Kültür Sanat Halil Sezai ´Boyacı´ oldu!..

Halil Sezai ´Boyacı´ oldu!..

13.10.2016 - 14:13 | Son Güncellenme:

Çağan Irmak´ın yönetmenliğini yaptığı ´Benim Adım Feridun´ filminin senaryosu gereği ´Halil Sezai ve Özge Borak ev boyadı. Halil Sezai ve Özge Borak senaryo gereği bulundukları evlerine boya yaptılar.

Halil Sezai ´Boyacı´ oldu..

Halil Sezai ´Boyacı´ oldu..

Haberin Devamı

TAFF yapımı “Benim Adım Feridun”da iki ünlü ismi ellerinde fırçalarla boya yaparken karşımıza çıkacak. Çok eğlenceli geçen çekimlerde, Özge Borak’ın başında yazma, ayağında ev terlikleriyle verdiği poz set ekibini de kahkahalara boğdu.

Filmin konusu ise şöyle: Birkaç haftalık geri kazanma çabası sonuç vermeyince bu ayrılığı kabullenmeye ve yeni bir başlangıca ihtiyacı olduğunu düşünür. Erdek’teki çocukluk evine gider, orada da aradığı huzuru bulamayan Ersan çareyi uzun süredir gitmediği Erdek sahiline gitmekte bulur. Sahile yakın bir düğün salonundan gelen sesler dikkatini çeker ve bir şeyler içip çıkarım düşüncesiyle girdiği düğündeki damadın babası onu yıllar önce küsüp Almanya’ya yerleşen kardeşinin oğlu Feridun sanır.

Haberin Devamı

Hayatındaki tualde ayrılık acısının resminin çizildiğini sanan Ersan, kendi mutluluğunu düğünde bulacaktır. Hoşuna giden bu oyunu kısa tutup ilk fırsatta kaçarım sanırken karşısında damadın kuzeni Hayal’i (Büşra Pekin) görmesiyle yeni kimliği ile yaşayacağı çılgın bir gecenin tam ortasında bulur kendini. Geceyle birlikte ilginç olaylar art arda onu beklemektedir.


´Benim Adım Feridun´ filminin oyuncu kadrosunda Halil Sezai, Büşra Pekin, Özge Borak, Suzan Aksoy, Tarık Pabuçcuoğlu, Güngör Bayrak, Cem Kurtoğlu, Ayşe Tunaboylu, Defne Yalnız ve Kadriye Kenter gibi isimler rol alıyor.

Çağan Irmak´ın yönetmenliğini yaptığı ´Benim Adım Feridun´ filmi 11 Kasım´da sinemaseverlerle buluşacak…

´Benim Adım Feridun´ filminin fragmanı…