Kültür Sanat Bir Yaz Gecesi Rüyası ön satışına yoğun talep

Bir Yaz Gecesi Rüyası ön satışına yoğun talep

12.09.2017 - 17:16 | Son Güncellenme:

Yılın en büyük prodüksiyonu ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’ ön satışına yoğun talep

Bir Yaz Gecesi Rüyası ön satışına yoğun talep

9 Kasım’da UniqHall’de sahnelenecek Shakespeare’in ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’ oyununun ön satışına yönelik talep artarak devam ediyor. Yeni sezonun en iddialı yapımlarından ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’ için tiyatro severler oldukça heyecanlı.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü yönetmen AleksandarPopovski ile tekrar sahnelere dönecek oyunun başrollerini ise ödüllü oyuncular Levent Üzümcü, Neslihan Yeldan, Sezai Aydın, Beyti Engin ve Arda Aydın paylaşıyorlar.

İlginç akrobatik detayları, kırmızı kadife perdeleri ve sahne tekniğinde devrim yaratan orman efektiyle sergilenecek oyunun biletleri ön satışa özel fiyatıyla Mobilet.com adresinden alınabiliyor.

Bir Yaz Gecesi Rüyası

Makedon Yönetmen AleksandarPopovski’nin, tasarımcı SvenJonke’yle birlikte reji ve tasarım ödüllerine layık görüldüğü ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’, Arda Aydın yapımcılığında modern ve fantastik bir rejiyle seyirciyle buluşacak. Shakespeare'in en sevilen klasiklerinden biri olan bu eğlenceli oyunun başrollerini ödüllü oyuncular Levent Üzümcü, Neslihan Yeldan, Sezai Aydın, Beyti Engin ve Arda Aydın paylaşıyorlar.