Oynatma Listesi
HABERLER

22 Ağustos 2020 Günün Özeti Milliyet'te

22 Ağustos 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Türkiye, keşfettiği 320 milyar metreküplük, tarihinin en yüksek doğal gaz rezervi ile yaklaşık 7 yıllık doğal gaz ihtiyacını karşılarken, enerji faturasını da 70 milyar dolara yakın azaltmış olacak.

 

Türkiye’nin Karadeniz’de gerçekleştirdiği ve dün tüm dünyaya açıkladığı doğalgaz keşfi başta ABD ve Avrupa medyasında olmak üzere dış basında geniş yer aldı.

 

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, İstanbul Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'na katılarak konuşma yaptı. Soylu, "Türkiye'de bir Fay Yasası çıkması zaruretini hep beraber değerlendirdik ve bu konuda bir çalışma ekibi oluşturduk. Türkiye Büyük Millet Meclisi ile beraber ona nasıl bir şey sunabiliriz, bizim neye ihtiyacımız var, Fay Yasası itibarıyla ne murad ediyoruz, ne ortaya koymaya çalışıyoruz, İl Afet Risk Azaltma Planlarıyla Fay Yasası'nı bütünleştirmenin nasıl bir önemi var, bunu bir şekilde ortaya koyacağız" dedi.

 

Yeni sezon transfer bombalarını tek tek patlatan Fenerbahçe son olarak Jose Sosa ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivetlilerde yeni hedef belli oldu. Transferi bonservissiz bitirmek isteyen Fenerbahçe tüm şartları zorluyor.

 

Mehmet Ali Erbil'den sevindirici haber. Tedavi sürecinin çok iyi geçtiğini belirten 63 yaşındaki sanatçı, "Pandemi dolayısıyla evde izole bir şekilde yaşıyorum. Sevenlerimi ve dostlarımı çok özledim" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER