CaddeTan Taşçı konserinde korku dolu anlar! Alevler yüzüne parladı

Tan Taşçı konserinde korku dolu anlar! Alevler yüzüne parladı

23.05.2026 - 11:16 | Son Güncellenme:

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Tan Taşçı’nın İzmir'de verdiği dev stadyum konserinde adeta facianın eşiğinden dönüldü. Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda hayranlarıyla buluşan ünlü sanatçının performansı sırasında, sahne şovunun bir parçası olan alev makineleri kontrolden çıktı.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Tan Taşçı konserinde korku dolu anlar Alevler yüzüne parladı

İzmir'in Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda düzenlenen konserde sahneye çıkan Tan Taşçı yürekleri ağza getirdi. Şarkıcı Tan Taşçı'nın sahnede performans sergilediği sırada şov amaçlı kurulan alev makinesinden çıkan ateş, bir anda sanatçının yüzüne doğru yükseldi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Alevlerin parlamasıyla hızla geri çekilen Taşçı, durumunu kontrol ettikten sonra ara vermeden konserine devam etti.

Tan Taşçı konserinde korku dolu anlar Alevler yüzüne parladı

Sahne önündeki alevlerden kurtulan sanatçının yaşadığı o anlar ise konseri izleyen vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.

Kameralara yansıyan görüntülerde, Tan Taşçı'nın sahnede gezindiği sırada alevin birden yüzüne parladığı ve saçından duman çıktığı anlar yer aldı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler