Kültür Sanat 2017’nin renk trendleri

2017’nin renk trendleri

21.11.2016 - 15:58 | Son Güncellenme:

MOS Nişantaşı’nın, “Gri Kışa Renkli Merhaba” teması ile düzenlediği davette, Erkan Uzelli ve Ali Subaşı tarafından 2017’nin renk trendleri hakkında ipuçları verildi.

2017’nin renk trendleri

MOS Nişantaşı ve Wella Profesyonel işbirliğinde 18 Kasım Cuma günü, “Gri Kışa Renkli Merhaba” teması ile düzenlenen davette, Burcu Güneş, Seren Serengil, Müge Tezman, Emsal Doğan, Muammer Ketenci, Müge Öz, Gülbin Simitçioğlu, Emel Acar, Erol Albayrak, Ece Gürsel gibi konuklar da hazır bulundu.

Haberin Devamı

MOS Nişantaşı’nınev sahipliğinde gerçekleşen davette, WellaProfesyonel’in 2017 Kış Trendleri, Türkiye’de ilk olarak MOSNişantaşı’nın baş tasarımcıları Erkan Uzelli ve Ali Subaşı tarafından gelen konuklarla paylaşıldı.

Gözle Görünenin Ötesine Bakmak

2017 senesinde güzelliğin yeni tanımını, bilindik cisimlerin gözle görülür özelliklerinin ötesine bakmak olarak tanımlayan Erkan Uzelli ve Ali Subaşı, “Bu sene MOS Nişantaşı olarak, dünya üzerinde yapılan önemli bir çalışmaya bizler de dahil olduk. Katıldığımız eğitimler ve yaptığımız araştırmalara göre insanlar artık minimalist bir hayat yaşamayı tercih ediyor. Konfor olmadan lüks olmaz anlayışını biz de tercih ediyoruz ama artık cezbedici olan gözün tanımlayamadığı şeyler. Bu nedenle bu sene, soğuk ve sıcak renklerin harmonisine tanıklık edeceğiz.” dedi.

Haberin Devamı

Doğallıkla Gelen Lüks

“İyi görünüm, iyi hissettirir.” mottosu ile yola çıkan MOS Nişantaşı, sadelikle öne çıkan doğallığın önemine vurgu yaparak, “2017 yılında,soğuk pastel tonlar, sanatsal renklendirmeler, ışık oyunları, yumuşak geçişler, farklı şekiller ve kahveden sarıya uzanan doğal renk paleti ile çok daha modern bir görünüm yakalayabilirsiniz. Kesim olarak 2017’de iyi hissettirme metodu altında kısadan uzuna her saç boyu moda.

Artık kendimizi kalıplara sokarak, tek bir şey moda diye açıklamamız mümkün değil. Çünkü bir kadın kendini nasıl iyi hissediyorsa, o onun için moda olandır. Biz de bunu MOS Nişantaşı olarak her zaman, kendi tarzımızı yaratıyoruz ama kişinin özgünlüğüne yön vererek onun doğal güzelliğini ortaya çıkarıyoruz.” açıklamalarında bulundu.