R

Hayalinizdeki tatili gerçeğe dönüştürmenin 4 yolu

KAYDIR 6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723 Created with sketchtool.

Tüm olmazsa olmazların birleştiği bir tatil hayal edin… Masmavi suların yemyeşil doğayla kucaklaştığı bir ortam, kuş sesleriyle bütünleşmiş huzurlu bir atmosfer ve daha fazlası… Hem dinlenip hem de eğlenebileceğiniz rüya gibi bir tatili gerçeğe dönüştürmenin 4 yolunu sizler için bir araya getirdik.

Akdeniz’in tüm güzelliği sizi bekliyor

Türkiye’de yaz tatillerinin başkenti sayılan Antalya’da, yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak ilgi gösterdiği bölgelerin başında Belek geliyor. Aksu Nehri’nin Akdeniz’e döküldüğü yerde bulunan Belek, doğanın pek çok mucizesini gözler önüne seriyor. Mavi ve yeşilin muhteşem uyumuna yerinde tanık olmak isterseniz, Crystal Parasio Verde Resort tam size göre! Harika bir peyzaja sahip olan tesiste, gün boyu çeşitli boyutlardaki havuzların keyfini çıkarabilirsiniz. Gün batımında ise huzur ve mutluluk veren bir manzara ile buluşmaya hazır olun! Havuz manzaralı gün batımı ve kuş cıvıltılarının eşlik ettiği eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak için yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz.

Göz alıcı güzelliklerle buluşun

Antalya’nın antik kentiyle de ünlü olan tatil beldesi Side’de, aileniz ile unutulmaz bir tatil yapmaya ne dersiniz? Yüzme havuzları ve aquapark eşliğinde her yaştan misafirin doyasıya eğlenebileceği bir tatil için Crystal Hotels Admiral Resort sizi bekliyor. Side’nin muhteşem kum sahilinde vakit geçirme imkanı sunan tesiste, eğlenceyi ve konforu bir arada yaşayabilir, "Ultra Her Şey Dahil" tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Bahçe ve deniz manzaralı odalarda konaklamanın tadını çıkarmak için yerinizi erkenden ayırtmayı unutmayın. Rotanızı Akdeniz’e çevirin ve çocuklarınız ile unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz bir tatil için valizinizi hazırlamaya başlayın!

Rüya gibi bir tatil için hazırlanın

Hayallerin ötesinde bir tatil vadeden lüks otellere, ünlü yıldızları ağırlayan prestijli golf merkezlerine ve kaplumbağaların geçiş alanlarına ev sahipliği yapan Belek’in, tüm güzelliği gözler önüne serilirken her yaz milyonlarca kişiyi ağırlaması da oldukça dikkat çekiyor. Tatilcilerin gözde adreslerinden olan Belek, eşsiz kıyılarıyla her geçen yıl çekiciliğini artırırken pek çoğumuzun da henüz tanışmadığı adresler arasında yer alıyor. Siz de henüz buralarda tatil yapmamış olanlardansanız, bu yaz rotanızı Belek’e çevirmeye ne dersiniz? Denize sıfır konumu, kum sahili, enfes lezzetler sunan restoranları, yüzme havuzları ve aquaparkı ile aile tatilleri için güzel bir alternatif sunan Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa sizi bekliyor. "Ultra Her Şey Dahil" konseptiyle ön plana çıkan tesiste tatil planlamak için geç kalmayın!

Doğa ile baş başa bir tatil

Antalya’da doğa ile iç içe tatil yapmayı ve huzurlu bir konaklama deneyimi yaşamayı kim istemez ki? Toros Dağları’nın yeşili ile Akdeniz maviliğinin kucaklaştığı bir yerde tatil yapmak ayrı bir keyif… Antalya’da tatil planınız varsa Crystal Flora Beach sizin için biçilmiş kaftan! Bahçe manzaralı ve ferah odaları ile misafirlerini ağırlayan tesis; geniş plajı, çeşitli boylardaki havuzları, yenilenmiş aquaparkı ve güne eğlence katan animasyonları ile tatil keyfini doyasıya çıkarmanıza olanak sağlıyor.

Hayalinizdeki tatili gerçeğe dönüştürmek için ETS’nin erken rezervasyon fırsatları ile yerinizi ayırtabilir ve valizinizi hazırlamaya başlayabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız