Geri Dön
Mansur Ark daha farklı yerlerde olabilir miydi?

Mansur Ark daha farklı yerlerde olabilir miydi?

90'lara damga vuran isimlerden birisi Mansur Ark’tı. Parçaları, tarzı, klipleriyle gönlümüzü fethetmişti. Hala müzik camiasında, hala bizlerle. Peki, Mansur Ark farklı yerlerde olabilir miydi? Molatik olduk bu konuya.

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Geçtiğimiz yıl Dönemce programında kendisini ağırlamıştık Molatik olarak. Son olarak Bi’ Başka kanalına konuk oldu Mansur Ark, onların sorularını yanıtladı. Hayatına dair bir pişmanlığı varmış Mansur Ark’ın. Çocukluğundan itibaren piyanoya ilgisi olduğunu dile getirmiş Mansur Ark. Eğer o yaşlarda ailesi müziğe yönlendirse, eğitimini aldırsalar kendini çok başka yerlerde bulabilirmiş. Çok haklı bir ‘keşke’. Kendisi oldukça yetenekli, başarılı bir isim. Çocukluk yıllarından itibaren insanlar iyi yönlendirilmeli. “Ağaç yaşken eğilir” atasözü tam bu durum için söylenmiş.

Haberin Devamı

90’ları özlüyor

Son dönem müzik camiasını da takından takip ediyor kendisi. Ancak Eypio’nun yeri Mansur Ark’ta çok başka bir yerdeymiş.

90’lara dair ise öncelikle gençliği özlüyormuş. Hangimiz özlemiyoruz ki, daha temiz, daha güzel günler gibiydi o günler. Hastalığın olmadığı, daha rahat gezip tozabildiğimiz günleri Mansur Ark da bizler gibi özlüyor.

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler