Oynatma Listesi
MAGAZİN

25 Ocak 2020 Magazin Haberleri Bülteni

25 Ocak 2020 Magazin Haberleri Bülteni

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası ünlü isimler, yaşadıkları acıyı sosyal medyada paylaşırken, destek çağrısında bulundular.Elazığ'ın Sivrice ilçesinde dün gece saat 20.55'te meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından ünlüler, sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaptı.

Sanatçı arkadaşlarına aldığı pahalı hediyeler ve giydiği marka kıyafetlerle adından söz ettiren şarkıcı Demet Akalın, bu kez 6 yaşındaki kızı Hira için sipariş ettiği karne hediyesi ile magazin gündemine geldi. Şarkıcı, altı yaşındaki kızı Hira’ya, okula gidip gelmesi için bir minibüs siparişi verdiğini, minibüsün içini, dışını pembe dizayn ettireceğini ve içine yatak koyduracağını anlattı.

Oyuncu Tuba Büyüküstün’le aşk yaşayan işletmeci Umut Evirgen, vatani görevini tamamladı.Umut Evirgen, askerliğinin son günü çektiği selfie’yi Instagram’da, "Şafak doğan güneş. Bizimkisi 18 günlük güzel bir anıydı. Allah cephedeki Mehmetçik’i korusun" notuyla paylaştı.

Burcu Binici’nin, bir süredir birlikte olduğu Demir Cemberci’den ayrıldığı ortaya çıktı.Oyuncu, “Aşk uzun süre benden uzak dursun. Bu ara hayatımda kimseyi istemiyorum. Böyle daha iyiyim. Spor yapıyorum, yürüyüşlerime devam ediyorum” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde evlenmek istediğini belirten şarkıcı Yalın, “Haberler çıktıktan sonra Instagram’dan ‘Benimle evlenir misin?’ gibi birçok mesaj aldım. Çok utandım, sanki ilan vermiş gibi oldu. O maksatla söylememiştim” açıklamasını yaptı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER