Zulüm

Zulüm

Son dakika zulüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zulüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zulüm haber sayfamızda...

Zulüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.816 zulüm haberi bulunmuştur.
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklediğini ifade etti.
17.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı için memleketi Trabzon'da yaptığı açıklamada, "Biz, insanları partisinden dolayı ayırt edenlerden olmadık, olmayız. İnsanımıza; benim canım hemşehrim, dostum, vatandaşım gözüyle bakarım. Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir" dedi.
12.04.2024 Gündem
Zulmü anlatmada kelimeler kifayetsiz
Zulmü anlatmada kelimeler kifayetsiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda yaptığı konuşmada “Suriye 13 yıldır kaos ve kargaşadan çıkamadı. Gazzeli kardeşlerimizin 180 gündür maruz bırakıldıkları zulmü ve soykırımı anlatmaya artık kelimeler dahi kifayetsiz kalıyor” dedi.
7.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'deki katliam politikaları 3 çeyrek asırdır artarak devam ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'deki katliam politikaları 3 çeyrek asırdır artarak devam ediyor Cumhurbaşkanı Erdoğan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Büyük Finali'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Müslümanlar olarak bugün Kur'an'ın rehberliğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz." ifadelerini kullandı:
5.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar açıkladı! BAYKAR'ın insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor
Selçuk Bayraktar açıkladı! BAYKAR'ın insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor Dünyanın en büyük SİHA üreticisi ve ihracatçısı olan Baykar’ın toplumsal ve insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin milli ve özgün SİHA sistemlerini geliştiren Baykar, 2023 yılında ödediği vergiler ve yaptığı bağışlarla ülkemize 12.2 milyar TL'lik doğrudan katkı sağladı.
5.04.2024 Haberler
Selçuk Bayraktar açıkladı! BAYKAR'ın insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor
Selçuk Bayraktar açıkladı! BAYKAR'ın insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor Dünyanın en büyük SİHA üreticisi ve ihracatçısı olan Baykar’ın toplumsal ve insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin milli ve özgün SİHA sistemlerini geliştiren Baykar, 2023 yılında ödediği vergiler ve yaptığı bağışlarla ülkemize 12.2 milyar TL'lik doğrudan katkı sağladı.
5.04.2024 Ekonomi
La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim Nedir? La Havle Vela Kuvvete İlla Billah Fazileti Ne Anlama Gelir?
La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim Nedir? La Havle Vela Kuvvete İlla Billah Fazileti Ne Anlama Gelir? La Havle, kişinin sabrı zorlandığında ya da tükendiği bir sözcüktür. Genellikle “La Havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim” cümlesinin kısaltılmış hali olarak kullanılmaktadır. Bu duanın Hz. Muhammed tarafından Hz. Ali’ye sıkıntılı anlardan kurtulmak için okumasını buyurduğu söylenmektedir. İşte la havle kelimesinin taşıdığı anlamlar.
4.04.2024 Dini Bilgiler
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Furkan suresi, Kur’an-ı Kerim’in 25.suresidir. Sure toplam 77 ayetten oluşmaktadır.
4.04.2024 Sureler
Zariyat Suresi Oku: Zariyat Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali
Zariyat Suresi Oku: Zariyat Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali Mekke döneminde inen Zariyat Suresi Kur'an-ı Kerim'in 51. suresidir. Toplamda 60 ayetten oluşur. Sure adını ilk ayette geçen “ez-zâriyât” kelimesinden alır. Türkçe esip savuran rüzgârlar anlamına gelir. Surede genel hatlarıyla Allah’a inananların durumundan, İbrahim ve Musa Peygamberler'den, Ad ve Semud kavimlerinden, Nuh Peygamber'in kavminden ve zalimlerden bahsedilir. Zariyat Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, Arapça yazılışı ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 31 Mart açıklaması: Milletimiz demokratik duruştan geri adım atmadı
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 31 Mart açıklaması: Milletimiz demokratik duruştan geri adım atmadı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan 31 Mart yerel seçim açıklaması geldi. Kurtulmuş "Milletimiz demokratik duruştan geri adım atmadı" dedi.
2.04.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu: Seçilen seçilene saygı gösterecek
Ekrem İmamoğlu: Seçilen seçilene saygı gösterecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde gayri resmi sonuçlara göre yeniden İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'de konuştu. İmamoğlu, “İstanbul'da milletin parasının millete verildiği dönem başladı. Partizanlık bitti, yok. Liyakat var, adalet var. Dayanışmacı halkçı belediyecilik var. Dedi ki seçmen; bu anlayış kazanmaya devam edecek" dedi.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sahada kazanılır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sahada kazanılır Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sandık Kurulu İftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan " Seçim sahada kazanılır sandıkta tescil ettirilir. Sahada yoksanız sandıktan zaten bir şey çıkmaz." ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz'dan spekülasyon yapanlara yanıt: Seçim sonrası görecekler...
Cevdet Yılmaz'dan spekülasyon yapanlara yanıt: Seçim sonrası görecekler... Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Asrın İşadamları Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Yılmaz, "Dövize ulaşmakta bir problemimiz yok, dövize erişim finans erişim noktasında bir sorun yok. ihtiyacımız ne olmuş? Azalmış. Cari açığımız düşmüş. Döviz ihtiyacımız azalmış, dövize erişimimiz artmış, siyasi belirsizlikler azalmış ama buna rağmen bir takım çevreler spekülasyon yapmaya çalışıyorlar" dedi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile Dem arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile Dem arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim Yozgat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamının hakim olduğunu söyledi.
26.03.2024 Gündem
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var!
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Son dakika: Emeklilere özel indirim ve kampanyalar! Bakan Işıkhan detaylarını açıkladı...
Son dakika: Emeklilere özel indirim ve kampanyalar! Bakan Işıkhan detaylarını açıkladı... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çeşitli programlara katılmak üzere Kırşehir'e geldi. AK Parti İl Başkanlığı Binası'nda açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, hayata geçirilecek emeklilere özel indirim ve kampanyaları peş peşe sıraladı. İşte detaylar...
25.03.2024 Gündem
Mardin'de farklı dinlerin temsilcileri iftar sofrasında buluştu! ' Bu iftar kardeşliğimizin iftihar tablosudur'
Mardin'de farklı dinlerin temsilcileri iftar sofrasında buluştu! ' Bu iftar kardeşliğimizin iftihar tablosudur' Mardin'de Müslüman, Ezidi, Ermeni ve Süryanilerin temsilcileri, düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Programda konuşan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, "Farklı etnik kökenden, dinlerden ve dillerden insanların bugün burada kardeşçe aynı sofrayı ve aynı duyguları paylaşması tüm dünyanın örnek alması gereken bir tablo." dedi.
24.03.2024 Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş: İsrail saldırıları modern zamanların gördüğü en büyük katliamdır
Meclis Başkanı Kurtulmuş: İsrail saldırıları modern zamanların gördüğü en büyük katliamdır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Gazze’deki olaylar Ramazan sürecince de hiç hızını kesmeden devam etti. Modern zamanların gördüğü en büyük katliamdır bu yaşadığımız. Hatta tam bir manasıyla soykırım haline dönmüş olan bir vahşettir. Bu vahşet sadece Netanyahu ve hükümeti ya da siyonist İsrail rejiminin defterine yazılan bir zulüm değil. Aynı zamanda bu vahşet bütün insanlık için de bir sınavdır” dedi.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi Kayseri'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere müjdeli haberi paylaştı.
21.03.2024 Gündem
Bakan Yumaklı, Ankara'da iftara katıldı
Bakan Yumaklı, Ankara'da iftara katıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ankara'da Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.
20.03.2024 Haberler
Bakan Yumaklı, Ankara'da iftara katıldı
Bakan Yumaklı, Ankara'da iftara katıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ankara'da Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.
20.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Umudun, sevginin ittifakıyız
CHP lideri Özel: Umudun, sevginin ittifakıyız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'a geldi.
20.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Dünyada Filistin için uğraşan tek lider Erdoğan
Bakan Özhaseki: Dünyada Filistin için uğraşan tek lider Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Şanlıurfa ziyaretinde Gazze konusunda hükümetin tavrını çarpıtmaya çalışan provokatörlere sert cevap verdi. Bakan Özhaseki, “Şu anda dünyada Filistin için ciğeri yanan, uğraşan bir tek lider var; o da Recep Tayyip Erdoğan" dedi.
20.03.2024 Ekonomi
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki mesele ile bire bir ilgileniyoruz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki mesele ile bire bir ilgileniyoruz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye'ye karşı hain pusular kuran, hain emeller taşıyanlar olduğunu belirterek, Türkiye’yi durdurmak için teröre alet olanlara karşı milletin evlatlarının direndiğini belirtti. Numan Kurtulmuş, "Bugünde nizam-ı âlem davasına sahip olan bir millet olarak Gazze'deki mesele ile bire bir ilgileniyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zulüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.