Geri Dön
Koç burcunda Yeni Ay bizleri nasıl etkileyecek?

Koç burcunda Yeni Ay bizleri nasıl etkileyecek?

Koç burcundaki dolunayın etkileri neler olacak? Burçları nasıl etkileyecek? Hangi sağlık konularına dikkat etmek gerek? Tüm bu soruların yanıtını bulmak için hep beraber Molatik olalım...

Emel Açıkel
Emel Açıkel

12 Nisan 2021 tarihinde sabah 05:30'da 22°24' Koç burcunda Baten Kaitos sabit yıldızı etkisinde bir Yeni Ay gerçekleşecektir. Ankara konumuna göre yeni ayın yükseleni 01°31' Koç burcu olacaktır. Yeni Ay'lar yeryüzüne bir şeylerin başlamasına sebebiyet veren başlatma enerjisi yayar. Koç'un Mars gezegeninin yönettiği bir burç olduğunu düşünürsek bu başlangıçlar hızlı olacaktır. Baten Kaitos sabit yıldızının Yeni Ay üzerindeki etkileri gemi kazaları, sudan gelecek kazalar, boğulma tehlikeleri, duygusal sorunlar, psikolojik problemler, ekonomik sorunlar ve göç gibi konuları gündeme getirebilir.

Haberin Devamı

Acele kararlardan uzak durulmalı

Yeni Ay etkisi altında olduğumuz bugünlerde hızlı hareket etmek, hızlı karar vermek isteyebilirsiniz. Daha iyi düşünerek yanlış davranışlardan ve kararlardan kaçınmaya çalışınız. Benmerkezci olmak, sinirli olmak, iletişimde kırıcı olmak Yeni Ay'ın temaları arasında yer almaktadır. Yeni Ay ile birlikte ülkemizde yerel yönetimler, belediyeler ve meclis ile ilgili çalışmalarında yeni düzenlemelere gidilebilir. Sivil toplum örgütleri ve halk temsilcilerinin çalışmaları gündeme gelebilir. İklimsel hava değişimleri görülebilir. Sağlıkla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkabilir.

Yeni Ay'ın sağlık üzerindeki etkileri ise baş ve yüz bölgesi ağrı ve yaralanmaları, abse, omurga sorunları, bel ağrıları görülebilir. Yeni Ay, yeni kararları beraberinde getirecek. Özellikle pandemi yönetimi ile ilgili yeni kararlar ve kısıtlamalar gündeme gelecektir.

Haberin Devamı

KOÇ BURCU

Yeni Ay sizin burcunuzda gerçekleşiyor ve 1. evinizde olacaktır. Kendinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Fiziksel görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili ani kararlar almaktan kaçınınız.

BOĞA BURCU

Yeni Ay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bir hastalığınız varsa bunun tedavisine başlayabilirsiniz. İç dünyanızda yüzleşmeniz gereken içsel sorunlarınızla yüzleşebilirsiniz. Maneviyat konularına merakınız artabilir ve bu konularda araştırmalar yapabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Yeni Ay sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir sosyal çevre edinmek isteyebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kalabalık ortamlardan uzak durmamız gereken bir süreçte gezmek ve sosyal olmak isteyeceksiniz. Sosyal çevrenizden kişilerle sorunlar yaşamamak için bu süreçte konuşmalarınız daha sakin olmalıdır. Ani kararlar almayınız.

YENGEÇ BURCU

Yeni Ay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Kariyer alanında yeni işler, yeni projeler başlatabilirsiniz. Çalışma ortamınızda üstlerinizle ya da çalışma arkadaşlarınızla konuşurken sivri dilli olmamaya dikkat ediniz. Yeni kararlar alırken kapsamlı olarak düşünerek alınmalıdır.

Haberin Devamı

ASLAN BURCU

Yeni Ay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Eğitim öğretim konuları, yurt dışı ilişkileri, seyahat gibi konuları gündeme getirecektir. Taşınma, yer değişikliği konuları gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Felsefe konuları ile ilgilenebilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Yeni Ay sizin 8. evinizde olacaktır. Hayatınızda yeni başlangıçlar, değişim ve dönüşüm yapmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte sağlık ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Kredi çekmek, sigorta yenilemeleri gibi konular gündeme gelebilir.

TERAZİ BURCU

Yeni Ay sizin 7. evinizde olacaktır. İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler gibi konular gündeme gelecektir. Yeni ilişkiler, yeni anlaşmalar yapılabilir. İlişkilerinizde ben-sen demek yerine biz demeyi tercih edebilirsiniz. Ani kararlar alabilirsiniz.

AKREP BURCU

Yeni Ay sizin 6. evinizde olacaktır. Hizmet aldığınız insanlar ve hizmet ettiğiniz çalışma ortamınızla ilgili yeni kararlar, yeni çalışma şekli ile ilgili kararlar alınabilir. Bir kısmınız çalışma ortamında değişiklik yapmak isteyebilir. Yeni işler ve projelere başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY BURCU

Yeni Ay sizin 5. evinizde olacaktır. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Yeni bir bebek haberi evinize neşe olabilir. Yeni bir hobiye, bir kursa başlayabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarının geleceği ile ilgili kararlar alabilir.

Koç burcunda Yeni Ay bizleri nasıl etkileyecek

OĞLAK BURCU

Yeni Ay sizin 4. evinizde olacaktır. Aile konuları gündeme gelecektir. Aileyi ilgilendiren bir taşınma konusu gündeme gelebilir. Aile içinde yeni kararlar alabilirsiniz. Evinizin dekorasyonunu değiştirmek isteyebilirsiniz. Aileyi ilgilendiren yeni başlangıçlar gündeme gelebilir.

KOVA BURCU

Yeni Ay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Eğitim, seyahat, iletişim, yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelecektir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bir seyahat gündeminize gelebilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İletişim konularında bir artış yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK BURCU

Yeni Ay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Maddi ve manevi değerler gündeminize gelecektir. Yeni kazançlar gündeminize gelirken aynı zamanda yeni harcamalar da gündemde olacaktır. Yeni bir finansal kaynak bulabilir ve gelirlerinizi artırabilirsiniz. Bu Yeni Ay'la beraber ani harcamalar gündeminize gelse de ihtiyacınız olmayan şeyleri almaktan kaçının.

Benzer İçerikler