Oynatma Listesi
MAGAZİN

14 Şubat 2021 Magazin Haberleri Bülteni

14 Şubat 2021 Magazin Haberleri Bülteni

2019 yılında dünyaevine giren Deniz Baysal ve Barış Yurtçu, aşklarının ilk günkü gibi devam ettiğini söyledi. Güzel bir dönüşüm geçirdiklerini belirten çiftten Baysal, “Şu anki halimizden daha memnunum. Evlilik bize yaradı” dedi

 

Hande Yener, Maslak’taki bir hastane çıkışında görüntülendi. Giyim tarzıyla astronota benzetilen şarkıcı, “Evde çok sıkıldım. Çok büyük gaza geldim. Yeni parçalar yapıyoruz. Sessiz ve derinden, sürpriz şeyler hazırlıyorum” dedi.

 

Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç’la aynı evde yaşadığı haberlerine cevap verdi. Mutlu olduklarını söyleyen oyuncu, “Her şey yolunda... Ama aynı evde yaşamıyoruz, yok öyle bir şey” diyerek, iddiaları yalanladı.

 

Mazhar Alanson, Hülya Koçyiğit’in ‘Film Gibi Hayatlar’ programına konuk oldu. ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ filminde başrol oynayan sanatçı, “Projenin müziklerine de imza atmıştım. Hayatımda ilk ve sondu. Bir daha film müziği katiyen yapmam. Çok zor” dedi.

 

Cem Yılmaz, oğlu Kemal’le Levent Tenis Kulübü çıkışında görüntülendi. Çocuğunu tenise yazdıran komedyen, karşısında gazetecileri görünce gerildi. Yılmaz, röportaj isteğini, “Müsait değilim” diyerek, geri çevirdi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER