Ziya Şengül, son yolculuğuna uğurlandı
Ziya Şengül, son yolculuğuna uğurlandı Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takımı'nın eski kaptanlarından Ziya Şengül, Levent Camii’inde kılınan cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verildi.
27.02.2023 Fenerbahçe
Bakan Kasapoğlu'ndan Ziya Şengül için taziye mesajı
Bakan Kasapoğlu'ndan Ziya Şengül için taziye mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, hayatını kaybeden A Milli Futbol Takımı ve Fenerbahçe'nin eski oyuncusu ve teknik direktörü Ziya Şengül için taziyede bulundu.
26.02.2023 Diğer
Ziya Şengül kimdir? Fenerbahçe efsanesi Ziya Şengül kaç yaşında, neden öldü?
Ziya Şengül kimdir? Fenerbahçe efsanesi Ziya Şengül kaç yaşında, neden öldü? Ziya Şengül yaşamını yitirdi. Şengül, bir süredir sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi görüyordu. Futbol camiası bu acı haberle sarsılırken "Ziya Şengül kimdir? Fenerbahçe efsanesi Ziya Şengül kaç yaşında, neden öldü?" sorusu peş peşe geliyor.
26.02.2023 Bilgi Rehberi
Türk futbolunun acı günü! Fenerbahçe'nin efsane ismi Ziya Şengül hayatını kaybetti
Türk futbolunun acı günü! Fenerbahçe'nin efsane ismi Ziya Şengül hayatını kaybetti Fenerbahçe ve Türk futbolunun önemli isimlerinden Ziya Şengül, 79 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2023 Fenerbahçe
Skorer TV Spor Bülteni - 02 Şubat 2017
Skorer TV Spor Bülteni - 02 Şubat 2017 Galatasaray’ın anlaşmalı olarak sözleşmesini feshettiği Hamit Altıntop’un, Bundesliga ekibi Darmstadt 98’e imza atması sarı kırmızılıları çok sevindirdi.Öte yandan ismi uzun bir süre Marsilya ile anılan Lionel Carole için Fransa'dan çarpıcı bir iddia daha geldi.    Spor yorumcusu Ziya Şengül, Fenerbahçe'nin farklı mağlubiyetinin ardından çarpıcı yorumlar yaptı. Öte yandan, Fenerbahçe'nin 10 numarada beğenmediği için gönderdiği Diego Ribas, Brezilya'da yıldızlaştı.   Freiburg’da yıldızı parlayan milli yıldız Çağlar Söyüncü, Manchester United'ın radarına girdi.    Gol kralı unvanı için Sevilla'nın golcüsü Ben Yedder'le kıyasıya bir yarışa giren Arda Turan, dün geceki Barcelona-Atletico Madrid maçında hayal kırıklığı yaşadı.
2.02.2017 Programlar
Skorer TV - Spor Bülteni | 28 Ekim 2016
Skorer TV - Spor Bülteni | 28 Ekim 2016 Galatasaray teknik direktörü Jan Olde Riekerink'in, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'i değerlendirdiği açıklamaları yorumlayan Levent Tüzemen, tecrübeli oyuncunun bu sezonki performansını da eleştirdi.    Sezon başında West Ham United'a kiralanan ve performansı nedeniyle eleştirilen Gökhan Töre, Beşiktaş'a geri dönmek istiyor.     Spor yorumcusu Ziya Şengül, Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığına aday olma kararını değerlendirdi.    Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Aurelien Chedjou'nun boşluğunu Manchester United'dan Marcos Rojo ile doldurmayı planlıyor.
28.10.2016 Programlar
Skorer TV - Spor Bülteni | 5 Eylül 2016
Skorer TV - Spor Bülteni | 5 Eylül 2016 Fenerbahçe'de uzun süredir tribünlerin boş olmasının yeni transferlerin keyfini kaçırdığı öğrenilirken, spor yorumcuları Ertem Şener ve Ziya Şengül'den sarı lacivertlilere sert eleştiri geldi.    Beşiktaş'ın yeni sol beki Caner Erkin, İsmail Köybaşı’nın asist istatistiğini yalnızca 68 dakikada yakalamayı başardı.    Galatasaray yönetimi, futbolculara disiplinsiz hareketleri nedeniyle kesilen yüksek meblağlı cezaları süresiz olarak erteledi.   Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu maçında, Danimarka evinde Ermenistan'ı 1-0 mağlup etti.
5.09.2016 Programlar
Skorer TV - Spor Bülteni | 11 Temmuz 2016
Skorer TV - Spor Bülteni | 11 Temmuz 2016 Yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefleyen Fenerbahçe'de, kaptanlık pazu bandını takacak isimler de belli oldu.    Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakına Diego Ribas'ın Beşiktaş'a önerildiği, ancak siyah beyazlıların transferi veto ettiği ortaya çıktı.      Transfer döneminin en ilginç hamlesi İngiltere'den geldi. Bradford City, yalnızca 1 Sterlin karşılığında İrlandalı kaleci Colin Doyle'u kadrosuna kattı.   2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın finalinde Portekiz, normal süresi 0-0 biten maçta ev sahibi Fransa'yı uzatmalarda 1-0 yenerek şampiyon oldu.   Çin ekibi Beijing Gouan ile Tianjin Teda arasında oynanan maçta Burak YIlmaz'ın girdiği bir pozisyonda hakemin kararı milli yıldızı çıldırttı. Bültenimizi bu görüntüler ile noktalıyoruz. Hoşçakalın.
11.07.2016 Programlar
Skorer TV Spor Bülteni - 20 Haziran 2016
Skorer TV Spor Bülteni - 20 Haziran 2016 Türkiye, Euro 2016 D Grubu'ndaki son maçında yarın Çek Cumhuriyeti karşısına çıkacak. Ay yıldızlıların kadroda dev revizyona gitmesi beklenirken, en iyi üçüncülük için ihtimaller de sürüyor.    Yıldız oyuncularıyla bir bir yollarını ayıran Fenerbahçe'de, Nani de Arap kulüplerinin kancasına girdi. Sarı lacivertlilerin son durumunu yorumlaya Ziya Şengül ise, yönetimi sert sözlerle eleştirdi.    Bir süredir Nuri Şahin ile ilgilenen Galatasaray yönetimi, Borussia Dortmund'a kiralama teklifi ile gitti.    Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, menajerler tarafından önerilen Mario Balotelli için yönetime raporunu verdi. Öte yandan siyah beyazlılar, kaleci Denys Boyko'yu kiralama kararı aldı.
20.06.2016 Programlar
Skorer TV - Spor Bülteni | 25 Mayıs 2016
Skorer TV - Spor Bülteni | 25 Mayıs 2016 Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ve Fenerbahçe yarın Antalya'da karşı karşıya gelecek.    Spor yazarları Tanju Çolak ve Ziya Şengül, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Kupa finali öncesi iki takımın şanslarını değerlendirdi.    Yeni sezon için  stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, rotasını İtalya'ya çevirdi. Siyah beyazlılar, Torino forması giyen Kamil Glik için resmi teklifte bulundu.   Fenerbahçe, UEFA ile yaptığı Finansal Fair Play anlaşması sonrası transfer stratejisini değiştirdi. Elindeki oyuncuları kaybetmek istemeyen sarı lacivertliler, sözleşmesi biten Bruno Alves’in kalması için görüşmelere başladı.
25.05.2016 Programlar
Skorer TV - Spor Bülteni | 22 Mayıs 2016
Skorer TV - Spor Bülteni | 22 Mayıs 2016 - Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray,  Akhisar Belediye'nin Kolombiyalı golcüsü Rodallega için girişimlerini sıklaştırdı.    - Fenerbahçe'nin şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptırmasını ve sezonu ikinci sırada tamamlamasını yorumlayan Ziya Şengül, sarı lacivertlilere sezon boyunca en çok zararı sürtüşmelerin verdiğini vurguladı.    - Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in, Veli Kavlak'ın ardından Gökhan Töre ve Atiba'ya da talip olduğu iddia edildi.   - Savunmasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş'a, menajerlerin iki sol bek önerdiği öğrenildi.
22.05.2016 Programlar
Skorer TV - Spor Bülteni | 6 Nisan 2016
Skorer TV - Spor Bülteni | 6 Nisan 2016 - UEFA’dan gelen bir yıllık men cezası ile büyük bir gelir kaybına uğrayan ve banka borçlarına her yıl milyonlarca Dolar ödemek zorunda kalan Galatasaray yönetimi, flaş bir karar aldı.   - Süper Lig'de son haftaya yaklaşılırken, şampiyonluk yarışı da iyice hız kazandı. Spor yorumcuları Ziya Şengül ve Tanju Çolak, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını değerlendirdi.    - Terör saldırısı istihbaratı nedeniyle 20 Mart'ta oynanamayan ve 13 Nisan'a ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisi, öncesi, olağanüstü tedbirler uygulanması kararı alındı.    - UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek final ilk karşılaşmasında iki İspanya takımından Barcelona, evinde Atletico Madrid'i 2-1 mağlup ederek rövanş için avantaj yakaladı.
6.04.2016 Programlar
Skorer TV Spor Bülteni - 24 Mart 2016
Skorer TV Spor Bülteni - 24 Mart 2016 Fenerbahçe'nin Liverpool'dan bir yıllığına kiraladığı Lazar Markovic'in, sezon sonunda İngiltere'ye geri dönmesine karar verildi.    Spor yorumcusu Ziya Şengül, Fenerbahçe'nin son durumunu değerlendirdi ve özellikle Van Persie ve Nani ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.    11 Nisan'da  Vodafone Arena'ya dönmeye hazırlanan Beşiktaş'ta kombinelerin tamamının satıldığı açıklanırken, Hıncal Uluç'tan siyah beyazlılara önemli bir uyarı geldi.    Milli yıldız Arda Turan, Barcelona'da idmanlara geç gelenler listesinde ilk dörde girdi, ve Katalan ekibinden para cezası aldı.
24.03.2016 Programlar
Skorer TV Spor Bülteni - 04 Şubat 2016
Skorer TV Spor Bülteni - 04 Şubat 2016 Fenerbahçe'nin iki yldızı Robin Van Persie ve Nani'ye Çin'den dudak uçuklatan bir teklif geldi. Konuyla ilgili yorum yapan Ziya Şengül de çarpıcı ifadeler kullandı.    Galatasaray'da, sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalan Lukas Podolski, takımla çalışmaya başladı. Öte yandan, Genoa'da kiralık forma giyen Blerim Dzemaili'nin, sarı kırmızılılara dönmeyi planladığı öğrenildi.    Çin ekibi Hebei China Fortune, Ersan Gülüm için yaptığı teklifi yükseltti ve Beşiktaş ile her konuda anlaşmaya vardı. Hebei, yıldız oyuncuyla da yıllık 3.5 milyon Euro'dan 3 senelik anlaştı.    Barcelona, İspanya Kral Kupası’nda Valencia’ya tarihi bir fark attı. Rakibini 7-0 ile geçen Katalan ekibi, rövanş öncesi final biletini de kapmış oldu.
4.02.2016 Programlar
Telegol yayından kaldırılıyor
Telegol yayından kaldırılıyor TV 8'de yayınlanan Telegol programı yayından kaldırılıyor.
1.07.2020 Futbol
Ziya Şengül Aziz Yıldırım'a sert çıktı
Ziya Şengül Aziz Yıldırım'a sert çıktı TV8'de yayınlanan Telegol programının yorumcusu Ziya Şengül, F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım'a sert çıktı.
1.07.2013 Futbol
Ziya Şengül'den Aziz Yıldırım'a çok ağır sözler!
Ziya Şengül'den Aziz Yıldırım'a çok ağır sözler! TV 8'de yayınlanan Telegol adlı programa telefon ile bağlanan Ziya Şengül, UEFA kararlarının ardından Aziz Yıldırım'a yönelik çok ağır sözler kullandı.
26.06.2013 Futbol
Oktay Derelioğlu'ndan Mourinho iddiası
Oktay Derelioğlu'ndan Mourinho iddiası TV8'de yayınlanan Telegol programının yorumcularından Oktay Derelioğlu, Mourinho'nun Galatasaray'a gelmesi ile ilgili çok ilginç bir iddia ortaya attı.
14.04.2013 Futbol
Toroğlu'dan Fenerbahçe'yi kızdıracak espiri!
Toroğlu'dan Fenerbahçe'yi kızdıracak espiri! TV'8'de yayınlanan Telegol programında, yorumcu Erman Toroğlu'nun yaptığı bir espiri Fenerbahçe yönetimini ve taraftarını kızdıracak.
12.02.2013 Futbol
Ziya Şengül kendinden geçti!
Ziya Şengül kendinden geçti! Spor Toto Süper ligi 20. haftasında Fenerbahçe'nin kendi sahasında Sivasspor'a 2-1 yenilmesinin ardından Ziya Şengül TV8'de yayınlanan Telegol programında sinirden adeta kendinden geçti.
4.02.2013 Futbol
Ziya Şengül'den Gecenin Gafı
Ziya Şengül'den Gecenin Gafı TV8'de yayınlanan Telegol programında 'Kaka ve Drogba' transfer iddiaları değerlendirirken, Ziya Şengül gecenin gafını yaptı. Telegol Ziya Şengül Drogba'yi Yorumlarken Gafi
30.01.2013 Futbol