Geri Dön
Kova burcunda Yeni Ay ve etkileri

Kova burcunda Yeni Ay ve etkileri

Kova burcunda Yeni Ay ne zaman? Genel etkileri neler olacaktır? Burcunuza etkisi nedir? Gelin Molatik olalım...

Emel Açıkel
Emel Açıkel

11 Şubat 2021 saat 22:05'te 23°16' Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşecektir. Anın yükseleni Terazi burcu olacaktır. Yeni Ay'dan en çok etkilenen burçlar Kova, Aslan, Terazi, Koç olacaktır. Yeni Ay esnasında gökyüzünde Jüpiter Venüs kavuşum halinde olacaktır. Uranüs ve Mars gezegenlerinin Kova burcunda bulunan gezegenlere yapmış oldukları kare açı da gökyüzüne hakim olacaktır.

Haberin Devamı

Öncesinde kavuşum olacak

Yeni Ay yeni başlangıçların enerjisini açığa çıkartır. Bu nedenle Yeni Ay öncesinde saat 17:30'da Jüpiter ve Venüs kavuşum halinde olacaktır. Bu güzel an kimine aşk, kimine para, kimine sağlık gibi mucizevi güzel olaylar getirir. Hayatınızda ne istiyorsanız 20-30 dakika gerçekleşmiş gibi imgeleyiniz. İnançlarınız doğrultusunda dilekler dileyebilir dua edebilirsiniz. Yeni Ay öncesi yaşanacak bu kavuşum Yeni Ay anında da gökyüzünde enerjisini yansıtmaya devam edecektir. Yeni Ay anında Mars gezegeninin yapmış olduğu sert açılar Merkür'ün retroda olduğu şu günlerde ani öfke ve sinirli bir tavırda olmaya ve kırıcı tepkiler vermeye sebebiyet verebilir. Daha sakin ve kırıcı olmaktan kaçınmak gerekmektedir.

Haberin Devamı

Sağlığa dikkat!

Sağlık yönünden baktığımızda ise Kovid-19'un farklı mutasyonları çıkabilir. Buna bağlı olarak hasta sayısı yükselebilir. Bu süreçte sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyulmalıdır. Ayrıca ayaklar bölgesinde ağrı gibi sıkıntılar görülebilir. Uranüs ve Satürn arasındaki sert açı hava şartlarında ani değişimleri göstermektedir. Aynı zamanda dünyanın farklı noktalarında şiddetli tabiat olaylarına, depremlere sebebiyet verebilir. Yeni Ay uluslararası hukuk konuları gündeme getirebilir. Hava taşımacılığı ile ilgili yeni kararlar alınabilir. Akademik ve eğitim konularını ilgilendiren kararlar uygulamaya konulabilir.

Burçlara göre Yeni Ay'ı incelediğimizde Yeni Ay ve devam eden süreçte alınacak kararların başlangıcını Merkür retrosu sonunda yani 22 Şubat sonrasına bırakmanızı tavsiye ederim. Buna göre burçlara baktığımızda;

KOÇ

Yeni Ay sizin 11. evinizde olacaktır. Yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Yeni bir sosyal çevre içerisine girebilirsiniz. Sosyal çevrenizden hayatınıza bir aşk gelebilir.

BOĞA

Yeni Ay sizin 10. evinizde olacaktır. Yeni bir iş kurabilirsiniz ya da çalışmakta olduğunuz iş yerinizde yeni sorumluluklar verilebilir. Yeni görevler ve yeni işler yine bu süreçte karşınıza çıkacaktır.

İKİZLER

Yeni Ay sizin 9. evinizde olacaktır. Yeni bir eğitim almaya karar verebilirsiniz veya yeni bir eğitim verebilirsiniz. Yurt dışında yaşayan yabancı insanlarla yeni ilişkiler kurabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ

Yeni Ay sizin 8. evinizde olacaktır. Yeni değişim ve dönüşümleri hayatınıza çekebilirsiniz. Ailenize yeni finansal kaynaklar girebilir. Sağlıklı yaşamak ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

ASLAN

Yeni Ay sizin 7. evinizde olacaktır. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Var olan bir ilişkiyi resmiyete taşıyabilirsiniz. Yeni sözleşmelere imza atabilirsiniz. Yeni ortaklıklar kurabilirsiniz.

BAŞAK

Yeni Ay sizin 6. evinizde olacaktır. Yeni hizmet alanları bulabilirsiniz. Yeni bir çalışma ortamına merhaba diyebilirsiniz. Yeni sorumluluklar ve yeni projeler Yeni Ay ile birlikte hayatınıza girebilir.

TERAZİ

Yeni Ay sizin 5. evinizde olacaktır. Bebek isteyenler bu haberi Yeni Ay'ın etkisi ile birlikte alabilir. Aşk isteyenler yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Yeni bir sanatsal faaliyete başlayabilirsiniz.

AKREP

Yeni Ay sizin 4. evinizde olacaktır. Evinizde bir tadilat yapabilirsiniz. Ev eşyası değiştirebilirsiniz. Yeni bir eve geçebilirsiniz. Yeni bir ev alabilirsiniz. İçinizden bazı Akrepler bu yeni ayla birlikte evlenebilir.

Haberin Devamı

YAY

Yeni Ay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir eğitim almaya karar verebilirsiniz. Yeni yerler görmek isteyebilir, seyahat planları yapabilirsiniz. Yeni eşyalar almak veya satmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi tazeleyebilirsiniz.

OĞLAK

Yeni Ay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Yeni finansal kaynaklar bulabilirsiniz. Yeni kazançlar elde edebilirsiniz. Yeni bir ilişki başlayabilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz.

KOVA

Yeni Ay sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir dış görünüşe sahip olmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişikliklere gidebilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenebilir yeni bir hayata başlamak isteyebilirsiniz.

BALIK

Yeni Ay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. Hayatınızla ilgili konularda farkındalıklara varıp hayatınıza yeni bir yol çizerek sizi ruhsal olarak doygunluğa ulaştıracak bir hayat için başlangıçlar yapabilirsiniz. Meditasyon, reiki, astroloji gibi konularda çalışmalara başlayabilir eğitim alabilirsiniz.

Benzer İçerikler