Cadde‘Sen beni yaşarken öldürdün’

‘Sen beni yaşarken öldürdün’

03.03.2026 - 13:18 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin fenomen dizisi Eşref Rüya’nın yeni bölüm tanıtımı, sanal medyada büyük yankı uyandırdı. Nisan’ın muhbir olduğunun ortaya çıkmasıyla sarsılan Eşref’in, ihanetin bedelini kendi canıyla ödemeye hazır olduğunu gösterdiği sahnelere, “Sen beni yaşarken öldürdün” sözü damga vurdu. Nisan’ın, “Sen bana aşık olacaktın. Sonra da o sana benim muhbir olduğumu söyleyecekti. Senin acı çekmeni istiyordu” çıkışı bile Eşref’in öfkesini dindirmeye yetmedi. Tanıtımdaki her sahne, dizide kopacak büyük fırtınanın işaretini verdi.

‘Sen beni yaşarken öldürdün’

“BENİM YOLUM ÇIKMAZ SOKAK”

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Tanıtımın ilk kısmında yaşanan ihanet hesaplaşması, ikinci bölümde yerini yüksek tempolu aksiyona bıraktı. Adliyeden kaçan ve artık resmen aranan Eşref Tek’i yakalamak için özel harekatın düzenlediği operasyon nefes kesti.

“Eşref Tek, teslim ol! Etrafın sarıldı. Silahını at, dışarı çık!” anonsunun ardından Eşref’in elindeki son kurşunları boşaltması, onun adeta ölüme yürüdüğünü gözler önüne serdi. Bu sırada söylediği, “Benim yolum artık çıkmaz sokak. Ben hapishaneye, sen de kendine yeni bir hayat kur” sözleri yalnızca Nisan’ın değil, ekran başındaki izleyicilerin yüreğine de dokundu.

Haberin Devamı

‘Sen beni yaşarken öldürdün’

TİMSBİ imzalı Eşref Rüya, yeni bölümüyle çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

‘Sen beni yaşarken öldürdün’

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler