Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti'
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti' New York'ta Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi'nde düzenlenen '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' etkinliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın liderliğindeki 'sıfır atık' projesinin önemine vurgu yapıldı.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Gündem
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu Partisinin Ordu mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin yeni bayram ikramiyesini açıkladı.
16.02.2024 Gündem
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'Merdan Yanardağ' tepkisi
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'Merdan Yanardağ' tepkisi MHP lideri Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti. Bahçeli ziyaretin ardından yaptığı açıklamada terör örgütü PKK'nın elebaşı Öcalan'ı övdüğü için tutuklanan gazeteci Merdan Yanardağ'ın serbest bırakılmasını isteyen Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.
28.06.2023 Gündem
Son dakika... İşte yeni kabine listesi! Erdoğan tek tek açıkladı
Son dakika... İşte yeni kabine listesi! Erdoğan tek tek açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabine üyelerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz olurken, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Mehmet Şimşek getirildi. Milletvekili seçilen eski bakanlardan hiçbiri ise yeni kabinede yer almadı.
4.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İki bayram arasında bize demokrasi bayramı yaşatan milletime şükranlarımı sunuyorum"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İki bayram arasında bize demokrasi bayramı yaşatan milletime şükranlarımı sunuyorum" İkinci tur seçim sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'da toplanan vatandaşlara hitap etti.
28.05.2023 Haberler
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim sonuçlarına ilişkin ilk açıklama
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim sonuçlarına ilişkin ilk açıklama İkinci tur seçim sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'da toplanan vatandaşlara hitap etti.
28.05.2023 Gündem
'Evde takılıyor hâlâ! Hiçbir işe yaramıyor'
'Evde takılıyor hâlâ! Hiçbir işe yaramıyor' Rockçı Teoman, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafla Ramazan Bayramı'nı kutladı. Bayram harçlıklarını biriktirip aldığı sinema makinesini nasıl bozduğunu "Mutsuzluktan öleceğim" diyerek anlatan 55 yaşındaki sanatçı, çocukluk yıllarına ait anısı ile takipçilerini yıllar öncesine görürdü.
21.04.2023 Cadde
Beşiktaş'ta 2. Şenol Güneş dönemi başladı! Şampiyonluk sözleri ve yardımcılarını açıkladı
Beşiktaş'ta 2. Şenol Güneş dönemi başladı! Şampiyonluk sözleri ve yardımcılarını açıkladı Valerien Ismael’le yolları ayıran Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş ile anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlı kulüpten KAP bildirimi geldi. Başkan Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi. Şenol Güneş; takımın son durumu, şampiyonluk, Ceyhun Kazancı ve yabancı sayısı hakkında açıklamalarda bulundu.
28.10.2022 Beşiktaş
Down Sendromlu sporculardan Cumhurbaşkanı'na geçmiş olsun mesajı
Down Sendromlu sporculardan Cumhurbaşkanı'na geçmiş olsun mesajı Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Down Sendromlu Basketbol ve Futsal Milli Takımı oyuncuları koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, antrenman arasında geçmiş olsun mesajı iletti.
6.02.2022 Diğer
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı kararı
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı kararı Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında konuşma yaptı. Erdoğan, "Hem bayramlaşacağız, hem 20 Temmuz törenlerine katılacak, Bayram Namazı'nı da KKTC'de eda edecek, Meclis'te Kıbrıslı milletvekilleriyle bir araya geleceğiz. Tüm dünyaya kararlılık mesajı olarak yayılacağına inanıyorum" dedi. "CHP ve şürekâsı kendilerince yakaladıkları fırsatlarını değerlendirmek için yalan ve iftira çıtasını yükselterek milletimizin zihnini bulandırmaya çalışıyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yurt dışındaki kimi çevrelerden aldıkları desteklerle bu kesimin gerçek yüzünü milletimize göstermek boynumuzun borcudur." açıklamasını yaptı.
14.07.2021 Siyaset
Son dakika - Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas oldu!
Son dakika - Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas oldu! Galatasaray Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Burak Elmas kulübün 38. başkanı seçildi. Bin 541 oya ulaşan Burak Elmas sarı-kırmızılı kulübe 3 sene başkan olarak hizmet verecek.
19.06.2021 Galatasaray
Son dakika: Memur ve esnafa müjdeli haber! Maaşlar erken ödenecek, destekler 1 ay uzatıldı
Son dakika: Memur ve esnafa müjdeli haber! Maaşlar erken ödenecek, destekler 1 ay uzatıldı Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MKEK Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda Enerjitik Malzemeler Üretim Tesisi Açılış Etkinliği ve Ürün Lansmanı'nda konuştu. Erdoğan açıklamalarında hem memura hem de esnafa müjdeleri duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Esnafımıza yaptığımız aylık 1000 lira gelir desteği ile 750 lira ve 500 lira arasındaki kira desteğinin süresini bir ay daha uzatıyoruz." ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, memur maaşlarının 10 Mayıs itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı.
30.04.2021 Siyaset
Son dakika: Mustafa Şentop yeniden TBMM Başkanı seçildi
Son dakika: Mustafa Şentop yeniden TBMM Başkanı seçildi Gelen son dakika haberine göre; TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem ikinci devre başkanlık seçimi için toplandı. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop, TBMM Genel Kurulundaki üçüncü tur oylamada, 328 oy alarak yeniden TBMM Başkanı seçildi.
8.07.2020 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik: DEAŞ liderinin öldürülmesi bir dönüm noktası
AK Parti Sözcüsü Çelik: DEAŞ liderinin öldürülmesi bir dönüm noktası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "(DEAŞ elebaşının öldürülmesi) Bir terör örgütünün liderinin öldürülmesi söz konusuyken, bir başka terör örgütünün sözde liderinin ABD'ye davet edilmesi ya da Twitter'da tebrik edilmesi gibi terörle mücadele konusunda ne kadar büyük bir çelişki oluşturduğunun altını çiziyoruz." dedi.

3600 ek göstergeyle ilgili açıklama yapan Çelik, "3600 ek gösterge konusu ile ilgili yaklaşımımız pozitif bir yaklaşımdır. Negatif ele aldığımız bir konu yok arkadaşlarımız çalışıyor." ifadelerini kullandı.
28.10.2019 Siyaset
Galatasaray - Fenerbahçe: 0-0
Galatasaray - Fenerbahçe: 0-0 Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray evinde ezeli rakibi Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Galatasaray kendi evindeki yenilmezlik serisini 39 maça yükseltti.
30.06.2020 Galatasaray
Minik Leyla'nın öldürülmesiyle ilgili 7 sanık hakim karşısına çıktı
Minik Leyla'nın öldürülmesiyle ilgili 7 sanık hakim karşısına çıktı Ağrı'da, bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan ve 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin biri tutuklu 7 sanığın yargılanmasına başlandı. Ağrı’da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in başlayan davasında ifade veren anne Şükran Aydemir, şikayetçi oldu.
20.09.2019 Gündem
TBMM'nin tarihi 15 Temmuz mücadelesi
TBMM'nin tarihi 15 Temmuz mücadelesi FETÖ'nün darbe girişimi gecesi, dönemin TBMM Başkanı İsmail Kahraman başkanlığında açılan Genel Kurul'da, farklı partilerden milletvekilleri FETÖ'nün bombardımanı altında tek ses oldu.
14.07.2019 Siyaset
Bayram alarmı! 185 bin personel yollarda olacak
Bayram alarmı! 185 bin personel yollarda olacak Vatandaşların bayram tatilinde güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için yaklaşık 185 bin trafik personeli görev yapacak.
29.05.2019 Gündem
300 milyon liralık şeker gibi bayram
300 milyon liralık şeker gibi bayram Bayrama az gün kala şeker satışları başlarken, bayram şekeri için ortalama 50 TL’lik bütçe ayrılıyor. Bu yıl 300 milyon liralık şeker satışı bekleniyor. Şekeri bu bayramda geçen yıla göre yüzde 20 zamlı alacağız
23.05.2019 Ekonomi
'Avrupa'da görüyor, bizde yok diye üzülüyordum...' Bunu yaptık!
'Avrupa'da görüyor, bizde yok diye üzülüyordum...' Bunu yaptık! 31 Mart yerel seçimlerine yönelik yoğun mesaisini sürdüren YSK Başkanı Sadi Güven, makamında kabul ettiği Milliyet ekibinin sorularını yanıtladı. Güven kaydı dondurulan 56 bin 495 seçmenin oy kullanamayacağını vurguladı
23.01.2019 Siyaset
Zafer coşkusu
Zafer coşkusu 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türkiye’nin dört bir yanında ve yurt dışındaki temsilciliklerimizde coşkulu törenlerle kutlandı. Askerlerin ve gazilerin Türk bayraklarıyla yaptığı geçit törenlerine vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.
30.08.2018 Gündem
Tatilde fatura ‘sınır’ı aşmasın
Tatilde fatura ‘sınır’ı aşmasın Tatilde, ‘cep’lerin ‘komşu’ operatörlere otomatik olarak bağlanması faturada sürprizlere neden oluyor. Operatörler önlem alarak sorunu azaltsa da dikkatli olmak şart...
22.06.2018 Ekonomi
Yıldırım’ın ‘beton ekonomisi’ yanıtı: İnsansız hava aracı beton mu?
Yıldırım’ın ‘beton ekonomisi’ yanıtı: İnsansız hava aracı beton mu? Türkiye’nin ekonomisinin kötüye gittiğini söyleyenlere “Boşa sevinmeyin, Türkiye’nin ekonomisi sağlam da sizin akıl hocalarınız sakat” diyen Başbakan Yıldırım, “Büyümeye ‘beton ekonomisi’ diyorlar. Soruyorum, insansız hava aracı beton mu?” diye sordu
16.06.2018 Siyaset
Vahşete sessiz kalmadılar! Bahçeli de paylaştı...
Vahşete sessiz kalmadılar! Bahçeli de paylaştı... Sakarya'nın Sapanca ilçesinde ormanlık alanda patileri kesilmiş halde bulunan ve tedavi altına alındıktan sonra ölen yavru köpeğe yapılan zulme siyasiler de sessiz kalmadı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce ve İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in ardından MHP lideri Devlet Bahçeli de vahşete tepki göstererek Cani ruhlular,insanlığın defolu yüzleri minik bir köpeğe kast etmişler! Ne hazin değil mi?” ifadelerini kullandı.
16.06.2018 Siyaset