Oynatma Listesi
HABERLER

27 Ocak 2020 Milliyet'te Gündem

27 Ocak 2020 Milliyet'te Gündem

 Elazığ’da depremde çevrelerindeki binalar ayakta kalırken yıkılan binaları inceleyen uzmanlar açıkladı: “Yıkılan binalar dere kumuyla yapılmış. Beton dayanımları sıfır. Kum gibi dağılmışlar. Hiçbiri yönetmeliğe uygun değil”

Efsane basketbolcu Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı , California'da yaşanan bir helikopter kazası sonrasında hayatını kaybetti.

Jandarma Arama ve Kurtarma (JAK) timi, Elazığ’da yıkıntıların arasında kuyu ve galeri metodunu kullanarak depremzede kurtardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir'den Gambiya’nın başkenti Banjul'a geçecek. Erdoğan, Barrow'un onuruna vereceği resmi yemeğe katılacak ve Gambiya’daki temaslarının ardından Senegal’in başkenti Dakar'a hareket edecek.

Irak'ta Kasım Süleymani'nin öldürülmesinden sonra ABD ile İran arasında yaşanan gerilim kısa süren sessizlikten sonra tekrar yükseldi. Bağdat'ta Yeşil Bölge'ye füzeli saldırı düzenlendi. Irak Başbakanı Adil Abdulmehdi, Yeşil Bölge’ye atılan bazı füzelerin ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği'ne isabet ettiğini açıkladı.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER