22.11.2025 - 07:22 | Son Güncellenme:
HABER MERKEZİ - Sevgilisi Rafael Cemo Çetin'den sürpriz bir şekilde ayrılan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, kariyerine kaldığı yerden hızlı bir şekilde devam ediyor. Ayrılık sonrası işlerine odaklanan Deniz, hem projeleri hem de sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor.
‘Dilan Hakkında Konuşmalıyız’ adlı kısa filminin yapımcılığını üstlenen ünlü oyuncu, projesini 46. Kahire Uluslararası Film Festivali’ndeki özel gösterimle tanıtmıştı. Kahire’den sonra soluğu Paris’te alan Deniz, burada bir çekim için bulunuyor.
Paris sokaklarından anlarını da paylaşan oyuncu, özellikle siyah iddialı elbisesiyle verdiği pozlarla sosyal medyayı salladı.
Takipçilerinden “Harika görünüyorsun”, “Paris sana yakışıyor” gibi yorumlar yağdı.
1995 doğumlu Dilan Çiçek Deniz, Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olarak tanındı. Oyunculuk kariyerine hızla giriş yapan Deniz; Çukur, Yarım Kalan Aşklar, Alev Alev ve Gidenler gibi projelerde rol aldı. Modellik ve oyunculuğu bir arada sürdüren Deniz, son dönemde yapımcılığa da adım attı.




