Zorlu Çocuk Tiyatrosu

Zorlu Çocuk Tiyatrosu

Son dakika Zorlu Çocuk Tiyatrosu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zorlu Çocuk Tiyatrosu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zorlu Çocuk Tiyatrosu haber sayfamızda...

Zorlu Çocuk Tiyatrosu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 124 zorlu çocuk tiyatrosu haberi bulunmuştur.
23 Nisan bu yıl da evden kutlanacak
23 Nisan bu yıl da evden kutlanacak Koronavirüs nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılı, online etkinliklerle kutlanacak.
23.04.2021 Eğitim
Çocukların hayalleri, "Bir Hayal Bir Oyun" kitabıyla 23 Nisan'da çocuklarla buluşuyor
Çocukların hayalleri, "Bir Hayal Bir Oyun" kitabıyla 23 Nisan'da çocuklarla buluşuyor Zorlu Holding tarafından çocukların hayal gücünü harekete geçirmek amacıyla düzenlenen ‘Bir Hayal Bir Oyun Yarışması’nda dereceye giren ilk 15 çocuğun hikayesi, “Bir Hayal Bir Oyun& 15 Hayal-15 Öykü” adı altında kitaplaştırıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklarla buluşuyor!
22.04.2021 Kültür Sanat
'Bir Hayal Bir Oyun’ Projesi Youtube'da hayat buluyor
'Bir Hayal Bir Oyun’ Projesi Youtube'da hayat buluyor ‘Bir Hayal Bir Oyun’ Projesi’nde ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri tarafından yazılan hikayeler Youtube’da mini çizgi film olarak yayınlanacak.
25.12.2020 Yaşam
Zorlu PSM konserleri başlıyor
Zorlu PSM konserleri başlıyor Zorlu PSM #mesafeliamabirlikte mottosuyla başladığı yeni sezonunu hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. Bu haftanın dikkat çeken etkinlikleri arasında; yenilenen dekoru ve mekanıyla birlikte İbrahim Selim’in sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”, çarpıcı canlı performanslarıyla kısa sürede yerli sahnenin gözde ekiplerinden birine dönüşen “Lalalar”, severken kaybedenlerin hikayesini anlatan Craft Tiyatro’nun sevilen oyunu “Kalp”, Autumn In New York ve Nommo albümlerindeki quintet aranjmanlarına yer vereceği konseri ile Türkiye'de caz davulunun öncülerinden Ferit Odman’ın “Ferit Odman Quintet” ekibi, yer aldığı birçok skeç programı, dizi ve filmlerde yarattığı başarılı tiplemelerle mizah severlerin beğenisini kazanan “Okan Çabalar”ın tek kişilik stand-up gösterisi ve geniş çerçevede rock’n roll, blues ve biraz da hip hop olarak adlandırabileceğimiz müzikleriyle Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında “Adamlar” yer alıyor.
3.11.2020 Kültür Sanat
Zorlu PSM'de bu hafta
Zorlu PSM'de bu hafta Zorlu PSM'de bu hafta yenilenen dekoru ve mekanıyla birlikte İbrahim Selim’in sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”, Mesut Süre moderatörlüğünde gerçekleşen kolektif stand-up gösterisi “Rabarba Comedy Night”, deneyimli oyuncu Haluk Bilginer ve Esra Bezen Bilgin’in başrolleri paylaştığı “Pencere” ve baba - oğul olmaya çalışanların hikayesini anlatan sezonun en çok konuşulan oyunlarından “Evlat” haftanın dikkat çeken yapımları olarak göze çarpıyor.
12.10.2020 Kültür Sanat
Zorlu PSM'de bu hafta
Zorlu PSM'de bu hafta Zorlu PSM #mesafeliamabirlikte mottosuyla sahne sanatları ile tiyatro yapımlarına öncelik verdiği programıyla Ekim ayına merhaba diyor. Bu hafta dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz’ın son şovu CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum- Plus, yenilenen dekoru ve mekanıyla birlikte İbrahim Selim’in sevilen Late Night programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”, kadınların ortak dertlerini dertlenmeden sahneye taşıyan Türkiye'nin ilk stand-up grubu Çok da Fifi, Bergüzar Korel’in tek kişilik performansı ile adından söz ettiren tiyatro oyunu “Kızlar ve Oğlanlar”, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri'nin eşsiz hikayesini anlatan oyun “AMADEUS” tiyatro izleyicisiyle bir araya geliyor.
5.10.2020 Kültür Sanat
Çocukların hayali tiyatro sahnesinde
Çocukların hayali tiyatro sahnesinde Zorlu Çocuk Tiyatrosu aracılığıyla bugüne kadar binin üzerinde oyun ile 900 bin çocuğa erişen Zorlu Holding’in bu yıl üçüncü kez düzenlediği “Bir Hayal Bir Oyun Yarışması”na 22 farklı şehirden toplam 168 başvuru yapıldı. Jüri toplantısının koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl online yapıldığı etkinlikte, dereceye giren ilk dört eser açıklandı.
9.05.2020 Cumartesi
‘Bir Hayal Bir Oyun’ Projesi’nin birincisi belli oldu
‘Bir Hayal Bir Oyun’ Projesi’nin birincisi belli oldu ‘Bir Hayal Bir Oyun’ Projesi’nin birincisi ‘Acayip Teknolojik Masallar’ hikayesiyle dördüncü sınıf öğrencisi Elif Sude Dobra oldu.
4.05.2020 Yaşam
‘BİR HAYAL BİR OYUN’ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
‘BİR HAYAL BİR OYUN’ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI ‘Bir Hayal Bir Oyun’ yarışmasının üçüncüsü için başvurular başladı.
4.03.2020 Cadde
‘Bir Hayal Bir Oyun’ yarışması için başvurular başladı
‘Bir Hayal Bir Oyun’ yarışması için başvurular başladı Çocukların yazdığı hikâyelerin arasından seçilerek oyunlaştırılan ve Zorlu Çocuk Tiyatrosu ile Zorlu Performans Sanatları Merkezi sahnesine taşınan ‘Bir Hayal Bir Oyun’ projesi kapsamında üçüncüsü gerçekleştirilecek hikâye yarışması için başvurular başladı.
3.03.2020 Yaşam
Bir Hayal Bir Oyun Yarışmasıyla çocuklar hayalleri gerçeğe dönüştürecek
Bir Hayal Bir Oyun Yarışmasıyla çocuklar hayalleri gerçeğe dönüştürecek Zorlu Holding bu yıl ikincisini düzenlediği Bir Hayal Bir Oyun Yarışmasıyla çocukları hayallerini gerçeğe dönüştürmeye davet ediyor.
29.05.2017 Kültür Sanat
Zorlu Çocuk Tiyatrosu Nisan'da çocuklarla buluşacak
Zorlu Çocuk Tiyatrosu Nisan'da çocuklarla buluşacak Zorlu Çocuk Tiyatrosu, “Karlar Ülkesi” ve “Lunapark Gezegeni” oyunları ile Nisan ayında da minik seyircilerle buluşuyor.
28.03.2017 Kültür Sanat
Şimdi tatil zamanı
Şimdi tatil zamanı Dün okullar çocukların uzun zamandır beklediği yarıyıl tatiline girdi. Biz de ünlü isimlere tatil planlarını, bu tatili nasıl geçireceklerini sorduk
20.01.2017 Cumartesi
13 yılda tam 700 bin çocuk
13 yılda tam 700 bin çocuk Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 13’üncü yılında 1000’den fazla oyunuyla 700 bin çocuğa ulaştı.
1.06.2016 Cadde
Nisan ayı boyunca Zorlu Çocuk Tiyatrosu'nda
Nisan ayı boyunca Zorlu Çocuk Tiyatrosu'nda Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 13. yılında post-modern “Kibritçi Kız Müzikali” ve “Karlar Ülkesi” ile Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde ücretsiz olarak izleyiciyle buluşuyor.
20.04.2016 Kültür Sanat
Zorlu Çocuk Tiyatrosu çocukların hayal dünyasını sahneye taşıyor
Zorlu Çocuk Tiyatrosu çocukların hayal dünyasını sahneye taşıyor 2003 yılından bu yana 1000’e yakın oyunla Türkiye'nin dört bir yanından 600 binden fazla çocuğu tiyatroyla buluşturan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 13. yılında post-modern “Kibritçi Kız Müzikali” ve “Karlar Ülkesi” müzikli-danslı çocuk oyunu ile Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde ücretsiz olarak izleyiciyle buluşuyor.
30.03.2016 Kültür Sanat
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Kalben saat 21.00’de Dorock XL sahnesinde. Biletler 34 lira.
4.03.2016 Cumartesi
Karlar Ülkesi ve Kibritçi Kız Ocak ayında da sahnede
Karlar Ülkesi ve Kibritçi Kız Ocak ayında da sahnede 2003 yılından bu yana 1000’e yakın oyunla Türkiye'nin dört bir yanından 600 bin çocuğu tiyatroyla buluşturan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 13. yılında post-modern müzikal “Kibritçi Kız” ve “Karlar Ülkesi” müzikli-danslı çocuk oyunu ile Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde ücretsiz olarak izleyiciyle buluşuyor.
28.12.2015 Kültür Sanat
Rengarenk etkinlikler küçükleri bekliyor
Rengarenk etkinlikler küçükleri bekliyor Çocuğuyla birlikte 23 Nisan’ı kutlamak isteyenler... Bu hafta şehirde onu mutlu edecek birçok etkinlik var. İşte benim listem
17.04.2015 Cumartesi
Yaratıcılığınızı konuşturun
Yaratıcılığınızı konuşturun Bebekler büyürken onlar için alınan pek çok şey bir-iki kez kullanıldıktan sonra dolabın bir köşesini boyluyor. Oysa indirimleri takip ederek ve biraz yaratıcılıkla tasarruf mümkün
10.04.2015 Cumartesi
Tatilde aile boyu eğlence!
Tatilde aile boyu eğlence! Yarıyıl tatilinde çocuğunuzla birlikte dolu dolu vakit geçirebilirsiniz. İşte size sergilerden sanat atölyelerine, müzelerden tiyatrolara bir dizi seçenek...
23.01.2015 Cumartesi
Perde çocuklar için açılıyor
Perde çocuklar için açılıyor Bu hafta sonu çocuğunuzla birlikte tiyatroya gitmeye ne dersiniz? Çocuklar için hazırlanan, onların iç dünyalarına hitap eden, hiç sıkılmadan izleyebilecekleri pek çok tiyatro oyunu küçük seyircilerini bekliyor
31.10.2014 Cumartesi
Şubat yoğun geçecek
Şubat yoğun geçecek Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi (PSM) şubat ayı boyunca birçok ünlü isim ve grubu ağırlayacak.
25.01.2014 Pazar
Yaşasın tatil!
Yaşasın tatil! Çocuklar bir yarıyılı daha geride bıraktı ve şimdi önlerinde 14 günlük bir tatil var. Bu tatili en güzel şekilde değerlendirebilmeleri için atölye çalışmalarından renkli etkinliklere, tiyatro oyunlarından filmlere kadar birbirinden güzel seçenekler çocukları bekliyor
24.01.2014 Cumartesi
Minikler için...
Minikler için... Ataşehir Novada Alışveriş Merkezi Cemal Süreya Sahnesi’nde yarın 13.00’te Migros Çocuk Tiyatrosu, “Kurnaz Vezir” adlı ücretsiz oyunu sahneleyecek.
13.12.2013 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri

Zorlu Çocuk Tiyatrosu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.