Zipline

Zipline

Son dakika zipline haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zipline gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zipline haber sayfamızda...

Zipline

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 103 zipline haberi bulunmuştur.
İskenderun’da çocuklar için köy kurdu
İskenderun’da çocuklar için köy kurdu Dünya genelinde temalı eğlence parkları, müzeler, anıt projeler gibi farklı tasarım ve konsept projeye imza atan Outdoor Factory, İskenderun Çocuk Köyü’nü tamamlayarak açılışını yaptı.
21.02.2024 Ekonomi
KKTC’deki plajda zipline keyfi
KKTC’deki plajda zipline keyfi Yüksek bir yerden daha aşağıdaki bir yere halatla kayma şeklinde bir spor olan “zipline”ye, bu yaz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) plajlarında da tatilciler büyük ilgi gösteriyor.
22.08.2023 Dünya
Bakan Varank, adrenalin tutkunlarının heyecanına ortak oldu
Bakan Varank, adrenalin tutkunlarının heyecanına ortak oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Osmangazi Belediyesi’nin Macera Bursa parkını gezerek adrenalin tutkunlarının heyecanına ortak oldu.
13.05.2023 Ekonomi
Kayak keyfinin zirveleri
Kayak keyfinin zirveleri Yolu gözlenen kar nihayet yağdı, kayak sezonu açıldı. Sömestir tatiliyle birlikte hareketlenen kayak merkezleri, hem kayakseverlerin hem de kış tatilcilerinin bir numaralı adresi oldu. Peki kayak merkezlerindeki son durum ne? Hangi kayak merkezi hangi özelliğiyle öne çıkıyor? Pistlerdeki en son yenilikler neler? Türkiye’nin önde gelen merkezlerinden Uludağ, Erciyes ve Palandöken’e bağlanıyoruz.
5.02.2023 Pazar
Safranbolu'da Rus turist hareketliliği yaşanıyor
Safranbolu'da Rus turist hareketliliği yaşanıyor UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan ve "en iyi korunan 20 kent" arasında bulunan Karabük'ün Safranbolu ilçesi kruvaziyer gemi ile Bartın’a gelen Rusların tercihi olmaya devam ediyor.
12.10.2022 Haberler
Pamukkale yerli ve yabancı turistlerin tercih noktası oldu
Pamukkale yerli ve yabancı turistlerin tercih noktası oldu Ramazan Bayramı tatilinde yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği önemli noktalardan biri de Pamukkale oldu.
4.05.2022 Ekonomi
Baharın çağrısına kulak verin
Baharın çağrısına kulak verin Baharı hissetmeye başladığımız bugünlerde ülkenin dört bir yanındaki festivaller günlük rutinlerden uzaklaşıp nefes almak ve Anadolu’nun dört bir yanının güzelliklerini keşfetmek için büyük fırsat.
27.03.2022 Pazar
Yılın en mutlu ilçesi
Yılın en mutlu ilçesi Geçtiğimiz yılı 5 ödülle tamamlayan Pamukkale Belediyesi, bu kez de “ATRAX Star Awards 2022-Eğlence ve Yenileme” yarışmasında “Yılın Mutlu İlçesi” ve “En Başarılı Büyük Ölçekli Belediye Parkı” ödüllerine layık görüldü.
9.02.2022 Ege
Survivor Hikmet sakatlandı mı, sağlık durumu nasıl? Survivor Hikmet Tuğsuz'un son durumu...
Survivor Hikmet sakatlandı mı, sağlık durumu nasıl? Survivor Hikmet Tuğsuz'un son durumu... Hikmet sakatlandı mı? Survivor 2022 yarışmasında, gönüllüler takımında mücadele eden Hikmet Tuğsuz, yayımlanan 3. yeni bölüm fragmanında sakatlık yaşadığı görülüyor. Gelişmenin ardından, Survivor Hikmet'in sağlık durumu öne çıktı. Peki, Survivor Hikmet Tuğsuz yarışabilecek mi?
18.01.2022 Cadde
Karşıyakalılar çok sevdi!
Karşıyakalılar çok sevdi! Karşıyaka Belediyesi’nin hizmete açtığı Ege Bölgesi’nin en büyük planetaryumu ve macera parkını vatandaşlar çok sevdi.
27.12.2021 Ege
Maceranın kalbi Ulubey
Maceranın kalbi Ulubey Zafer Kalkınma Ajansı ve Ulubey Belediyesi ortaklığında kurulan 77 kilometrelik uzunluğuyla dünyanın en büyük ikinci kanyonuna ev sahipliği yapan Ulubey, bundan böyle sadece turizmin değil maceranın da merkezi olacak.
5.12.2021 Ege
Zipline macerasi facia ile bitti! Feci şekilde can verdi
Zipline macerasi facia ile bitti! Feci şekilde can verdi Meksika’da zipline yapan bir kişi, fren sisteminin arızalanması sonucu halatın bağlı olduğu direğe çarparak feci şekilde can verdi.
5.12.2021 Dünya
4 başkana 4 ödül
4 başkana 4 ödül AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın Gençlik ve Yerel Yönetimler Temalı Proje Yarışması’nda Balıkesir Büyükşehir, Uşak, Yunusemre ve Pamukkale belediyeleri dereceye girdi. Başkanlar Yılmaz, Çakın, Çerçi ve Örki’ye ödülleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi
17.11.2021 Ege
İki merkez Karşıyakalı gençlere heyecan kattı
İki merkez Karşıyakalı gençlere heyecan kattı Karşıyaka Belediyesi’nin kente kazandırdığı Macera Parkı ve Mavibahçe Planetaryumu yoğun ilgi gördü.
12.10.2021 Ege
‘Macera Parkı çok sevilecek’
‘Macera Parkı çok sevilecek’ Karşıyaka Belediyesi’nin çocuk ve gençleri hem sporla hem de eğlenceyle buluşturmayı amaçladığı, Yalı Mahallesi 6496 Sokak’ta kurulan Macera Parkı kapılarını açtı.
13.09.2021 Ege
2021’in en büyük etkinliği Türkiye MotoFest başladı
2021’in en büyük etkinliği Türkiye MotoFest başladı Motokrosun formulası MXGP’nin ilk kez aynı haftada yapılacak iki etabının düzenleneceği Afyonkarahisar’da Türkiye’nin entegre gençlik ve spor festivali Türkiye MotoFest başladı. 8 gün sürecek etkinlik Türkiye ve dünyadan 100 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayacak.
1.09.2021 Motor Sporları
Dünya markaları MXGP of Turkey’de buluşuyor
Dünya markaları MXGP of Turkey’de buluşuyor Spor turizminin en büyük etkinliklerinden dünyanın en önemli motokrosçılarının yarıştığı Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) ve Türkiye MotoFEST dünyaca ünlü motosiklet markalarını Afyonkarahisar’da buluşturacak.
25.08.2021 Motor Sporları
Dünyanın gözü Eylül'de Türkiye olacak! 3 dev organizasyon aynı hafta aynı yerde!
Dünyanın gözü Eylül'de Türkiye olacak! 3 dev organizasyon aynı hafta aynı yerde! MXGP Dünya Motokros Şampiyonası’nın 4-5 Eylül’de Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yapılacak 9’uncu ayağı MXGP of TURKEY’in ardından bir gün sonra MXGP of AFYON ismiyle 10’uncu ayağı da 7-8 Eylül’de Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi’nde yapılacak.
17.08.2021 Motor Sporları
OutdoorFest Kilyos'ta başlıyor
OutdoorFest Kilyos'ta başlıyor Outdoorsevlerin bir araya gelebileceği, farklı kulvarlarda birçok marka ürünlerinin tecrübe edilip satın alınabileceği, birbirinden keyifli aktivitelerin yer alacağı Türkiye'nin ilk Outdoor Yaşam ve Aktivite Festivali OutdoorFest’te herkes için bir aktivite var.
11.08.2021 Tatil
Ayder Yaylası'nda tatilciler zipline ile heyecanlı anlar yaşıyor
Ayder Yaylası'nda tatilciler zipline ile heyecanlı anlar yaşıyor Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası'na gelen tatilciler, zipline ile adrenalin dolu dakikalar yaşıyor, güzel doğanın tadını çıkarıyor.
2.08.2021 Tatil
Girişimciye asist teknolojiye depar
Girişimciye asist teknolojiye depar Yeni nesil teknolojik girişimler olan startup’lara ünlü sporcuların ilgisi artıyor. Yüzlerce firmaya yatırım yapan ünlü isimlerin gözdeleri ise spor startup’ları...
22.07.2021 Ekonomi
Gelin, kenti seyredelim!
Gelin, kenti seyredelim! Belediye Başkanı Avni Örki, herkesi 405 bin metrekare büyüklüğündeki Seyir Tepesi’ni görmeye davet etti
30.06.2021 Ege
Dinek Dağı'ndaki işletmeler kiralanacak
Dinek Dağı'ndaki işletmeler kiralanacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre çadır kafe, göl kafe ve zipline işletmesi kiraya verilecek.
26.06.2021 Ekonomi
Ev alma komşu al
Ev alma komşu al Avustralyalı rapçi Iggy Azalea, yeni evinde komşusunun huzur vermediğini anlattı.
17.06.2021 Cadde
Malta bayraklı kruvaziyer "MSC Seaview" sezon hazırlığı için Marmaris'te
Malta bayraklı kruvaziyer "MSC Seaview" sezon hazırlığı için Marmaris'te "MSC Seaview" isimli kruvaziyer, sezon hazırlıkları kapsamında mürettebat değişimi ve ikmal için Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.
8.06.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Zipline ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.