Konut Yalıtım seferberliği

Yalıtım seferberliği

22.07.2015 - 18:00 | Son Güncellenme:

Filli Boya'dan yalıtım seferbirliği

Yalıtım seferberliği

Şekerbank ve Filli Boya, binalarda enerji verimliliğini teşvik etmek amacıyla yalıtım seferberliği başlattı.

Haberin Devamı

300 milyon liralık finansman

Her yıl 60 bin konut yalıtımının hedeflendiği işbirliğinin ilk adımı olarak, 5 ilde yalıtım seferberliği toplantıları gerçekleştirildi. İstanbul Modern’de gerçekleştirilen basın toplantısı ile duyurulan ve Ankara, Denizli, İzmir, Bursa,Eskişehir’de yapılan seminerler ile devam eden işbirliği çerçevesinde başta apartman/site yöneticileri olmak üzere yaklaşık 1.000 kişiye ulaşıldı.

Proje kapsamında, Avrupa standartlarında mantolama kalitesi sunan Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemi’ni tercih eden apartman sakinleri, Türkiye’nin apartman/site yönetimlerine özel tek bankacılık ürünü olan EKOkredi Yalıtım ile uygun faiz oranları ve 60 aya varan vade imkanından yararlanıyor. Ayrıca işbirliğinden faydalanan mevcut binalara, gerekli kriterleri karşıladığı takdirde 2017 yılı itibarıyla tüm binalar için zorunlu hale gelecek Enerji Kimlik Belgesi ve ücretsiz teknik danışmanlık hizmeti sağlanıyor.

Haberin Devamı

Şekerbank EKOkredi-Filli Boya Capatect yalıtım seferberliği kapsamında, her yıl 60 bin konutun yalıtılması ve yıllık 300 milyon TL finansman desteği sağlanması öngörülüyor