KariyerYeni yönetim yapılanması sonrası büyüme stratejisi paylaşıldı

Yeni yönetim yapılanması sonrası büyüme stratejisi paylaşıldı

04.06.2026 - 15:57 | Son Güncellenme:

Boğaziçi Bilişim ve Dağıtım A.Ş., yeni yönetim yapılanması, marka portföyü ve büyüme vizyonunu paylaştı.

Yeni yönetim yapılanması sonrası büyüme stratejisi paylaşıldı

TP Vision iş birliği kapsamında Philips TV kategorisinde başlayan yeni dönem ve markanın Türkiye’deki büyüme stratejisi aktarıldı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Masalcı, Genel Müdür Gürkan Şengil, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Göver ve Ürün & Pazarlama İletişimi Müdürü Gülce Tecdelioğlu ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte şirketin yeni dönem hedefleri, pazarlama vizyonu ve teknoloji tüketimindeki dönüşüm değerlendirildi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Bilişim ve Dağıtım Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Masalcı, Boğaziçi Bilişim’in yalnızca büyüme değil aynı zamanda dönüşüm sürecinden geçtiğini belirterek “Organizasyon yapımızı yeniden şekillendirdik” dedi.

Masalcı ayrıca değişen tüketici alışkanlıklarının teknoloji kategorilerini yeniden şekillendirdiğine dikkat çekerek, televizyonun artık yalnızca bir cihaz değil; kullanıcıların içerik tükettiği, bağlantıda kaldığı ve yaşam alanlarının merkezine taşıdığı bir deneyim alanı haline geldiğini vurguladı.

Haberin Devamı
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Şirketin Genel Müdürü Gürkan Şengil ise TP Vision iş birliği kapsamında Philips TV ve Philips Ambilight TV tarafında satıştan pazarlama iletişimine, kanal yönetiminden saha operasyonlarına kadar uzanan daha entegre bir yapı kurduklarını belirtti.

Haberin Devamı

Etkinlikte yeni dönemde özellikle marka görünürlüğü, perakende deneyimi, saha yapılanması ve tüketici deneyimine odaklanılacağı mesajı verildi. Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Göver, Philips TV tarafında deneyimin daha güçlü anlatılacağı bir döneme girildiğini belirtirken, Ürün & Pazarlama İletişimi Müdürü Gülce Tecdelioğlu ise teknoloji dünyasının artık yalnızca ürünlerle değil deneyim, kurum kültürü ve marka hikayeleriyle büyüdüğünü ifade etti. Teknoloji sektöründe kadınların daha görünür olmasının önemine dikkat çeken Tecdelioğlu, yeni dönemde daha dinamik ve yaratıcı bir iletişim yapısı kurmayı hedeflediklerini belirtti.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler