Geri Dön
Jennifer Aniston'ın Instagram rekoru nasıl egale edildi?

Jennifer Aniston'ın Instagram rekoru nasıl egale edildi?

Geçtiğimiz günlerde Jennifer Aniston'ın en hızlı 1 milyon takipçiye ulaşan Instagram hesabı rekoru el değiştirdi. Peki Jennifer Aniston'ın Instagram rekoru nasıl egale edildi? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Geçtiğimiz günlerde rekor el değiştirdi...

Instagram’da artık oldukça farklı gündemler oluyor. Bunlardan sıklıkla önümüze geleni ise rekorlar. Hatırlayacak olursak bir süre önce Jennifer Aniston, en hızlı 1 milyon takipçiye ulaşan Instagram hesabı olmuştu. Aniston, Instagram hesabını açtıktan sadece 5 saat 16 dakika sonra 1 milyon takipçiye ulaşmıştı. Bu da Aniston'a 'Instagram'da en hızlı 1 milyon takipçiye ulaşan Instagram hesabı' unvanı kazandırmıştı. Fakat geçtiğimiz günlerde bu rekor el değiştirdi.

Yeni rekor, 4 saat 44 dakika...

İngiliz yayıncı ve natüralist Sir David Attenborough, güzel oyuncu Jennifer Aniston'a ait Instagram rekorunu 4 saat 44 dakikada kırdı. Belki tanımayanlar olacaktır Sir David Attenborough’u. Çünkü Attenborough, daha çok sesiyle tanınan bir isim. Peki nasıl oldu da rekor kırdı diye soracak olabilirsiniz. Gelin biraz daha okumaya devam edelim...

Özellikle doğa belgesellerine sesiyle can veren 94 yaşındaki Attenborough, Instagram'a katıldığını bir gönderi paylaşarak duyurdu. Ünlü ismin Instagram hesabı açtığını öğrenenler ise Attenborough'un hesabını takipçi yağmuruna tuttu. Bunun sonucunda ise ünlü isim, Jennifer Aniston'a ait olan 1 milyon takipçiye en hızlı ulaşan Instagram hesabı rekorunu ele geçirdi.

Attenborough'un amacı farklı...

Guinness Rekorları ise rekoru teyit ederek Attenborough'un 17 milyondan fazla kişi tarafından görüntülenen ilk paylaşımının altına ''Sizi Instagram'da görmek harika Sir David. Hoşgeldiniz'' yazdı.

Ben ise bu rekora, daha doğrusu bu rekorun yarattığı etkiye çok sevindim. Çünkü Attenborough, Instagram hesabını öylesine açmadı. Amacı çevreye yönelik dikkat çekmek. Bu sebeple bu rekoru daha doğrusu rekorun yarattığı etkiyi değerli buluyorum. Umarım Attenborough’un yapmak istediklerine yardımcı olabilir.

Benzer İçerikler