BEŞİKTAŞ-EYÜPSPOR MAÇI CANLI YAYIN BİLGİLERİ ⚽ Beşiktaş-Eyüpspor Türkiye Kupası 5. tur maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda, şifresiz mi?
BEŞİKTAŞ-EYÜPSPOR MAÇI CANLI YAYIN BİLGİLERİ ⚽ Beşiktaş-Eyüpspor Türkiye Kupası 5. tur maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda, şifresiz mi? Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında Beşiktaş, Dolmabahçe'de Eyüpspor'u konuk edecek. Süper Lig'de Fernando Santos'un gelişi ile birlikte Rize ve Karagümrük maçlarını gol yemeden net bir şekilde kazanan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında sahasında Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Peki Beşiktaş-Eyüpspor Ziraat Türkiye Kupası maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
15.01.2024 Bilgi Rehberi
Hikmet Karaman: "Hep birlikte sağlıklı başlangıçlar yapmak istiyoruz"
Hikmet Karaman: "Hep birlikte sağlıklı başlangıçlar yapmak istiyoruz" Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur’da kendi sahasında 68 Aksaray Belediyespor’u 4-0 mağlup eden Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ““Hep birlikte sağlıklı başlangıçlar yapmak istiyoruz” dedi.
31.12.2021 Futbol
Rıza Çalımbay: “Hedefimiz Türkiye Kupası’nı almak”
Rıza Çalımbay: “Hedefimiz Türkiye Kupası’nı almak” MKE Ankaragücü’nü sahasında 2-1 yenerek kupada bir üst tura çıkan DG Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay maçın ardından, “Hedeflerimizden bir tanesi de Türkiye Kupası. Onda da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. İnşallah iyi bir şekilde tamamlayacağız” dedi.
31.12.2021 Futbol
Zeki Murat Göle: “Böyle maçlarda konsantrasyon eksikliği yaşanıyor“
Zeki Murat Göle: “Böyle maçlarda konsantrasyon eksikliği yaşanıyor“ Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Zeki Murat Göle, “İki lig aşağıdaki takıma oynarken daha konsantre olmanız gerekiyor. Bunun zararlarını sahada gördük bugün“ diye konuştu.
30.12.2021 Futbol
Fatih Tekke: 'Bugün mücadelemizle şehrimizi morallendirdik'
Fatih Tekke: 'Bugün mücadelemizle şehrimizi morallendirdik' Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde deplasmanda Galatasaray'ı penaltılar sonucunda eleyen Denizlispor'da teknik direktör Fatih Tekke, karşılaşma sonrasında konuştu.
29.12.2021 Futbol
Son dakika - Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kuraları çekildi ! İşte Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor'un rakipleri
Son dakika - Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kuraları çekildi ! İşte Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor'un rakipleri Ziraat Türkiye Kupası tamamlanan 4. tur maçları sonrası 5. tur için kuralar çekildi. Çekilen kuralarda Beşiktaş'ın rakibi Altay, Galatasaray'ın rakibi Denizlispor, Fenerbahçe'nin rakibi Afyonspor ve Trabzonspor'un rakibi ise Boluspor oldu. 4. tur karşılaşmaları sonucunda tur atlayan 27 takım ve dört büyüğün yanı sıra Sivasspor'un katılımı ile 32 takım 5. tur kura çekiminde eşleşti.
3.12.2021 Türkiye Kupası
Sivasspor - Giresunspor: 1-0
Sivasspor - Giresunspor: 1-0 Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasında Sivasspor, sahasında Giresunspor'u ağırladı. Sivasspor son dakika golüyle turladı.
17.12.2020 Sivasspor
Galatasaray-Darıca Gençlerbirliği: 1-0
Galatasaray-Darıca Gençlerbirliği: 1-0 Süper Lig'de 12. haftayı maç oynamadan geçen Galatasaray, Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasında Misli.com 3. Lig ekiplerinden Darıca Gençlerbirliğini ağırladı.
16.12.2020 Galatasaray
Ali Tandoğan: "Değer verseydik daha farklı bir kadroyla çıkardık"
Ali Tandoğan: "Değer verseydik daha farklı bir kadroyla çıkardık" Altay Teknik Direktörü Ali Tandoğan, Trabzonspor maçının ardından, "Çok değer verseydik daha farklı bir kadroyla çıkardık. Kaybetmek için gelmedik ama oynatmadığım oyuncuların neler vereceğini görmek istedim" dedi.
19.12.2019 Futbol
Ünal Karaman: "Futbolun doğrularını yapmaya çalıştık"
Ünal Karaman: "Futbolun doğrularını yapmaya çalıştık" Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Altay maçının ardından, "Özellikle ikinci yarı daha derli toplu oynadık. Futbolun doğrularını yapmaya çalıştık" dedi.
19.12.2019 Futbol
Hüseyin Eroğlu: "2-2’den sonra fırsatlar geldi ama değerlendiremedik"
Hüseyin Eroğlu: "2-2’den sonra fırsatlar geldi ama değerlendiremedik" Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Denizlispor ile 2-2 berabere kalarak elenen Altınordu’nun Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "2-2’den sonra fırsatlar geldi ama değerlendiremedik. Hemen toparlanıp pazartesi günü oynayacağımız Giresunspor maçı hazırlıklarına başlamak istiyoruz" dedi.
19.12.2019 Futbol
Mehmet Özdilek: “Kuralar çekilecek, gelecek rakibi bekliyoruz”
Mehmet Özdilek: “Kuralar çekilecek, gelecek rakibi bekliyoruz” Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Altınordu ile 2-2 berabere kalarak ilk maçın avantajı ile bir üst tura yükselmeyi başaran Denizlispor’un Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Kuralar çekilecek, gelecek rakibi bekliyoruz. Kupada hedef tabi ki gidebildiğimiz noktaya kadar gitmek için mücadele edeceğiz. Tur atlamak önemliydi bizim için” dedi.
19.12.2019 Futbol
Tamer Avcı: “Gençlerimize önem verdik”
Tamer Avcı: “Gençlerimize önem verdik”  İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı, ilk maçta Fenerbahçe’ye karşı alınan 4-0’lık yenilgiden sonra bu maçta altyapıdan genç oyunculara forma şansı verdiklerini ifade etti.
19.12.2019 Futbol
Ersun Yanal: “Futbol dışında bir şeyin konuşulmadığı bir derbi diliyorum”
Ersun Yanal: “Futbol dışında bir şeyin konuşulmadığı bir derbi diliyorum”  Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş derbisiyle alakalı, “Kadıköy çok farklı. Biz bu farkı her yerde yapmalıyız. Umarım futbol kazanır. Futbol dışında bir şeyin konuşulmadığı bir maç diliyorum” diye konuştu.
19.12.2019 Futbol
İstanbulspor-Fenerbahçe Ziraat Türkiye kupası rövanş maçı saat kaçta hangi kanalda?
İstanbulspor-Fenerbahçe Ziraat Türkiye kupası rövanş maçı saat kaçta hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında bu akşam Fenerbahçe, 4-0'lık maçın rövanşında İstanbulspor'a konuk oluyor. Fenerbahçe, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan maçta bir gol attığı takdirde rakibine 5 ve üzeri golle mağlup olmazsa tur atlayan taraf olacak. Peki İstanbulspor-Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Türkiye Kupası
Gürses Kılıç: "Galatasaray bize intikam duygusu ile hazırlanmış"
Gürses Kılıç: "Galatasaray bize intikam duygusu ile hazırlanmış" Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Galatasaray’ın kendilerine karşı büyük bir intikam duygusuyla sahaya çıktıklarını söyledi.
18.12.2019 Futbol
Fatih Terim: "Sonuç almak isteyen bir Galatasaray vardı"
Fatih Terim: "Sonuç almak isteyen bir Galatasaray vardı" Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Tuzlaspor karşısında sahada sonuç almak isteyen bir Galatasaray olduğunu söyledi.
18.12.2019 Futbol
Abdurrahim Albayrak: "Devre arasında tünelde futbolcularımıza dirsek atan olmuş"
Abdurrahim Albayrak: "Devre arasında tünelde futbolcularımıza dirsek atan olmuş" Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, maç sonrası çıkanlara olaylara üzüldüğünü belirterek, "Devre arasında tünelden çıkarken bizim futbolcularımıza dirsek atan bir futbolcu olmuş. Biz onların başkanları ile dostça oturduk. Hiçbir şeyimiz yoktu. Neden çıktığını da anlamadık. Birden yukarıdan gittim, ayırmaya çalıştım. Söyleyecek fazla bir şey yok" diye konuştu.
18.12.2019 Futbol
Zafer Turan: "İyi futbol oynamayı amaçladık"
Zafer Turan: "İyi futbol oynamayı amaçladık" Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan, kupada karşılaştıkları Antalyaspor maçı sonrası, “Turu geçmemiz için ekstra işler yapmamız lazımdı. Bu bilinçle geldik. Bu demek değil ki teslim olmaya geldik. İyi futbol oynamayı amaçladık” dedi.
17.12.2019 Futbol
Stjepan Tomas: "Kupada ve ligde yolumuza devam edeceğiz"
Stjepan Tomas: "Kupada ve ligde yolumuza devam edeceğiz" Antalyaspor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, tur atladıkları Eyüpspor maçı sonrası, “Zor bir maç oldu. Ama turu geçtik. Önemli olan da turu geçmekti. Bugün 4 genç futbolcumuza şans tanıdık. Kupada ve ligde yolumuza devam edeceğiz” dedi.
17.12.2019 Futbol
Abdullah Avcı: “Oyun beni memnun etmedi”
Abdullah Avcı: “Oyun beni memnun etmedi” Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 24 Erzincanspor galibiyetinin ardından, “Zaman zaman vardık, zaman zaman yoktuk. Skor iyi. Oyun beni çok memnun etmedi” dedi.
5.12.2019 Futbol
İsmail Kartal: Bireysel hatalardan gol yedik
İsmail Kartal: Bireysel hatalardan gol yedik Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Duran top, penaltı ve bireysel hatalardan gol yedik" dedi.
5.12.2019 Futbol
Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç: “Bizim için güzel bir akşam”
Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç: “Bizim için güzel bir akşam” Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Galatasaray’ı deplasmanda 2-0 mağlup eden Tuzlaspor’da Teknik Direktör Gürses Kılıç, kendileri adına güzel bir akşam olduğunu söyledi.
4.12.2019 Futbol
Terim: "Formayı alma niyetinde değiller""
Terim: "Formayı alma niyetinde değiller"" Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim maç sonrası mağlubiyeti değerlendirdi.
4.12.2019 Futbol