Berna Laçin

Berna Laçin

Türk sinema, dizi oyuncusu ve sunucu. İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde eğitim alan Laçin, Gökkuşağı, Böyle mi Olacaktı, Ateş Dansı, Evdeki Yabancı, ve Belalı Baldız gibi pek çok unutulmaz dizide rol almıştır. Laçin'in oynadığı 3 sinema filmide vardır. 1996 yılında Tolga Eşiz ile evlenen Laçin, 2009 yılında düzenlenen 31. Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında sunuculuk yapmıştır. Laçin, "Kadın dergisi gibi, geniş yelpazesi olan bir format hazırladık" dediği ve ATV'de yayınlanan Her şey İçin Berna Laçin adlı programı sunmaktadır.

Berna Laçin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 474 berna laçin haberi bulunmuştur.
Çocukların hayal sahnesinde ‘Tikutu’
Çocukların hayal sahnesinde ‘Tikutu’ Kemal ve Ayça Kocatürk tarafından hazırlanan sesli tiyatro platformu ‘Tikutu’ çocukların hayal gücünü tiyatroyla güçlendiriyor. Tikutu’da ünlü sanatçılar oyunları çocuklar için okuyor.
8.01.2024 Kültür Sanat
Çocukların hayal gücü sanatla gelişir
Çocukların hayal gücü sanatla gelişir Türkiye’nin çocuklara özel ilk sesli tiyatro platformu Tikutu, masal dünyasının kapısını aralıyor.
24.09.2023 Kültür Sanat
Perde bu yaz da bahçede açılıyor
Perde bu yaz da bahçede açılıyor Karanlığa direnen uzun yaz akşamlarında KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda perdenin bir kez daha açılma zamanı geldi çattı. 5 Temmuz’da “Taxim” ile başlayacak tiyatro serüveninde yaz ajandanızda kış boyu izleyemediğiniz oyunlara yer açın.
2.07.2023 Kültür Sanat
Tiyatro
Tiyatro Saltanat bitiyor Herkes tahtından bir gün iner...
19.03.2023 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Yunus Çocuk’ gün sayıyor Gösterime girdiği her ülkede gişe rekorları kıran ‘Yunus Çocuk’, 2 Aralık’ta Türkiye’de animasyon filmseverlerle buluşacak...
5.11.2022 Cadde
Efeler’de pozitif ayrımcılık
Efeler’de pozitif ayrımcılık Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Zafer Mahallesi Hanımevi’nde kadınlarla bir araya geldi, çiçek hediye etti.
9.03.2022 Ege
Son Nefesime Kadar dizisi Mihri kimdir? Nurgül Yeşilçay kaç yaşında, nereli?
Son Nefesime Kadar dizisi Mihri kimdir? Nurgül Yeşilçay kaç yaşında, nereli? Nurgül Yeşilçay, Son Nefesime Kadar dizisinin başrolünde Mihri rolü ile yer alıyor. Oyuncu, tiyatro bölümünden mezun oldu. İkinci Bahar dizisindeki karakteri ile tanındı. Asmalı Konak'taki rolü ile adını geniş kitlelere duyurdu. Birçok dizi ve filmde yer alan Nurgül Yeşilçay aslen nereli?
23.02.2022 Cadde
Maske Kimsin Sen kim kazandı, birinci belli oldu! Maske Kimsin Sen: Aslan, Tavus kuşu, Unicorn kim çıktı, ödül nedir?
Maske Kimsin Sen kim kazandı, birinci belli oldu! Maske Kimsin Sen: Aslan, Tavus kuşu, Unicorn kim çıktı, ödül nedir? FOX TV'nin eğlence yarışmalarından biri olan Maske Kimsin Sen ile ilgili meraklı arayış başladı. Bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Maske Kimsin Sen final yapacak. Maske Kimsin Sen kim kazandı, birinci belli oldu mu, ödül ne olacak? soruları peş peşe geldi. Müzik, dans ve gizemin ön planda olduğu Maske Kimsin Sen yarışmasında Aslan, Tavus kuşu, Unicorn finalistlerinden hangi ünlü isimler çıktı, kim kazandı?
12.02.2022 Cadde
Erdal Özyağcılar koronavirüse yakalandı
Erdal Özyağcılar koronavirüse yakalandı Usta oyuncu Erdal Özyağcılar koronavirüse yakalandığını duyurdu. Genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Özyağcılar, '10 gün sonra beraberiz' dedi.
3.01.2022 Cadde
Bir robota âşık oldum
Bir robota âşık oldum Zeynep Özyağcılar, “En Güzel Parçam”da bir dönüşüm hikâyesi anlatıyor: “Tüm dünya olarak bu pandemi sürecinde değiştik, dönüştük. Sert bir duruşu mutsuzluğu varken, yapay zekâ ile yaşadığı aşkla insanlaşan bir kadını anlatma fikri bana çok heyecan verdi”
14.11.2021 Kültür Sanat
Berna Laçin kimdir, mesleği nedir? Berna Laçin kaç yaşında, eşi kim, nereli?
Berna Laçin kimdir, mesleği nedir? Berna Laçin kaç yaşında, eşi kim, nereli? Berna Laçin kimdir, kaç yaşındadır? Başarılı oyunculuğuyla bilinen Berna Laçin hakkında meraklı arayış başladı. Berna Laçin'in hayatına dair bilgi almak isteyenler, Berna Laçin'in eşi kim ve nereli sorularına da cevap almak istiyor. İşte Berna Laçin hakkında bilinmesi gerekenler...
5.04.2021 Cadde
‘Aşı nimettir’
‘Aşı nimettir’ Berna Laçin önceki akşam Nişantaşı’nda bir klinikten çıkarken görüntülendi.
13.12.2020 Cadde
Bir çocuğun yüzünü  güldürün
Bir çocuğun yüzünü güldürün Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish Türkiye) pandemi sürecinde kutlanamayan doğum günlerini zorlu hastalıklarla mücadele eden çocuklar için bir bağış aracına çevirdi
15.09.2020 Gündem
Sahnede buluşma vakti
Sahnede buluşma vakti UNIQ İstanbul ve An Yapım, pandemiyle perdelerini kapatmak zorunda kalan tiyatro kurumlarını bir araya getirerek seyircisiyle buluşturuyor. 16 oyunun yer alacağı “Sahnede Yeniden Buluşuyoruz” başlıklı etkinlik 7-30 Eylül 2020 tarihleri arasında UNIQ İstanbul Açık Hava Sahnesi’nde gerçekleşecek.
1.09.2020 Kültür Sanat
23 Nisan sürprizleri
23 Nisan sürprizleri Koronavirüs nedeniyle kutlamaları erteleyen Menemen Belediyesi, 23 Nisan coşkusunu evlere taşıdı...
23.04.2020 Ege
Deprem provokatörlerine 'milleti ve devleti aşağılama' soruşturması
Deprem provokatörlerine 'milleti ve devleti aşağılama' soruşturması Elazığ'daki depreme yönelik provokatif paylaşımlarda bulunanlara ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada şüpheli sayısı 67’ye yükseldi. Başsavcılığın, oyuncu Şefket Çoruh adıyla açılan hesaptan yapılan paylaşımla ilgili incelemesini sürdürdüğü, hesabın kime ait olduğunun araştırıldığı öğrenildi.
30.01.2020 Gündem
Şevket Çoruh: Ben yazmadım
Şevket Çoruh: Ben yazmadım Oyuncu Şevket Çoruh hakkında Elazığ depremi ile ilgili mesaj nedeniyle soruşturma başlatılırken, paylaşımın kendi hesabından yapılıp yapılmadığı soruşturmayla belirlenecek.
29.01.2020 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Konser ve tiyatro maratonu BugünViyolonselist Alexander Chaushian, saat 20...
18.01.2020 Cumartesi
'Bizi kimse buradan kaldıramaz'
'Bizi kimse buradan kaldıramaz' Yeni oyunu 'Hayal Satıcısı' ile izleyici karşısına çıkan Berna Laçin, tatil gününü evde uyuyarak geçirdi, yağmurlu havanın keyfini çıkardı.
7.01.2020 Cadde
Şenlik havasında hasat
Şenlik havasında hasat Gömeç’teki Akkızhan Otel’de düzenlenen ‘Zeytin Hasatı’ etkinliğine katılan ünlü isimler, organik yaşam adına farklı deneyimler yaşadı
21.09.2019 Cadde
'Tarifsiz kederler içinde bir yangının tam ortasındayım'
'Tarifsiz kederler içinde bir yangının tam ortasındayım' Özel Notre-Dame de Sion Lisesi öğrencisi Ayşe Lale Alkış, kemik kanseriyle olan savaşını kaybetti. Anne Meryem Alkış, kızına 'Lalemm' diye yazdığı duygusal ölüm ilanıyla veda etti. Oyuncu Berna Laçin de kızı Ada'nın okul arkadaşı olan Lale'ye Instagram'da yazdığı mesajla veda etti.
22.06.2019 Cadde
Falcı olacak
Falcı olacak Oyuncu Berna Laçin, kızı Ada’yla Nişantaşı’ndaydı.
21.06.2019 Cadde
Falcı olacak
Falcı olacak Oyuncu Berna Laçin, kızı Ada’yla Nişantaşı’ndaydı.
21.06.2019 Cadde
12 yıl sonra yeniden!
12 yıl sonra yeniden! Nazım Hikmet ve Ahmet Ümit’in hikayesinin anlatıldığı ‘Merhaba Güzel Vatanım’ drama belgeselinin çekimleri, devam ediyor.
18.06.2019 Cadde
Dostlarıyla bir araya geldi
Dostlarıyla bir araya geldi Oyuncu Berna Laçin, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
26.05.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Berna Laçin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.