Altın fiyatlarında son durum ne?
Altın fiyatlarında son durum ne? Pazartesi günü sert düşüş gösteren altın fiyatları haftanın kalanında daha sakin bir seyir izliyor. Özellikle ABD’den gelen ekonomik gelişmeler piyasalarda yönü belirlemeye devam ediyor. Peki bugün altın fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar...
8.02.2024 Uzmanpara
Donald Trump hapishaneye teslim oldu! Sabıka fotoğrafı yayınlandı
Donald Trump hapishaneye teslim oldu! Sabıka fotoğrafı yayınlandı Eski ABD Başkanı Donald Trump 18 kişi ile birlikte 2020’de düzenlenen başkanlık seçiminde Georgia eyaletindeki sonuçlara müdahale etmekle suçlandığı dava kapsamında Fulton County Hapishanesi’ne giderek yetkililere teslim oldu. Trump'ın sabıka fotoğrafı yayınlandı.
25.08.2023 Dünya
Anadolu Efes'e Ergin Ataman sonrası Avrupa şampiyonu başantrenör!
Anadolu Efes'e Ergin Ataman sonrası Avrupa şampiyonu başantrenör! Anadolu Efes'te Ergin Ataman dönemi sona eriyor. Lacivert-beyazlılarla iki EuroLeague şampiyonluğu yaşayan Ergin Ataman, Panathinaikos ile iki yıllığına anlaşma sağladı. Ergin Ataman'ın ayrılığı sonrası Anadolu Efes'te yeni başantrenör netlik kazanmaya başladı.
24.04.2023 Basketbol
Bakan Soylu: Kimse birtakım rüyalar görmesin
Bakan Soylu: Kimse birtakım rüyalar görmesin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kimse birtakım rüyalar görmesin. Kimse güneyimizde bir terör devleti kurmak için içeride birtakım iş birliği yapan, terör örgütü PKK'yı, onun siyasi destekçilerini masum göstermeye çalışan anlayışların üzerine yatacağımızı zannetmesin." dedi.
10.04.2023 Gündem
Avenger devre dışı! İran kamikaze drone'u ABD üssünü vurdu, şok detay ortaya çıktı
Avenger devre dışı! İran kamikaze drone'u ABD üssünü vurdu, şok detay ortaya çıktı Suriye'deki en büyük Amerikan üssünde bir ABD'linin ölümüne ve beşinin yaralanmasına neden olan saldırı, Ortadoğu'nun alev almasına yol açtı. ABD jetlerinin bombardıman misillemesine İran yanlısı milisler bir başka misillemeyle karşılık verirken, New York Times'ın haberi gündemi belirledi.
25.03.2023 Dünya
TBMM'de bütçe görüşmeleri! Oktay: Türkiye ekonomisi olumlu yönde ayrıştı
TBMM'de bütçe görüşmeleri! Oktay: Türkiye ekonomisi olumlu yönde ayrıştı TBMM Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Küresel finansal krizden Türkiye ekonomisi büyüyerek olumlu yönde ayrışmayı bilmiştir." ifadelerini kullandı.
5.12.2022 Siyaset
Erdoğan'dan TTB Başkanı'na sert tepki: Yasal düzenleme ile bu ismin değişmesini sağlayacağız
Erdoğan'dan TTB Başkanı'na sert tepki: Yasal düzenleme ile bu ismin değişmesini sağlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Türkiye Yüzyılı mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aile Destek Merkezi ile Sosyal Dayanışma Merkezi sayısının artacağını müjdeledi. TTB'ye sert tepki gösteren Erdoğan, "TTB başkanıyla ilgili yargı harekete geçmiştir. Gerekirse yasal düzenlemeyle bu ismin değişmesini sağlayacağız." dedi.
24.10.2022 Siyaset
Kaçırılan öğretmenin cesedi bulundu
Kaçırılan öğretmenin cesedi bulundu Sabah koşusu sırasında bir araca zorla bindirilen kadın öğretmenin cesedi, terk edilmiş bir evin arkasında ortaya çıktı. Polis, 'keskin bir koku' yayılan eve araç izlerini takip ederek ulaştı. Öğretmenin milyarder ailesi ise, sessizliğini bozdu.
7.09.2022 Dünya
Sabah 04.20'de son görüntü! Kadraja giren siyah arabaya dikkat
Sabah 04.20'de son görüntü! Kadraja giren siyah arabaya dikkat Her sabah yaptığı gibi hava aydınlanmadan çıktığı koşudan eve dönmedi. Güvenlik kamerası kayıtları, siyah renkli bir araçtan inen erkeğin kadın öğretmene doğru koştuğunu gösteriyordu. Bir sandaletteki DNA kalıntısı, kan donduran olaylar zincirini çözdü. Bulunan cesedin milyar dolarlık bir servetin mirasçısı kadın öğretmene ait olup olmadığı ise şimdilik belirsiz.
6.09.2022 Dünya
Putin'i ikna edecek iki liderden biri Erdoğan!
Putin'i ikna edecek iki liderden biri Erdoğan! Rusya’nın Ukrayna’yı işgali devam ederken, arka planda barış için çabalar da sürüyor. Ancak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in taleplerinin eksiksiz yerine getirilmesi yönündeki ısrarı, Batı’nın da, pozisyonundan geri atmaması barış ihtimalini zorlaştırıyor.
8.03.2022 Dünya
Son dakika: Ukrayna'nın kritik şehirleri ateş altında! Dengeleri değiştirecek flaş hamle...
Son dakika: Ukrayna'nın kritik şehirleri ateş altında! Dengeleri değiştirecek flaş hamle... Son dakika haberlere göre Ukrayna'nın başkenti Kiev'de işgalci Ruslarla ordu birlikleri çarpışıyor. Rusya Savunma Bakanlığı, Kiev'in müzakereyi reddetmesi üzerine tüm birliklere bütün istikametlerde saldırıya geçme emri verildiğini açıkladı. Zelenskiy "Silah bırakmayacağız" diye konuştu. Uluslararası haber ajansları neredeyse aralıksız şekilde Ukrayna'dan 'son dakika' koduyla haber servis ediyor, Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği ise Türkiye'den satın alınan Bayraktar TB2 SİHA'larının savaşta oynadığı rolü Twitter mesajıyla paylaştı. Almanya'dan ve İngiltere'den yeni kararlar geldi.
27.02.2022 Dünya
Son dakika! 18 yaşındaki Aleyna'nın sır ölümünde yeni gelişme
Son dakika! 18 yaşındaki Aleyna'nın sır ölümünde yeni gelişme Iğdır'da, 5 katlı apartmanın en üst katından merdiven boşluğuna atlayıp intihar eden Aleyna Ağgül'ün (18) bıraktığı notta ölümünden sorumlu olduğunu iddia ettiği Gökhan Argın’ın serbest bırakılması kararına savcı itiraz etti.
4.10.2021 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bosna Hersek'te önemli açıklamalar
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bosna Hersek'te önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Bosna Hersek'te, Vakıflar Genel Müdürlüğünce restore edilen Başçarşı Camisi'nin açılışını yaptı.
27.08.2021 Siyaset
İran'da reformistler dibi gördü
İran'da reformistler dibi gördü İran'da 5. Cumhurbaşkanı Muhammed Hatemi'nin 1997'deki zaferiyle siyaset sahnesine çıkan reformistler, 18 Haziran Cuma günü yapılan son seçimlerde büyük bir çöküş yaşadı.
21.06.2021 Dünya
Piyasalarda Fed gündemdeki yerini koruyor
Piyasalarda Fed gündemdeki yerini koruyor Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) kısmen şahinleşmesi sonrası satış ağırlıklı bir seyir izlenirken, gelecek hafta gözler başta Fed Başkanı Jerome Powell olmak üzere Fed üyelerinin yapacağı açıklamalara çevrildi.
19.06.2021 Uzmanpara
Son dakika... Diyanet İşleri Başkanı'ndan iftar açıklaması! 'Bu sene...'
Son dakika... Diyanet İşleri Başkanı'ndan iftar açıklaması! 'Bu sene...' Gelen son dakika haberine göre; Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, ramazanı evde geçireceklere tavsiyelerde bulundu. Geçen yıl olduğu gibi bu sene de kalabalık iftar sofralarının kurulamayacağını, sahur ve iftarların evlerde ailelerle yapılacağını aktaran Erbaş dikkat çeken mesajlar verdi. İşte haberin ayrıntıları...
13.04.2021 Gündem
Son Dakika: Türkiye'nin şehitlerine son görev! Ankara'da devlet töreni
Son Dakika: Türkiye'nin şehitlerine son görev! Ankara'da devlet töreni Son dakika haberlere göre Türkiye, Bitlis'ten gelen haber ile kahroldu. Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığı olayda 11 askerimiz şehit oldu. Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş da şehit oldu. Bitlis şehitleri için Ankara'da bir devlet töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan törenin sonunda yaptığı konuşmada, "Korgeneral Osman Erbaş komutanımız komutanlığın ötesinde tevazuyla gerçekten duruşuyla çok çok farklı mütevazı bir insandı. Yanındaki yine kardeşlerimle beraber çıktıkları bir yolculuk esnasında meydana gelen bu elim kaza ile emaneti sahibine teslim ettiler." dedi.
5.03.2021 Gündem
Son Dakika Haber: Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Lokanta, restoran ve kafe...
Son Dakika Haber: Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Lokanta, restoran ve kafe... Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "'Lokanta, restoran, kafe gibi sektörlerde faaliyetleri kısıtlanan ticari işletmelere destek ödemesi yapacağız." dedi.
28.01.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayınladığı yeni yıl mesajında "Milletimin her bir ferdinden, yılbaşı gecesi başta olmak üzere, her gün ve hayatlarının her anında kurallara uyarak, ülkemizin salgın musibetinin üstesinden bir an önce gelme mücadelesine destek vermelerini istiyorum." ifadelerini kullandı.
31.12.2020 Haberler
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayınladığı yeni yıl mesajında "Milletimin her bir ferdinden, yılbaşı gecesi başta olmak üzere, her gün ve hayatlarının her anında kurallara uyarak, ülkemizin salgın musibetinin üstesinden bir an önce gelme mücadelesine destek vermelerini istiyorum." ifadelerini kullandı.
31.12.2020 Siyaset
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan aşı ve yüz yüze eğitim için tarih verdi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan aşı ve yüz yüze eğitim için tarih verdi Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile İngiltere arasında Serbest Ticaret Anlaşması'nın yarın imzalanacağını bildirdi. Aşılarla ilgili bilgi veren Erdoğan, "Çin'den sipariş verdiğimiz aşının ilk partilerinin yılbaşından önce ülkemize teslim edilmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, "Okullarımızdaki yüz yüze eğitime verdiğimiz arayı 15 Şubat 2021’e kadar uzatıyoruz." dedi.
28.12.2020 Siyaset
Son dakika: İzmir depreminde mucize beklentisi! Gözler oraya çevrildi...
Son dakika: İzmir depreminde mucize beklentisi! Gözler oraya çevrildi... Gelen son dakika haberlerine göre, cuma günü meydana gelen ve Türkiye'yi yasa boğan İzmir'deki 6.6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 114'e yükseldi. Öte yandan depremin üzerinden geçen dördüncü günde enkazda canlı bulma umuduyla görevlerine devam eden arama-kurtarma ekiplerinin zamana karşı yarışı devam ediyor. 91. saatte mucize haberi geldi. Ekipler 4 yaşındaki Ayda Gezgin'i enkazdan sağ olarak çıkardı. Depremden 65 saat sonra enkazdan çıkarılan küçük Elif ise bugün ailesiyle bir araya geldi. 108. saatte Rıza Bey Apartmanı'nın enkazında umutlandıran bir gelişme yaşandı; ancak kısa süre sonra acı haber geldi. İşte tüm detaylar...
4.11.2020 Gündem
Bakan Kasapoğlu'ndan futbolda 2020-2021 sezon açılış mesajı
Bakan Kasapoğlu'ndan futbolda 2020-2021 sezon açılış mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yarın başlayacak 2020-2021 Süper Lig ve TFF 1. Lig sezonu nedeniyle bir mesaj yayımladı.
10.09.2020 Süper Lig
Cuma namazı saat kaçta? Bugüne ait Ankara, İstanbul, İzmir ve diğer illerin Cuma namazı vakitleri
Cuma namazı saat kaçta? Bugüne ait Ankara, İstanbul, İzmir ve diğer illerin Cuma namazı vakitleri Cuma namazına dakikalar kaldı. Şehirden şehire değişkenlik gösteren Cuma namazı vakitlerini haberimizde derledik. Haftanın en mübarek günü olan ve İslam alemi için büyük anlam ve önem taşıyan Cuma gününde, cuma namazı saat kaçta kılınacak? Ankara 12:59, İstanbul 13:15, İzmir 13:22'de cuma namazı kılacak. Peki diğer illerde cuma namazı saati kaç? İşte il il namaz vakitleri...
7.08.2020 Gündem
PTT'den 'Ayasofya Camii' için özel pul!
PTT'den 'Ayasofya Camii' için özel pul! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ayasofya’nın müze olmaktan çıkarılıp tekrar camii olarak ibadete açılmasının tarihe geçecek önemli bir karar olduğunu belirterek, '86 yıllık hasretin vuslatla sonuçlandığı, tarihe damga vuracak önemli bir dönüm noktasına tanıklık ediyoruz. Liderliği ve iradesiyle Türkiye’yi dünya liginde zirveye taşıyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşuyla Ayasofya’yı özlediği kimliğine kavuşturuyoruz. 1453’deki ilk cuma namazında olduğu gibi, 24 Temmuz’da da ellerimizi semaya, kalplerimizi duaya açacağız. Bu tarihi anı ölümsüzleştirmek için ‘Ayasofya Camii’nin İbadete Açılışı’ konulu pullarımızı ve ‘ilkgün’ zarfını tedavüle sunacağız' ifadelerini kullandı.
22.07.2020 Gündem