R

Yılbaşında çalışanlarınızı mutlu edecek harika bir uygulamayı keşfedin!

KAYDIR 6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723 Created with sketchtool.

Yılbaşında çalışanlarınızı mutlu edecek harika bir uygulamayla çalışanlara seçme özgürlüğü geldi!

2022’ye sayılı günler kaldı. Yeni yılda da çalışanlarının motivasyonunu artırmak ve yüksek çalışma performanslarını korumak için bu süreçte kurum yöneticilerine çok iş düşüyor. Tabii bu noktada her şeyden önce klişeleşmiş standart hediyeler yerine çalışanla işveren arasında bağı güçlendirecek uygulamalar sunulması gerekiyor. Tam da bu düşünceden hareketle hayata geçirilen kurumsal hediye platformu, sunduğu profesyonel çözümlerle hem işvereni hem de tüm çalışanları hediyelerini seçme özgürlüğü sunarak memnun ediyor.

 

Tamamen dijital olan bu uygulamayı ve yılbaşı için çalışanlara sunabileceğiniz alternatifleri gelin yakından inceleyelim…

Çalışanlara istediğini seçme özgürlüğü

Yılbaşı denildiğinde akla gelen figürlerle bezenmiş, kişilerin beğeni ve isteklerinden uzak, herkes için aynı standart bir hediye, hangi çalışanın yüzünü güldürebilir ki? Gıdadan giyime, elektronikten akaryakıta ve e-ticarete kadar zengin kategorilerde seçkin markalarla anlaşması bulunan kurumsal hediye platformunda ise çalışanlara, miktarı işveren tarafından belirlenen dijital hediye bakiyeleri tanımlanır. Böylelikle çalışan, yüzlerce seçenek içerisinden kendi hediyesini dilediği gibi seçebilir.

İşverenlere operasyonel kolaylık ve vergi avantajı

Geleneksel ödüllendirme ve hediye sisteminde, hediyenin tedariği, çalışanlara ulaştırılması ve dağıtımı konusunda şirketlerin ekstra zaman ve maliyet harcaması gerekebiliyor. Tamemen dijital kurumsal hediye platformunda ise çalışanlar ister mağazadan ister markaların web sitelerinden hediyelerini aldıkları için ekstra zaman ve maliyet gerekmiyor. Üstelik operasyonel kolaylığına ek olarak bu uygulamayı kullanan şirketler yüzde 44’e varan vergi avantajından da faydalanıp maliyetlerini düşürebiliyorlar.

Uçtan uca dijital kullanım deneyimi

Uçtan uca dijital bir kullanım deneyimi sunan kurumsal hediye platformunda; işverenler, çalışanlarına hediye bakiyelerini uygulama üzerinden tanımlatıyor. Çalışan ise “çekim kayboldu” ya da “çalındı” gibi bir kaygı yaşamadan uygulama üzerinden takip edebiliyor. Ayrıca bu sayede kalan bakiyelerini de kolaylıkla görebiliyorlar, ister tek seferde ister parçalı olarak kullanabiliyorlar.

Sadece çalışanlarınızı değil, iş ortakları ve müşterilerinizi de mutlu edebilirsiniz

Yeni yıl öncesi iş ortakları ve müşterileri de unutmamak gerekiyor. Tabii burada da standart hediyelerden mümkün olduğunca uzak durmakta fayda var. Neyse ki kurumsal hediye platformu, şirket çalışanlarının yanı sıra şirketin müşterilerine ve iş ortaklarına da alternatif hediye paketleri sunma imkanı veriyor. Böylelikle şirketler, standart belirlenmiş hediyeler yerine müşterilerine ve iş ortaklarına tamamen dijital ortamda kolayca bir kısa mesaj ile hediye çeklerini iletebiliyor ve onlara yüzlerce seçkin mağaza arasından kendi hediyelerini diledikleri gibi seçme imkanı sağlıyor.

FlexoGift yeni yıl döneminde de kurumsal hediyenin adresi, mutlu çalışanların sesi olmaya devam ediyor

Kurumsal hediyeler, teşvik ve ödüllendirme, dönemsel yardımlar ve esnek yan haklar için artık yepyeni bir çözüm,
tek bir adres var: FlexoGift

Sodexo’nun sunduğu dijital kurumsal hediye platformu FlexoGift tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor, işverenlere kolaylık çalışanlara binlerce markadan seçme özgürlüğü sunuyor.

 

Kurumsal hediye platformu Flexogift hakkında detaylı bilgi için tıklayınız