Kültür Sanat Koray Avcı'nın Üsküdar konserine büyük ilgi

Koray Avcı'nın Üsküdar konserine büyük ilgi

14.09.2021 - 12:12 | Son Güncellenme:

Koray Avcı Üsküdar Nevçarşı’da sıra dışı bir konsere imza attı. Cumartesi akşamı sosyal mesafe kuralları çerçevesinde, ücretsiz olarak gerçekleşen konsere şehrin dört bir yanından 10binin üzerinde dinleyici eşlik etti.

Koray Avcının Üsküdar konserine büyük ilgi

İstanbul Üsküdar’da bu yaz kapılarını açan ve tüm bölgenin sosyal, ekonomik ve kültürel deneyimini farklılaştırmaya hazırlanan Nevçarşı, birbirinden keyifli mağaza etkinlikleri düzenlemenin yanı sıra pandemi döneminde hasret duyulan konserlere de ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Oğuzhan Koç, Simge Sağın gibi yıldız isimleri ağırlayarak unutulmaz konserlere ev sahipliği yapan Nevçarşı, Cumartesi akşamı sevilen sanatçı Koray Avcı’yı ağırladı.

Sosyal mesafe kuralları dahilinde ücretsiz olarak gerçekleşen konsere ilgi yoğundu. 10bin kişinin üzerinde katılım sağlanan konserde seyirciler hep bir ağızdan neşeyle Koray Avcı’ya eşlik etti. Büyük bir coşkunun yaşandığı konser gecesi alkışlar içerisinde sona erdi.

Çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edecek olan Nevçarşı, önümüzdeki dönem ise akustik konserlere ev sahipliği yapacak.