Konut Çizmeci İnşaat Çekmeköy'de

Çizmeci İnşaat Çekmeköy'de

26.03.2015 - 09:50 | Son Güncellenme:

Çizmeci İnşaat, 3 yeni proje hayata geçirecek.

Çizmeci İnşaat Çekmeköyde

Anadolu yakasının değerlenen bölgesi Çekmeköy - Taşdelen’de 3 yeni proje ile bölgeye imzasını atacak olan Çizmeci İnşaat, sizi ve sevdiklerinizi yeni yaşam alanına kavuşturuyor...

Haberin Devamı

Taşdelen’de ki ilk projesi 15.000 m2 alan üzerinde yer alan 4 Blok 144 daireden oluşan ÇİZMECİ KONSEPT 1.etabı tamamlanmış ve satışa sunulmuştur. Projenin 2.etabı 2 blok, 48 daireli inşaatına devam etmektedir.

Çekmeköy Taşdelen’de 4 ay önde temeli atılan 2. Projesi ÇİZMECİ METROPARK ise, 18 ay sonra sahiplerine teslim edilecektir.

Çizmeci Grup, Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Çizmeci tarafından Taşdelen’de 2014 yılında aldığı kendi arazisi üzerine yaptığı yeni Çizmeci Metropark Projesi; 5850 m2 alan üzerinde % 70’i yeşil alan korunarak 4 Blok, 156 Daire olarak tasarlanmıştır.

Siz ve sevdikleriniz için özgür bir yaşam alanında ihtiyaç duyacağınız tüm sosyal aktivitelerin yer alacağı projede; bahçe kullanımlı 1+1 den 3+1 e kadar alternatifli daire tiplerinden oluşmaktadır.

Haberin Devamı

ÇİZMECİ METROPARK projesi, yerel yönetimlerin proje alanının ortasında bulunmakta olup inşaatı devam etmekte olan Üsküdar-Çekmeköy Metrosuna 50 mt yürüme mesafesinde ve yapılması onaylanan Taşdelen Meydan projesine komşu konumdadır.

Uygun ve alternatif ödeme imkanları ile hayal ettiğiniz eve sizi kavuşturmak zor değil…Anlaşmalı bankalar ile 120 aya kadar 0,79 faiz veya Çizmeci inşaat finansmanı ile peşin fiyatına 20 ay vade sunmakta olup, lansmana özel 1.etap dairelerde peşin ödemede % 10 ile daire satışlarımız başlamıştır.

Yine aynı bölgede bulunan 3.projemiz, 8.000 m2 alanda 4 blok 152 daireden oluşacak yapısı ile ÇİZMECİ ORMANPARK inşaatına 2015 yılı içerisinde başlanacaktır.

İnşaatları devam etmekte bulunan 3 projede 515 daireyle bölgeye hâkimiyetini sağlayacak olan ÇİZMECİ GRUP, inşaat sektöründeki başarısını kaliteli yaşam alanları sunarak gayrimenkul alıcılarına değer kazandıracaktır.

2016 yılı sonuna kadar teslim edilecek projeler bazında toplamda 250.000.000 TL ciro hedefleyen ÇİZMECİ GRUP sektöründe uzun yıllar adını duyurmaya bundan sonrada devam edecektir.

Yaşam kalitesini artıracak ve standartlarınızı yükseltecek ÇİZMECİ METROPARK projesinin satışı; Konut projeleri pazarlamasında uzman ve deneyimli kadrosu ile İsmail BAKIR önderliğinde REMAX Smile tarafından gerçekleşmektedir.

Haberin Devamı

REMAX Smile bu projelerin yanı sıra Anadolu yakasında bulunan birçok Projenin pazarlama ve satışında bulunmaktadır. Bunlar; Taşdelen Ormanlarına komşu olan 455 daire ile 11 Bloktan oluşan Carpe Diem konutları, AKTAŞ İNŞAAT’ a ait İstanbul un en güzel semtlerinden Kandilli’de yer alan 80 daireli Aktaş Boğaziçi Evleri ve DEKON İNŞAAT ‘ın Alemdağ’da yaptığı 260 dairelik Dekon Silva Konutlarından oluşmakta olup REMAX Smile yaklaşık 1000 konutla bölgeye hizmet vermektedir.