CaddeLvbel C5 gönülleri fethetti! Konser gelirini depremzedelere bağışlayacak

Lvbel C5 gönülleri fethetti! Konser gelirini depremzedelere bağışlayacak

05.02.2026 - 23:17 | Son Güncellenme:

Lvbel C5 ismiyle tanınan rapçi Süleyman Burak Bodur'dan anlamlı hareket. Ünlü isim, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde yakın tarihte vereceği ilk 3 konser gelirini depremzedelere bağışlayacağını açıkladı.

Lvbel C5 gönülleri fethetti Konser gelirini depremzedelere bağışlayacak

HABER MERKEZİ - Son dönemde Rap dünyasının çok konuşulan isimlerinden biri olan Lvbel C5 lakaplı Süleyman Burak Bodur, açıklamaları ve paylaşımlarıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. “HavHavHav'' şarkısıyla büyük çıkış yakalayan ünlü isim, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla takdir topladı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

KONSER GELİRİNİ BAĞIŞLAYACAK

24 yaşındaki Lvbel C5, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde ilk 3 konserinin gelirlerini depremzedelere bağışlayacağını duyurdu.

Lvbel C5 gönülleri fethetti Konser gelirini depremzedelere bağışlayacak

Konuyla ilgili Instagram hesabından paylaşım yapan ünlü rapçi mesajında; ''11 il... Tek bir acı... Tek bir yürek.. 6 Şubat gecesi Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa ve Elazığ’da hayat bir anda sustu. Binlerce hayal yarım kaldı, binlerce yuva sessizliğe büründü. Biz ise o günden beri aynı acıyla, aynı umutla, aynı dayanışmayla ayakta kalmaya çalışıyoruz. Kaybettiklerimizi rahmetle anıyor, geride kalan her yarayı birlikte sarmaya söz veriyoruz. 5 Şubat Zonguldak, 6 Şubat Samsun ve 8 Şubat Trabzon’daki konserlerimizin tüm gelirleri, depremden etkilenen vatandaşlarımıza bağışlanacaktır. Unutmadık.. Unutturmayacağız.. Birlikte güçlüyüz, birlikte iyileşeceğiz'' ifadelerini kullandı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler