Kültür Sanat Yazı içinde bir yazarın hikayesi Yazcan Yazıoğlu raflarda!

Yazı içinde bir yazarın hikayesi Yazcan Yazıoğlu raflarda!

05.01.2022 - 16:37 | Son Güncellenme:

Can Yiğit Tunçman'ın kaleme aldığı Yazcan Yazıoğlu Luna Yayınları etiketi ile raflarda yerini aldı. Yazcan Yazıoğlu macera, mücadele, ve yazı üzerine soluk soluğa okuyacağınız bir roman.

Yazı içinde bir yazarın hikayesi Yazcan Yazıoğlu raflarda

Haftanın yeni çıkan kitaplarından biri de Can Yiğit Tunçman tarafından kaleme alınan roman Yazcan Yazıoğlu. Luna Yayınları etiketiyle raflarda yerini alan kitabın konusu ise şöyle: 

Haberin Devamı

Yazcan bir yandan kitabını bitirmeye çalışırken, öte yandan çalıştığı gazetenin önünden kaçırılan gazeteci dostunu kendine has tarzı ve özelliğiyle aramaya başlar. Aynı anda şehirde esrarengiz bir örgüt yönetimi eline geçirmeye başlamıştır. Yazcan, şehri istila etmiş olan suç dünyasını bitmek bilmeyen araştırma ve takiplerle ortadan kaldırmaya çalışırken kayıp kitabını da şehrin tehlike dolu sokaklarında aramaktadır.

Can Yiğit Tunçman Kimdir? 

21 Şubat 1985 tarihinde, İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi Almanca Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdikten sonra İstanbul Kültür Üniversitesi’nde İngiliz Dili ve Edebiyatı okudu. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde, aynı bölümde, yüksek lisans yaptı. Can Yiğit Tunçman, İstanbul’da yazı çalışmalarına devam ediyor.