CaddeEce Erken açtı ağzını yumdu gözünü: Kameralardan seni bulacağım!

Ece Erken açtı ağzını yumdu gözünü: Kameralardan seni bulacağım!

04.05.2026 - 13:35 | Son Güncellenme:

Ünlü sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı sert paylaşımla magazin gündemine oturdu. Maruz kaldığı bir durum karşısında sessizliğini bozan Erken, yaşananlara "ahlaksızlık" ve "terbiyesizlik" diyerek adeta ateş püskürdü.

Ece Erken açtı ağzını yumdu gözünü: Kameralardan seni bulacağım

HABER MERKEZİ - Oğluna aldığı oyuncak arabanın kırıldığını gören Ece Erken, komşusuna olan tepkisini sert ifadelerle dile getirdi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Sosyal medyada takipçileriyle yaşadığı öfkeyi paylaşan ünlü sunucu, etik değerlerin hiçe sayılmasına isyan ederek sorumlulara yönelik ağır eleştirilerde bulundu.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

"GERÇEKTEN BİR GERİZEKALISIN"

Eymen'in oyuncak arabasının kırıldığını görünce küplere binen isim çektiği videoda şu sözlerle sitem etti: "Sabah sabah bunu gördüm. Bunu kim yaptıysa artık terbiyesizlik, ahlaksızlık. Direksiyonu falan kırmışlar. Çocukluk ayrı bir şey ama ana, baba olmak ayrı bir şey. Apartmanda kim yaşıyorsa kendi üzerine alınsın. Gerçekten bir gerizekalısın. Bu nasıl bir çocuk yetiştirmek ya? Oğlum başkasının oyuncağını kırsa ilk ben kızarım."

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Ece Erken açtı ağzını yumdu gözünü: Kameralardan seni bulacağım

Haberin Devamı

"ÇOCUKLARI BÖYLE YETİŞTİREN AİLELERDE SUÇ BULALIM"

Erken, açıklamalarının devamında ise şu ifadeleri kullandı:

"Kameralara baktırıp öğrenmeden evvel gel bir ebeveyn olarak sen özür dile. Çocuklara suç bulmayalım. Çocukları böyle yetiştiren ailelerde suç bulalım. Bir de orta yere atıp gidilmiş. Siz nasıl insanlarsınız ya? Sabah sabah sinirimi zıplatan oturduğu apartmandaki komşu! Çocuğunu yetiştirememiş ebeveyn kameralardan nasılsa seni bulacağım. Bunun özrü de olmaz senin yetiştirdiğin çocuğa ben..."

Haberin Devamı

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler