CaddeRober Hatemo yıllar sonra itiraf etti! 'Şiddetten nefesim kesiliyordu'

Rober Hatemo yıllar sonra itiraf etti! 'Şiddetten nefesim kesiliyordu'

16.12.2025 - 10:00 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Rober Hatemo, çocukluk ve gençlik yıllarında yaşadığı ağır travmaları ilk kez bu kadar açık anlattı; babasından gördüğü şiddetin hayatında derin izler bıraktığını söyledi.

Rober Hatemo yıllar sonra itiraf etti Şiddetten nefesim kesiliyordu

HABER MERKEZİ - Bir dönemin pop müziğine damga vuran isimlerinden Rober Hatemo Katarsis programına katıldı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Hatemo, geçmişine dair yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, babasıyla yaşadığı sorunlu ilişkiyi ve maruz kaldığı fiziksel şiddeti anlatırken, o yıllarda yaşadığı çaresizliği ve ruh hâlini tüm samimiyetiyle dile getirdi.

Rober Hatemo yıllar sonra itiraf etti Şiddetten nefesim kesiliyordu

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

"BEN ÖLMEK İSTİYORUM"

'Senden Çok Var', 'Beyaz ve Sen' ve 'Ama Seni Sevdim' şarkılarıyla hafızalara kazınan Rober Hatemo, babasının vefat sürecini ise şu sözlerle dile getirdi: "Bir gün bahçenin ucunda görünce yanına gittim. 'Ben ölmek istiyorum' dedi ve çağırdı kendine ölümü. Entübeye yatırılmadan önce ben her şeyi biliyorum, anlıyorum ve seni çok seviyorum dedim sonra ipleri salındı"

Haberin Devamı
Haberin Devamı

2000'li yılların popüler şarkıcılarından olan Rober Hatemo babasından gördüğü şiddeti ilk kez bu kadar açık anlattı. Zaman zaman nefesinin kesildiği anlar yaşadığını söyleyen sanatçı, izleyenleri derinden etkiledi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

"VERSELER DE ALMAM"

Gökhan Çınar'ın sorularına samimiyetle cevap veren isim kariyeri hakkında da konuştu. Ünlü isim, bu zamana kadar hiçbir ödüle layık görülmediğini belirterek, “Bana bir tane ödül vermediler. Gidiyorsun, izliyorsun, geliyorsun. Artık aday da yapmıyorlar. Zaten verseler de almam.” dedi.

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler