Geri Dön
Merkür retrosu ne zaman başlayacak?

Merkür retrosu ne zaman başlayacak?

Merkür retrosu ne zaman başlıyor? Ne zamana kadar sürecek? Merkür retrosunda nelere dikkat etmeliyiz?

Emel Açıkel
Emel Açıkel

Merkür 18 Şubat 2020'de retro hareketine başlayacak, 12 Mart 2020 tarihine kadar devam edecektir. Merkür Balık burcunda zararlı konumdadır. Bu konumda kişi mantıklı hareket etmez daha çok mecazi benzetmelerle, hayal dünyasındaymış gibi hareket eder. Gerçek ile hayali ayırt etmekte zorlanabilirsiniz. Merkürün bu pozisyonunda yaratıcı fikirler ve hayallerin gerçekleştirilmesi istense de kesinlikle yeni bir girişime başlanılmamalıdır. Bu konum olayları net algılayamama, ayrıntılara dikkat edilmemesi, kafa karışıklığı ve dolandırılmayı beraberinde getirir.

Haberin Devamı

Merkür retro zamanlarında yapılmaması gerekenler:

1- Yeni anlaşma ve sözleşme yaparken çok dikkatli olun. Yapılan anlaşmalarda problemler çıkar. Merkür retrosunda randevularınıza gecikebilir ya da katılmanız gereken toplantılar geç başlayabilir.

2- Önemli evrak ve eşyalarınızı kargoya vermeyiniz. Ya kaybolacaktır ya da geç teslim edilecektir.

3- Elektronik eşyalar, yeni otomobilleri bu dönemde almayın. Arızalı ve problemli çıkabilir. Merkür retrosunda alacağınız ürünü Merkür retrosundan sonra alırsanız daha uygun şartlarda alma olasılığınız yüksektir. Hatta daha uygun şartlarda aynı fiyata daha üstün bir modele sahip olabilirsiniz.

4- Geçmişte yaşadığınız yerlere gidebilir, eski bir tanıdığınızla karşılaşabilirsiniz. Ya da uzun zamandır haber almadığınız bir arkadaşınızla görüşebilirsiniz. Eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz hatta geri dönmek isteyebilir. Unutmayın; retroda gelen fazla durmaz geri gider.

Haberin Devamı

5- Seyahat yapmak isterseniz dikkat edin. Uçak ile seyahat edecekseniz evrak kontrollerinizi mutlaka yapın. Bu zaman diliminde bilet alacaksanız tarih, güzergâh gibi bilgileri mutlaka kontrol edin.

6- Bilgisayar verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Önemli bilgilerinizi kaybetmenize neden olacak virüs saldırısına maruz kalabilirsiniz.

7- Yeni bir eve taşınmak veya anlaşma yapmak uygun değildir. Taşınacağınız veya alacağınız bir evin su ve elektrik tesisatlarında sorunlar çıkabilir.

Benzer İçerikler