02.02.2026 - 10:00 | Son Güncellenme:
HABER MERKEZİ - Geçirdiği kalp krizinin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden sanatçı Fatih Ürek Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Cenazeye sanat camiasından birçok kişi ve sevenleri katıldı. Ürek, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze töreni için camiye gelen bazı ünlü simaların, başını örtmemesi sosyal medyada çok konuşuldu. Armağan Çağlayan da konu hakkında sessiz kalamadı.
"İSLAM DİNİNİN KURALLARI..."
"Şimdi yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemek istemem ama uzun zamandır beni rahatsız eden bir durumu yazmak istiyorum" diyen Armağan Çağlayan X hesabından sitem etti.

"DİNİN GEREKLERİNİ YERİNE GETİRMEK ZORUNDAYIZ"
Kimseyi hedef almadığını belirten Çağlayan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
Bir dinin kutsal mekanına girerken, o dinin gereklerini yerine getirmek zorundayız. Camii avlusuna girerken islam dininin kuralları neyi gerektiriyorsa, onu yerine getirmeliyiz. Nasıl ki yurt dışında kiliselere kafanızda şapkayla girilemiyorsa, camii avlusunda da başı açık olmuyor bence. Sizin inanışınız farklı olabilir, ama içine girdiğimiz kutsal mekandaki diğer inananları da rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok bence.
