Berkman’ın yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı temsilcileri katıldı.
15.06.2017 Gündem
Özel sporcularla buluştular
Özel sporcularla buluştular Şarkıcı Hande Yener, Saran Group ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın (ZİÇEV) destekleriyle 29-30 Ekim tarihleri arasında Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Özel Sporcular Yüzme Şenliği’nde özel sporcularla bir araya gelip onlara moral verdi.
3.11.2016 Cadde
Toyota Türkiye bayilerinden örnek davranış
Toyota Türkiye bayilerinden örnek davranış 2015 yılını tarihi rekor satışla kapatmayı başaran Toyota Türkiye Bayileri, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. tarafından planlanan Bayi Ödül Gezisi için kullanılacak 3milyon TL.tutarındaki bütçeyi bağışlama kararı aldı.
15.04.2016 Otomobil
Yabancının çıkışı rekabeti vuruyor
Yabancının çıkışı rekabeti vuruyor Yabancı perakende şirketlerinin Türkiye’den ayrılmasının rekabeti olumsuz etkilediğini belirten Koçtaş Başkanı Ali Koç, “Pazar lideri büyük pastadan daha büyük pay alır” dedi
14.04.2014 Ekonomi
Kayseri Kaski’den dev destek
Kayseri Kaski’den dev destek Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Kayseri KASKİ, resmi maçlarda atacağı her basket için Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Kayseri Şubesine 5 liralık destekte bulunacak.
1.07.2020 Basketbol
Avcı: "O iki maçı kazanırsak..."
Avcı: "O iki maçı kazanırsak..." A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2014 Dünya Kupası finallerine katılma umutlarının tükenmediğini belirtti.
1.07.2020 Milli Takım
Engelliye özel tekerlekli sandalye
Engelliye özel tekerlekli sandalye Karabağlar Belediyesi, bedensel engelli vatandaşların doğru ölçülerde tekerlekli sandalyelere sahip olabilmeleri için başlattığı kampanyayı sürdürüyor.
26.02.2012 Ege
Anadolu Efes’ten anlamlı ziyaret
Anadolu Efes’ten anlamlı ziyaret ANADOLU Efes Basketbol Takımı, sosyal sorumluluk projesi “Mavi Buluşmalar” kapsamında, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın (ZİÇEV) Ümraniye’de bulunan eğitim merkezini ziyaret etti
26.12.2011 Skorer
Migros’tan kurban hizmeti
Migros’tan kurban hizmeti Migros, Kurban Bayramında kolay, güvenilir ve seçenekli kurban alışverişi imkanı sunuyor.
Üzümler görücüye çıktı
Üzümler görücüye çıktı KARABAĞLAR’ın iki köyünden biri olan, 850 metre rakımlı Kavacık’ta , üçüncüsü düzenlenen Üzüm Festivali’nde renkli görüntüler yaşandı. Şenlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da en iyi üzüm yetiştiricileri ödüllendirildi.
20.09.2011 Ege
Emekler, TATİL olarak dönecek
Emekler, TATİL olarak dönecek Manisa “Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Vakfı”nda eğitim gören çocuklar atık materyalları oyuncuğa dönüştürerek kendilerine tatil harçlığı çıkartıyor
27.06.2011 Ege
VALİLİĞE BÖYLE ÇIKTILAR
VALİLİĞE BÖYLE ÇIKTILAR Manisa Belediyesi tarafında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte, bedensel engelliler, ‘merdiven engeline’ takıldı
3.12.2010 Yaşam
Krallar engellilerle maç yaptı
Krallar engellilerle maç yaptı "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" nedeniyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleştirilen etkinlikte Hakan Şükür ve Tanju Çolak, milletvekilleri ve zihinsel engelli çocuklarla gösteri maçında forma giydiler...
3.12.2010 Skorer
Çocuklardan çarpıcı kareler...
Çocuklardan çarpıcı kareler... Özel eğitim gereksinimi olan çocuklar ve gençlerin, aldıkları eğitim sonucunda ortaya çıkardıkları çarpıcı fotoğraflar bu sergide buluşuyor...
8.03.2010 Kültür Sanat
Engelli eğitiminde öğretmen sıkıntısı
Engelli eğitiminde öğretmen sıkıntısı İzmir’de, 572 norm kadrosu bulunan zihinsel engelliler sınıfı öğretmenliği branşında, kadrolu 202 öğretmen görev yapıyor.
27.02.2010 Ege
İlk harçlıklarla pastalı kutlama
İlk harçlıklarla pastalı kutlama Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) ile Türkiye İş-Kur Manisa İl Müdürlüğü işbirliğiyle, zihinsel engelli öğrencilere yönelik açılan “Folklorik Bebek Yapım Kursu”na katılan zihinsel engelli 15 öğrenci 1 ay sonra ilk harçlıklarını aldı.
4.02.2010 Ege
Engelli çocuklar  oyuncak bebeklerle hayata bağlanıyor
Engelli çocuklar oyuncak bebeklerle hayata bağlanıyor ZİHİNSEL Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Manisa Şubesi’nde süren İŞ-KUR destekli Folklorik Bebek Yapımı Kursu’nda, engellilerin ürettiği bebekler büyük beğeni topluyor.
27.01.2010 Ege
Fotoğrafla yeni bir dünya
Fotoğrafla yeni bir dünya Zihinsel engelli çocuk ve gençlere fotoğraf eğitimi vermek üzere kurulan Z!H!N Ergo Sum Fotoğraf Atölyeleri Grubu çalışmalarına son hızla devam ediyor.
29.09.2009 Kültür Sanat
MAKBULE HANIM’IN MUMLARI
MAKBULE HANIM’IN MUMLARI MANİSA’DAKİ Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Makbule Ölçen Özel Eğitim Kurumları atölye grubu öğrencilerinin yetenekleri parmak ısırtıyor.
21.02.2009 Ege
Deniz Feneri yolsuzluğu dernek ve vakıfları vurdu
Deniz Feneri yolsuzluğu dernek ve vakıfları vurdu ANTALYA'daki bazı dernek ve vakıfların başkanları, Deniz Feneri yolsuzluğunun ortaya çıkmasından sonra bütün dernek ve vakıflara güvensizlik duyulduğunu ve bağışların kesildiğini söyledi...
18.11.2008 Gündem
Seyir Defteri’nden hayır konseri
Seyir Defteri’nden hayır konseri Müzik topluluğu ‘Seyir Defteri’, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’na destek amacıyla müzikseverlerle buluştu.
28.06.2008 Ege