Geri Dön
Hadise'ye 'İşte Benim Stilim' jürisi 'Tarzsın' der miydi?

Hadise'ye 'İşte Benim Stilim' jürisi 'Tarzsın' der miydi?

Hadise bir kez daha pahalı bir kombiniyle gündeme gelmiş. Geçtiğimiz günlerde Altın Kelebek kombiniyle çok konuşulan Hadise, bu kez 16 bin 400 TL'lik kombiniyle olay yaratmış. İyi de neden?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Yine konuşulmayı başardı

Hadise, O Ses Türkiye'nin yeni sezonu öncesi düzenli aralıklarla iki konuyla gündeme geliyor şu ara. İlki, oyuncu Kaan Yıldırım'la yaşadığı aşk. İkincisi ise stili için kesenin ağzını açması ve tarzını oluştururken kendine aşırı pahalı kıyafetler seçmesi. Hadise son olarak yine yazlık bir kombiniyle çok konuşulmuş. Çünkü Hadise'nin kombininin fiyatı tam 16 bin 400 TL'ymiş...

Neden ısrarla bunu yapıyoruz?

Hadise'nin 16 bin 400 TL'lik kombininin detaylarına bakalım... Kolyesi 5 bin TL, bileklik 4 bin 900 TL, elbise 2 bin 500 TL, çanta 1900 TL, gözlük 1700 TL, küpe 200 TL ve ayakkabı 200 TL... Toplamı 16 bin 400 TL olan bu kombin, yine her zaman olduğu gibi sosyal medya kullanıcılarının diline düşmüş. İyi de neden Hadise'nin her pahalı kıyafeti birilerine dert oluyor? Neden ısrarla bunu yapıyoruz?

"Ben buyum" dediği için mi?

Hadise, stil konusunda çiçekli böcekli, belki de demode kaçabilecek seçimler yapıyor. Ama burası çok önemli, de-ni-yor... 'İşte Benim Stilim' jürisinin takdirini kazanacak bir çaba içinde. Program hâlâ devam etseydi çok pahalı parçalar tercih etmesine rağmen kendi stilini yaratma hedefinde olduğu için bir "Tarzsın!"ı kapardı. Çünkü çaba içinde, çünkü deniyor. Evet, kendine dudak uçuklatan pahalı parçalar tercih ediyor ama kendisine yakıştırmasını biliyor. O ısrar edip "Ben böyleyim, ben buyum!" dediği sürece bir grup da onun bu çabasını yok etmek için özel bir çaba sarf ediyor gibi. Neden bir başka ünlünün kıyafetleri olay olmuyor da Hadise'ninki oluyor? Hadise "Ben buyum!" dediği için olabilir mi? "Ben" diyebilen, geri vites yapmayan isimlere tahammülümüz neden aşırı az?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber