Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

20.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN

Haberin Devamı

Sevimli Çin aslanı - SALİM BARTINLI

Her anı, her mevsimde ayrı güzeldir İstanbul’un… İnsanların olduğu kadar hayvanların da eşit olarak paylaştığı sokaklarında her an sevimli bir kedi ya da köpekle karşılaşmak mümkün. Yağmurlu bir İstanbul gününde Çin aslanı köpeğiyle gezintiye çıkan bir turist, Salim Bartınlı’nın objektifine böyle yansımış.

Şimdiki zamanın hikayesi

MİLLİYET ARŞİVİNDEN 39 YIL ÖNCE BUGÜN

Umut Türkiye

Tarihin her döneminde mazluma umut elini uzatan Türkiye, günümüzden 39 yıl önce bugün, aynı dostluk elini ülkelerindeki iç savaş ve ekonomik sıkıntılarla boğuşan Türk asıllı Afganlara uzattı. Türk asıllı Afganlar, THY uçağı ile Adana’ya getirilirken çekilen bu kare hafızalardan silinmişse sizler için Milliyet arşivinden çıkardık.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Film tadında OKAN ÖZTÜRK

Heybetli Ağrı Dağı, karla kaplı zirvesinin eteklerine uzanan yemyeşil örtüsüyle seyrine doyulmaz bir manzara sunuyor. Bu eşsiz güzelliğe sahip ovada, sırtında çuvalı, ağır adımlarla evinin yolunu tutan bir çoban, Okan Öztürk’ün objektifinden sanki sanat filminden bir sahne izliyormuş hissi yaratıyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Ballı mesai - Mehmet Şah Deniz

Doğal dengenin küçük koruyucuları arılar… Bal arıları baharın gelişiyle yoğun mesailerine büyük bir titizlikle başlıyorlar. Aynı titizlikle kovanıyla ilgilenen arıcının bu karesi Mehmet Şah Deniz’in objektifinden yansıyor sayfamıza.

Şimdiki zamanın hikayesi

Mutlu olmayı bilene - ABDULLAH MUSAB AYDIN

Büyük şehirlerde yaşayan çocukları mutlu etmek ne kadar zorsa kırsaldaki çocukları mutlu etmek o kadar kolay. Mutluluğu küçük şeylerde buluyorlar çünkü. Bazen kendilerine doğrultulan bir objektif yetiyor da artıyor bile havalara uçmalarına. Abdullah Musab Aydın’ın çektiği bu fotoğrafta en saf ve gerçek mutluluğa tanıklık ediyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.