Cadde‘İnci Taneleri içimize işledi'

‘İnci Taneleri içimize işledi'

05.02.2026 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sosyal medyada "Özlemiştik" paylaşımlarıyla üçüncü sezonu sabırsızlıkla beklenen 'İnci Taneleri', dönüşüyle gündem oldu.

‘İnci Taneleri içimize işledi

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘İnci Taneleri’, merakla beklenen üçüncü sezonuyla seyirciyle buluştu. Azem’in (Yılmaz Erdoğan) akıbetine dair belirsizlik hikâyedeki tansiyonu yükseltirken, sezon arası boyunca karakterleri özlediğini dile getiren izleyici, yeni bölümle birlikte ‘İnci Taneleri’ni yeniden gündemin üst sıralarına taşıdı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Sosyal medyada da geniş yankı bulan dizinin hayranları, “Azem olmadan her şey yarım” ve “Bu sessizlik fırtına öncesi” yorumlarıyla meraklarını dile getirdi. “Bu dizi sadece izlenmiyor, yaşanıyor” ve “İnci Taneleri yine içimize işledi” şeklindeki yorumlar dizinin izleyiciyle kurduğu güçlü bağı bir kez daha ortaya koydu.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler