R

Zevkinizi eve yansıtın:

Mobilya ve dekorasyonda fark

yaratan önerileri keşfedin!

KAYDIR 6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723 Created with sketchtool.

Yaşanılan pandemi süreci nedeniyle birçoğumuz zamanını yeniden evde geçirmeye hazırlanıyoruz. Özellikle kış mevsiminin iyice yaklaştığı bugünlerde; ev dekorasyonunda özümüze, kendi zevklerimize ve tarzımıza dönebilmek, keyifli bir zaman için önem taşıyor. Kış döneminde evinize sıcak bir hava katacak dekorasyon önerilerini şimdi birlikte keşfedelim.

Yatak Odası

Evinizi bir beden olarak düşünürsek, yatak odası evinizin kalbine denk düşen bir konumda bulunuyor. Yeni yılın trend önerilerine baktığımızda genelde sıcak bir atmosfer sunan, yatak odalarında köklere dönüş niteliği sunan renkler öne çıkıyor.

Sizler için önerilerimiz:

Loki Yatak Odası Takımı

Marbella Yatak Odası Takımı

Yatak Odası grubunu keşfedin

Yemek Odası

Sevdiklerimizle toplandığımız, muhabbeti koyulaştırdığımız anlar için güzel bir yemek odası takımına ihtiyacımız var. Değiştirilebilir kumaşlı sandalyeler gibi pratik ürünlerin yanında, size tasarımıyla keyif veren yemek masalarını tercih etmenizi öneriyoruz.

Sizler için önerilerimiz:

Venedik Yemek Takımı

Snemm Ayak Ceviz Masa

Yemek Odası grubunu keşfedin

Koltuk

Günün yorgunluğunu atabileceğiniz, sevdiğiniz bir kitabı okuyabileceğiniz rahat bir koltuğu kim istemez ki? Özellikle stresin, yorgunluğun öne çıktığı bu süreçte kafanızdaki tüm olumsuz düşünceleri atabileceğiniz bi rahatlığa herkesin ihtiyacı var. Sizlerin hayatına keyif ve konfor katabilecek koltuk ve berjerleri tercih edebilirsiniz.

Sizler için önerilerimiz:

Eliza Berjer

Boston Koltuk Takımı

Koltuk grubunu keşfedin

Aksesuar

Tablosuz, kilimsiz bir ev çıplak bir tepeye benzer. Bu bilinen fakat doğru bir klişe tanım. Hakikaten de aksesuar evi dolduran, tamamlayan bir unsur olarak öne çıkıyor. Size anlam ve güzellik katacak aksesuar gruplarını keşfedebilirsiniz.

Sizler için önerilerimiz:

Van Gogh Buğday Tarlası ve Kargalar

Eyvind Kilim

Aksesuar gruplarını keşfedin