Zoom nedir?
Zoom nedir? Pandemi sürecinde hepimizin adını bir kez de olsun duyduğu bir program var, Zoom. Hayatımıza gökten düşer gibi girmesi sonucu işlerimizi, derslerimizi Zoom aracılığıyla halletmeye başladık. Peki, Zoom nedir?
5.10.2020 Teknoloji
Zoom nasıl indirilir? Zoom indirme işlemi ve Zoom programı özellikleri
Zoom nasıl indirilir? Zoom indirme işlemi ve Zoom programı özellikleri Zoom programı ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Birçok kullanıcı tarafından kullanılmaya başlayan Zoom uygulamasına bilgisayar ve telefondan erişim sağlanabiliyor. Özellikle Kovid-19 salgını nedeniyle uzaktan eğitimde faydalanılan Zoom nedir, nasıl kullanılır? İşte Zoom programı ile ilgili merak edilen özellikler...
24.09.2020 Gündem
Zoom Meeting nedir, nasıl kullanılır? Zoom üzerinden online ders nasıl yapılır?
Zoom Meeting nedir, nasıl kullanılır? Zoom üzerinden online ders nasıl yapılır? Uzaktan eğitim süresinin 30 Nisan tarihine kadar uzatılma kararının alınmasının ardından öğretmenler artık kendileri normal süre zarfında eğitim verdikleri okullarda zoom adlı program üzerinden kendi öğrencilerine ders anlatmaya başlayacak. Hal böyle olunca binlerce öğretmen Zoom nasıl kullanılır, ve online ders nasıl yapılır soularına yanıt aramaya başladı. Peki zoom online eğitim nasıl verilir?
30.03.2020 Gündem