Geri Dön
'Kırmızı Oda'nın 2. bölümünün yıldızı: Melisa Sözen

'Kırmızı Oda'nın 2. bölümünün yıldızı: Melisa Sözen

Ekranların yeni gözdesi 'Kırmızı Oda' dizisi oldu diyebiliriz rahatlıkla. Reytinglerde hem TOTAL'de hem de AB grubunda birinci olan dizi, sosyal medyayı da fethetmiş durumda. İkinci bölümünü geride bıraktığımız 'Kırmızı Oda'da geçen cuma nasıl bir bölüm izledik peki?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Meliha hepimizi etkilemişti

Yılların komedi oyuncusu Binnur Kaya'yı belki de ilk defa bu kadar farklı bir rolle izliyoruz, haliyle heyecan tavan... Yaşanmış hikâyeleri işlemesiyle rakiplerine fark atan 'Kırmızı Oda'da Binnur Kaya bir psikiyatristi, Doktor Hanım'ı canlandırıyor. İlk bölümde Meliha ve Mehmet'in hikâyelerini izlemiştik. Özellikle Binnur Kaya'nın doğal ve ölçülü oyunculuğu ile Meliha karakterinin başından geçenler ve bu karakteri canlandıran Evrim Alasya hepimizi derinden etkilemişti. İlk bölüm sonrasında yer gök "Meliha!" diye inledi haklı olarak.

Alya'nın hikâyesini öğrenebilecek miyiz?

Dizinin ikinci bölümünde ise bir Alya sürprizi yaşandı. İlk yarım saat boyunca Melisa Sözen'i Hukuk Fakültesi birincisi Alya'yı canlandırırken izledik. Doktor Hanım ile Alya arasında yaşananlar enteresandı. Doktor Hanım'ın "Ben sana yardımcı olamam, çünkü baştan yanlış başladık yola" deyişi, Alya'yla arasına mesafe koyması oldukça önemliydi. Melisa Sözen ise bölümün gerçek yıldızıydı diyebiliriz. Bir anda diziye canlılık kattı, hikâyesini merak ettirdi. Şu anda her ne kadar Alya'sız bir üçüncü bölüm izleyecek gibi olsak da ilerleyen bölümlerde -özellikle de yıkık dökük ev sahnesi yüzünden- mutlaka Alya'ya bir dönüş bileti olacak gibi gözüküyor bunu da rahatlıkla tahmin edebiliriz.

Tuna'sız 'Kırmızı Oda' olmaz

İkinci bölümde Mehmet'in babası ve oğluyla yüzleştiği kısım oldukça önemliydi. "Babasından şiddet gören bir çocuk nasıl olur da oğluna şiddet uygulayabilir?"in cevabını öğrendik. Şiddete başvuran erkeklerin psikolojisini anlamak için çok değerli bir andı izleyiciler için. Evrim Alasya'nın döktürdüğü Meliha ise "Doktorum"larla Doktor Hanım'a güvenerek anlattığı öyküsüyle bir kez daha yüreklerimizi dağladı. Ablasının başına gelenlere odaklandığımız ikinci bölüm, üçüncü bölümdeki gidişatı merak ettirdi... Bir de elbette Tuna karakterimiz var, mutlaka övgüyü hak eden bir performans ortaya koyuyor Gülçin Kültür Şahin. Doğum günü sahnesiyle de güzel bir eğlence izledik. Tuna'nın dizinin en önemli yardımcı kadın oyuncusu olduğu çok net ortada. Tuna'sız bir 'Kırmızı Oda'nın mümkünatı yok... 'Kırmızı Oda' dolu dolu bir ikinci bölümü geride bıraktı. Final sahnesinde Doktor Hanım'ın öyküsünü de yine merak ettik ama belli ki daha oraya kadar yolumuz var. Bakalım üçüncü bölümde bizi neler bekliyor...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler