Oynatma Listesi
HABERLER

22 Temmuz 2020 Milliyet'te Gündem

22 Temmuz 2020 Milliyet'te Gündem

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) temmuz ayı olağan toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılacak.

Muğla'nın Ula ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve cesedi ormanlık alanda bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren zanlı, tutuklandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türk halkının bilinçli davranışları ile hane halkının düşük borçluluk oranının ekonomiyi diğer ülkelerden pozitif yönde ayrıştırdığını belirterek, “Hedefimiz mevcut kazanımlarla birlikte katma değerli üretim ve ihracat artışını koruyarak, güçlü, sağlam bir Türkiye ekonomisi oluşturmak” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği genelgeyle; lokanta, restoran, kafe, kafeterya, kokoreççi, çiğ köfteci, kıraathane, kahvehane, çay bahçesi, dernek lokali gibi işletmelerin çalışma saatlerine yönelik kısıtlamalar kaldırıldı.

Transferden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları, Gökhan Gönül’ün Beşiktaş takımında kalacağını, Caner Erkin ile kesin olarak yolların ayrılacağını açıkladı

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER