Oynatma Listesi
MAGAZİN

11 Ocak 2020 Magazin Bülteni

11 Ocak 2020 Magazin Bülteni

- Twitter hesabından yaptığı olay paylaşımı ile son günlerde adından sıkça söz ettiren şarkıcı Aynur Aydın, fotoğraf çekimi için geldiği 4. Levent'deki stüdyoda gazetecilerin sorularını yanıtladı.Aynur Aydın, "Twitter benim çok eğlendiğim bir platform. Bazen birilerine gönderme yapıyorum, bazen de geyik yapıyorum. Son attığım tweet bir espriydi. Tabii ki sütyen takıyorum" dedi.

- İnstagram hesabından evlilik fotoğraflarını kaldıran Hanife Gürdal takipçilerinin kafasını karıştıran bir harekete imza attı. Fotoğraflarını kaldırmasına rağmen Hanife, hala Ayvaz soyadını kullanmaya devam ediyor.

- Aleyna Tilki, 55 bin TL’ye Hermes marka çanta aldı. Şarkıcı, “Dünyaca ünlü mağazaların modelleri ilk bende olmalı” dedi

- Üç haftalık bedelli askerliğini tamamlayan 'Survivor' yarışmasının sunucularından Murat Ceylan, önceki gün Porsche marka lüks aracıyla objektiflere takıldı.

- Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde, "2019’un En Beğenilen Televizyon Kanalı" TV8 oldu. Ödülü almak için Dominik’ten gelen Acun Ilıcalı, "Benim hayalimde bir televizyon kanalı sahibi olmak yoktu, muhabirdim fakat işlerim yolunda gitti. İnsanların yaptığım işi takdir etmesi benim için önemli” diyerek, alkışlarla sahneden ayrıldı. 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER