Cadde‘Güller ve Günahlar’ ikinci sezonuyla başlıyor

‘Güller ve Günahlar’ ikinci sezonuyla başlıyor

12.09.2026 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkacak olan ‘Güller ve Günahlar’ın başrol oyuncuları Murat Yıldırım ile Cemre Baysel, heyecanlarını paylaştı.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Yeni sezonuyla bugün izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Güller ve Günahlar’ın başrol oyuncuları Murat Yıldırım ile Cemre Baysel, yeni sezonla ilgili heyecanlarını paylaştı. Baysel, “Bomba gibi bir sezon geliyor.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

İlk bölümümüz şahane. Serhat ve Zeynep’i yeni sezonda sınavlarla dolu bir yolculuk bekliyor. Zeynep ile Serhat’ın aşmaları gereken pek çok şey var. Ama sevgi olduğu sürece üstesinden gelemeyecekleri hiçbir şey olmadığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Projenin Serhat’ı Murat Yıldırım ise, Kader’in (Yade Arayıcı) babasının ortaya çıkmasının hikâyedeki dengeleri değiştirdiğini belirterek, “Kader’in babasının ortaya çıkması hepimizi şaşırtmıştı. Ama bence çok da iyi oldu. Hikâyeler yeniden örülüyor. Kader, Berrak ve diğer tüm karakterler için kartlar yeniden dağıtılacak” dedi. Dizinin yurt dışındaki başarısına değinen Yıldırım, “Dünyanın dört bir yanından mesajlar geliyor. Yaz başında dizi yaklaşık 120 ülkede yayınlanıyordu. Türk dizilerinin dünyanın pek çok yerinde izlenmesi gerçekten gurur verici” diye konuştu.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

NGM imzalı ‘Güller ve Günahlar’, bu akşam saat 20.00’da ikinci sezonuyla Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler