Konut 385 bin liradan başlıyor

385 bin liradan başlıyor

05.11.2015 - 17:45 | Son Güncellenme:

VelvetTowers'ta fiyatlar 385 bin liradan başlıyor.

385 bin liradan başlıyor

250 milyon TL yatırım değeri ile hayata geçirilen VelvetTowers; daha önce Taşdelen PalmaD’oro May, Ümraniye'de Ekşioğlu Evrensel 1 Sitesi ve Evrensel 2 Sitesi Paradice City, Ataşehir'de La maison sitesi gibi projelere imza atan Ekşioğlu Evrensel Grup (EEG) bünyesinde faaliyet gösteren PalmaD’oro May inşaat tarafından inşaa ediliyor.

Haberin Devamı

1250 konuttan oluşuyor

26 katlı 3 bloktan meydana gelen projede toplam 1250 konut yer alıyor. Omega Mimarlık tarafından yürütülen VelvetTowers’da, 24 bin 120 metrekare arsada,planlanan inşaat emsali 145 bin metrekare olup projenin yüzde 75’i sosyal alan ve donatılar olarak bırakılmıştır.

Kentsel dönüşüm projesi olması açısından yüzde 1’lik KDV oranı ile dikkat çeken VelvetTowers’da 1+0’lar 40 metrekare, 1+1’ler 60 ve 65 metrekare,2+1’ler 80 ve 90 metrekare, 3+1’ler 115 ve 135 metrekareden meydana geliyor. Projede bunlara ek olarak 12 adet de 430 metrekare büyüklüğünde penthouse yer alıyor.

Şubat ayında başlıyor

Projenin lokasyon ve sosyal donatılar açısından da dikkat çekici olduğunu ifade eden PalmaD’oroMay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Ekşi, “VelvetTowers projemiz lokasyon olarak E5 karayolu ile Bağdat Caddesi arasında Göztepe minibüs yoluna 100 metre mesafededir. Ulaşım olanakları bakımından E5 karayoluna 1, Boğaziçi Köprüsü’ne 4, TEM otoyoluna ve Kadıköy merkeze 2, Bağdat Caddesi’ne 1.5, Sabiha Gökçen Havaalanınaise 29 km mesafededir. Toplu ulaşım hatlarının üzerinde yer alan projemiz metroya 700,metrobüse 300 metre mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda Marmaray’a 1.5 Kadıköy Vapur İskelesi’ne ise 2 km uzaklıkta konumlanmaktadır” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Ekşi ayrıca; “Açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, hamam, fitness hobi ve oyun salonları, açık spor alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, her daire için kapalı otopark, 24 saat güvenliğin yer aldığı projemizakıllı bina sistemlerinin yanı sıra çevreci bir anlayışlaile inşaa edilecektir. Dünyanın her yerinden kumanda edilebilen bir sistem ile ev sahipleri dairelerini 7/24 kontrol altında tutulabilecek” dedi.

"Yatırımlarımıza devam edeceğiz"

PalmaD’oro May İnşaat Ortağı Şeyh Dr. Abdulaziz Al- Thani ise “Uzun zamandır İstanbul’da yatırım yapmayı planlıyordum. 6 ay önce bu fırsatı buldum ve PalmaD’oro May İnşaat ile ortaklık kurduk. VelvetTowers projesi İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz ilk proje. Bundan sonra da yatırımlarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Bin 500 metrekareticari kiralanabilir alana sahip olan projede tüm bloklar 6. kat itibari ile Adalar, Kalamış Marina, tarihi yarım ada, Bakırköy sahil yolu, Beşiktaş sahili,boğaz girişi, Çamlıca tepeleri ve Ataşehir Finans Merkezini netlikle görmektedir.