Zuhal Topalla Sofrada Kim Kazandı

Zuhal Topalla Sofrada Kim Kazandı

Son dakika zuhal topalla sofrada kim kazandı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zuhal topalla sofrada kim kazandı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zuhal topalla sofrada kim kazandı haber sayfamızda...

Zuhal Topalla Sofrada Kim Kazandı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30 zuhal topalla sofrada kim kazandı haberi bulunmuştur.
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı, hangi isim? 8 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de birinci kim oldu?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı, hangi isim? 8 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de birinci kim oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor. Bugün ise haftanın finali ekranlara geliyor. Haftanın finalinde en yüksek puanı alan isim büyük ödülün sahibi olacak. Peki 8 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de birinci kim oldu, hangi isim?
8.10.2021 Cadde
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı 11 Haziran 2021? Zuhal Topal'da bugün birinci oldu?
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı 11 Haziran 2021? Zuhal Topal'da bugün birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada haftanın kazanan ismi cuma günleri açıklanıyor. Hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programında gelinlerin yaptığı yemekleri kayınvalideler ise puan veriyorlar. Peki 11 Haziran Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, birinci kim oldu?
11.06.2021 Cadde
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, birinci kim oldu4 Haziran 2021? Zuhal Topal'da bu hafta birincisi açıklandı
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, birinci kim oldu4 Haziran 2021? Zuhal Topal'da bu hafta birincisi açıklandı Zuhal Topal'la Sofrada haftanın finali bugün izleyicilerle buluşuyor. Gelinlerin yemekleri hazırladığı kayınvalidelerin puan verdiği yarışmada birinci olan isim ödülün sahibi oluyor. Haftanın birincisi bugün açıklanacak. Peki 4 Haziran Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, birinci kim oldu?
4.06.2021 Cadde
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı 21 Mayıs? Zuhal Topal'da birinci kim oldu, hangi isim kazandı?
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı 21 Mayıs? Zuhal Topal'da birinci kim oldu, hangi isim kazandı? Zuhal Topal'la Soforada programında haftanın birincisi bu akşam belli olacak. Hafta içi her gün yayınlanan programda birinci olan isim ödülün sahibi olacak. Kayınvalideler gelinlere puan veriyor. Peki 21 Mayıs Zuhal Topal'la Sofra kim kazandı, birinci kim oldu?
21.05.2021 Cadde
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı 7 Mayıs? Bugün Zuhal Topal'da kim birinci oldu?
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı 7 Mayıs? Bugün Zuhal Topal'da kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada programında haftanın kazanan ismi bugün belli olacak. Hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada en yüksek ğuanı alan isim haftanın birincisi olarak ödülün sahibi olacak. Peki 7 Mayıs'ta Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, birinci kim olacak?
7.05.2021 Cadde
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı 23 Nisan? Zuhal Topal'da bugün birinci kim oldu?
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı 23 Nisan? Zuhal Topal'da bugün birinci kim oldu? Zuhal Topal'la Sofrada bugün haftanın kazanan isim açıklanacak. Gelinlerin yemekleri hazırladığı programda kayınvalideler puanlamayı yapıyorlar. Haftanın birincisini Zuhal Topal açıklayacak. Peki 23 Nisan'da Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, birinci kim oldu?
23.04.2021 Cadde
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı-16 Nisan? Bugün Zuhal Topal'da birinci kim oldu?
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı-16 Nisan? Bugün Zuhal Topal'da birinci kim oldu? Zuhal Topal'la Sofrada programında bugün haftanın birincisi belli olacak. Hafta içi her gün ekranlara gelen programda gelinler yemekleri hazırlıyor, kayınvalideler ise puanlama yapıyorlar. Peki 16 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, birinci kim oldu?
16.04.2021 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada bugün kim birinci oldu? 9 Nisan Zuhal Topal'da kim kazandı?
Zuhal Topal'la Sofrada bugün kim birinci oldu? 9 Nisan Zuhal Topal'da kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada programında bugün haftanın birincisi belli olacak. Hafta içi her gün yayınlanan programda yarışmacılar kıyasıya rekabet ediyorlar. Kayınvalideler, gelinlerin yemeklerini tadıp puanlama yapıyorlar. Peki 9 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada bugün kim birinci oldu?
9.04.2021 Cadde
Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında birinci olan gelin...
Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında birinci olan gelin... Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın finalinde bu haftanın birincisi olan isim yarışmanın sunucusu Zuhal Topal tarafından açıklandı. Haftanın beş günü boyunca hazırladıkları menüleri 2,5 saat gibi kısa bir süre içerisinde hazırlayarak kayınvalidelere sunan gelinler gün sonunda kayınvalideler tarafından yemeklere ve masaya verilen değerlendirmelere göre puanlar alıyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta kim birinci oldu? İşte bu hafta birinci olan gelin ve kayınvalide...
6.11.2020 Cadde
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 25 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu, hangi yarışmacı?
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 25 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu, hangi yarışmacı? Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor. 25 Eylül bugün Zuhal Topal'la Sofrada programında bugün haftanın birincisi açıklanacak. İzleyiciler hangi ismin birinci olacağını merak ediyor. Peki 25 Eylül'de Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı?
25.09.2020 Cadde
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu?
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu? Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyarak tek bir evde haftanın beş günü boyunca gelinler tarafından yapılan yemekler kayınvalideler tarafından tadıldıktan sonra gün sonunda yapılan yemekler gelinin masası oylanıyor. Gün sonunda kayınvalidelerin verdikleri puanlara haftanın finalinde Zuhal Topal'ın oyları ekleniyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta kim birinci oldu?
18.09.2020 Cadde
Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu? İşte Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında 15 bin TL'lik ikramiyenin kazananı...
Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu? İşte Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında 15 bin TL'lik ikramiyenin kazananı... Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın beş günü boyunca gelinler tarafından yapılan yemekler gün sonunda kayınvalideler tarafından puanlanıyor. Haftanın finalinde ise Zuhal Topal'ın oyları ile belirleniyor. Cuma akşamı gerçekleştirilen haftanın finalinde kazanan isim yarışmanın sunucusu Zuhal Topal tarafından açıklandı. İşte haftanın kazananı ve 15 bin TL'lik büyük ikramiyenin sahibi olan gelin...
11.09.2020 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı 4 Eylül 2020? Zuhal Topla'la Sofrada birinci kim oldu, Burçin mi Ayça mı?
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı 4 Eylül 2020? Zuhal Topla'la Sofrada birinci kim oldu, Burçin mi Ayça mı? Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisinin hangi yarışmacı olacağı merak ediliyor. Zuhal Topal'la Sofrada programında gelinler yemekleri yapıyor, kayınvalideler ise yemek tadımlarını gerçekleştirip puan veriyorlar. Peki 4 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı?
4.09.2020 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu? Büyük ödülü hangi gelin kazandı?
Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu? Büyük ödülü hangi gelin kazandı? Fox TV ekranında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu akşam haftanın finali gerçekleştirildi. Beş gün boyunca hünerlerini sergileyen gelinler gün sonunda kayınvaliderlerden aldıkları puanlara yarışmanın sunucusu Zuhal Topal'ın oylarının eklenmesinin ardından büyük ödül için yarıştı. Peki Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta büyük ödülün sahibi hangi gelin oldu?
5.06.2020 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? 11-15 Mayıs haftası hangi gelin kazandı?
Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? 11-15 Mayıs haftası hangi gelin kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının finali bu akşam yaşandı. FOX TV'nin ilgiyle takip edilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında gelinler yemek yapıyor, kaynanalar ise yapılan yemeklere puan veriyor. Hafta boyu en yüksek puanı toplayan gelin birinci oluyor. Peki 11-15 Mayıs 2020 haftasında hangi gelin kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu?
15.05.2020 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Kim birinci oldu? (10 Nisan)
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Kim birinci oldu? (10 Nisan) Zuhal Topal'la Sofrada bu akşam hafta finali gerçekleşiyor. 5 gün boyunca toplanan puanlar sonrası bir kişi 15 bin liralık ödülün sahibi olacak. Şimdi izleyiciler Zuhal Topalla Sofrada kim kazandı? Kim birinci oldu? sorularına cevap arıyor.
10.04.2020 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada hangi yarışmacı birincisi oldu? (17-21 Şubat haftası)
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada hangi yarışmacı birincisi oldu? (17-21 Şubat haftası) Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın finali bugün yaşandı. FOX TV'de ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta hangi gelin birinci oldu? Beş farklı gelinin birbirleriyle yarıştığı Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında kaynanalar gelinlerin yaptığı yemeklere puan veriyor. Ardından Zuhal Topal'ın gelinlere verdiği puan toplamı sonucunda haftanın birincisi belli oluyor ve 15 Bin lira kazanıyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 17-21 Şubat 2020 haftasında hangi gelin birinci oldu?
21.02.2020 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta hangi gelin kazandı?
Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta hangi gelin kazandı? 24 Ocak 2020 Cuma günü Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının kazanan ismi açıklandı. Hafta boyu yarışan gelinler arasında en yüksek puanı kim aldı? İşte Kaynanaların gelinlere verdiği puanlar ve Zuhal Topal'ın gelinlere verdiği puanlar toplamında kazanan gelin...
24.01.2020 Gündem
Hangi gelin birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 17 Ocak Cuma
Hangi gelin birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 17 Ocak Cuma Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın finali bugün yaşandı. FOX TV'nin ilgiyle takip edilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında gelinler yemek yapmaya, kaynanalar ise yemekleri değerlendirmeye devam ediyor. 13-17 Ocak 2020 haftasında Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Hangi gelin ve kaynana birinci olarak 15 Bin TL'yi kazandı?
17.01.2020 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 27 Aralık günü kazanan gelin ve kaynana...
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 27 Aralık günü kazanan gelin ve kaynana... Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 27 Aralık 2019 Cuma günü hangi gelin büyük ödülün sahibi oldu? FOX TV'de ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada haftanın finali bu akşam yaşanıyor. Pei Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Hangi gelin ve kaynana birinci oldu? İşte sonuçlar...
27.12.2019 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında 15 bin TL'nin sahibi kim oldu?
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında 15 bin TL'nin sahibi kim oldu? Zuhal Topal'la Sofrada yarışması hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Gelinlerin yaptıkları yemekleri tadan kayınvalideler günün sonunda gelinlerin hazırlamış oldukları yemekleri puanlıyor. Haftanın son gününde Zuhal Topal'ın oyları ile haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı belli oluyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 15 bin TL'nin sahibi hangi gelin oldu?
20.12.2019 Gündem
Belli oldu! Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? 13 Aralık Zuhal Topal'la Sofrada büyük 15 bin liranın sahibi kim oldu?
Belli oldu! Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? 13 Aralık Zuhal Topal'la Sofrada büyük 15 bin liranın sahibi kim oldu? Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın beş günü boyunca gelinlerin evine konuk olan kaynanalar gelinler tarafından yapılan yemekleri tadıp gün sonunda puan veriyor. Cuma akşamı ise Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın finalinde birinci olan isim yarışmanın sunucusu Zuhal Topal'ın oyları ile belirleniyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu haftanın birincisi kim oldu?
13.12.2019 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada hangi gelin 15 bin lirayı aldı?
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada hangi gelin 15 bin lirayı aldı? Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın final heyecanı bugün yaşanıyor. FOX TV'de ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada hangi gelin birinci oldu? Gelinlerin birbiriyle mücadele ettiği haftada 15 bin liranın sahibi kim oldu?
6.12.2019 Gündem
Kazanan belli oldu! Zuhal Topal'la Sofrada 15 bin lirayı kim kazandı?
Kazanan belli oldu! Zuhal Topal'la Sofrada 15 bin lirayı kim kazandı? FOX TV'de ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının bu haftaki kazananı belli oldu. Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında 29 Kasım haftası kim kazandı? Hangi gelin 15 bin liranın sahibi oldu? İşte şaşırtan o isim...
29.11.2019 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada hangi yarışmacı kazandı? Kim birinci oldu?
Zuhal Topal'la Sofrada hangi yarışmacı kazandı? Kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada yarışması hafta içi her gün ekrana geliyor. Gelinlerin yemek yaptığı, kaynanaların ise puan verdiği Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın finali bugün yayınlanacak. Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyici karşısına çıkan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında hangi gelin birinci olacak? İşte 22 Kasım Zhual Topal'la Sofrada yarışmasının finali hakkında bilinenler...
22.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zuhal Topalla Sofrada Kim Kazandı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.