Zılgıt Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Zılgıt Çekmek Nedir?
Zılgıt Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Zılgıt Çekmek Nedir? Yöresel bir yanı ile öne çıkan zılgıt kelimesi, aynı zamanda sözcük anlamı üzerinden de ifade edilmektedir. Peki, zılgıt ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Zılgıt çekmek nedir tüm detayları ile derledik.
25.08.2021 Eğitim
Kurallar ihlal edildi! Zılgıtlar eşliğinde halay çektiler
Kurallar ihlal edildi! Zılgıtlar eşliğinde halay çektiler Bursa’daki bir düğünde gelin almaya giden grup, kız evinin önünde sosyal mesafeyi ihlal edip zılgıtlar eşliğinde halay çekti. O anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
15.11.2020 Gündem
TSK ve ÖSO Afrin'de zılgıtlarla karşılandı
TSK ve ÖSO Afrin'de zılgıtlarla karşılandı Afrin merkezine operasyon öncesi Özgür Suriye Ordusu’nun son hazırlıkları kameralara yansıdı. Sabah namazını kılan ÖSO mensupları, ardından araçlara binerek Afrin ilçe merkezine yönelik operasyon için harekete geçti. İlçe merkezinde zılgıtlarla karşılandılar.
11.09.2019 Haberler
Davutoğlu zılgıtlarla karşılandı
Davutoğlu zılgıtlarla karşılandı Başbakan Ahmet Davutoğlu, Astsubay Yalçın Nane’nin şehit olduğu 2 uzman çavuşun yaralandığı Kilis’in Elbeyli ilçesinde bulunan Dağ Hudut Karakolu’nu ziyaret sonrası dönerken, kadınlar Başbakan Davutoğlu’nu zılgıtlar ile karşıladı.
11.09.2019 Haberler
Nazlı Ilıcak'ın zılgıt çekme mücadelesi
Nazlı Ilıcak'ın zılgıt çekme mücadelesi Nazlı Ilıcak'la Pazar Gezmesi'nin bu haftaki konuğu ünlü türkücü Mahmut Tuncer oldu. Mahmut Tuncer'in Nazlı Ilıcak için düzenlediği sıra gecesinde türküler söylendi. Ilıcak'ın türkü söylemekteki başarısızlığı Mahmut Tuncer'in de gözünden kaçmadı. Nazlı Ilıcak'ın zılgıt çekmeye çalıştığı anlar ise gülüşmelere neden oldu. Mahmut Tuncer, zılgıt çekmeyi bir türlü beceremeyen Nazlı Ilıcak'a “Gözünü seveyim hiçbir yerde yapma. Gece yapmaya kalkarsın biri boğuluyorsun zanneder” diyerek takıldı.
11.09.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri