11.07.2026 - 15:44 | Son Güncellenme:
1995'te Türkiye Güzeli seçilen Demet Şener özel hayatında aradığı mutluluğu bulamadı.
Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile evliliğini olaylı bir şekilde bitiren Şener, 5 yıldır Tolga Arman ile aşk yaşıyordu.
Evlenecekleri düşünülen çiftten kötü haber geldi. 5 yıldır beraberlik yaşayan Demet Şener ile Tolga Arman çifti yollarını ayırdı.
Daha önce de ayrılık kararı alan ancak ilişkilerine ikinci bir şans veren Demet Şener ile Tolga Arman tekrar ayrıldı.
Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre çift, fikir ayrılıkları nedeniyle birbirlerini yıpratmamak adına yollarını dostça ayırdı.
Demet Şener, geçtiğimiz günlerde eski eşi İbrahim Kutluay ile oğulları Ömer'in basketbol maçını birlikte izlemeye gitmişti.
Bu buluşmanın ayrılığa etkisi olduğu yönündeki iddiaları yalanlayan Demet Şener, İbrahim Kutluay ile çocukları için bir araya geldiklerini belirtti.